Un nou stil de viata (25)

Un nou stil de viata (25) | Autor: Delidana

Link direct la acest mesaj

Dragi fete participante la acest subiect
Deoarece tocmai am aflat ca s-a pierdut o saptamina din mesajele noastre (numarul 25) am inceput eu un subiect nou ca sa avem unde scrie. Nu am listutza de la inceputul subiectului asa ca probabil ca atunci cind o sa apara Carmen se va ocupa ea de acest lucru.
Va pup si un Paste Fericit!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salut gagicutze. Am postat si eu la un moment dat nu mai stiu pe care capitol si va ceream sfaturi. Am primit ceva asa ca m-am hotarat sa va spun rezultatele. Am slabit cam 1,5 kg, oricum nu sunt grasa, doar "apetisanta" adica am 62 de kg la 1,73 si am inceput sa pierd usor din greutate mancand de toate dar numarand caloriile. Nu mai stiu cine m-a invatat insa asa fac eu, fiindca nu ot renunta la ciocolata, pe care o mananc singura, fara sa o amestec cu ceva... deci nu e desertul :-) e toata masa hihihi. In rest am mai facut un pic de fitness si masaj de 2 ori pe saptamana.
Astept sa scrieti si voi,

Roxana

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulianna_80 spune:

Buna ziua si Hristos a inviat!
Stiti de cand am citit si eu cartea lui Monti nu mai pap chiar asa, orice. Inainte mancam fooooarte multe chipsuri, de altfel, imi plac la nebunie. Am citit undeva ca au foarte mult potasiu. Am mai citit ca avand probleme cu tiroida, organismul iti cere anumite alimente, in cazul meu, chipsuri, serios, nu stiu acum daca asa o fi sau nu, daca-mi cere organismul sau numai mintea mea zboara la chipsuri, dar cateodata nu ma pot controla, am o pofta de as manca o tona.
Imi mai iau din cand in cand o punguta mica mica mica, ca sa-mi astampar pofta, dehhh, n-am ce face...
Apropo, vreau sa stiu si eu care-i dieta "cartoful de aur". Am tot citit despre ea, dar nu stiu in ce consta.
Petrecere frumoasa tuturor, ma bag putin la nani
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Delidana felicitari pentru initiativa . Dragelor
CHRISTOS A INVIAT!
Sa sarut pe toate si va urez un Paste Fericit!


Zuzilici

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Hristos a inviat!!!
voiam sa deschid si eu un subiect azi-noapte dar era deja foarte tarziu,dupa ce am venit de la biserica!!
Eu am dat jos saptamana trecuta doua kilograme si ceva,ajunsesem la 81 si ma simteam tare bine.
Cu Pastele si gatitul si mancatul le-am pus la loc,dar cred ca or sa se duca usor saptamana viitoare,nu cred ca m-am ingrasat in adevaratul sens al cuvantului.
sau sper asta,macar

In schimb...trebuie sa va impartasesc ceva,o minune de care sunt tare,tare mandra!!Am fost sambata la cumparaturi si am pantaloni noi marimea ta-taaaaa!!! 42!!!E ceva de vis!!Am probat doar sa ma conving si fuste si blugi si pantaloni si da,asta e masura!!-nu la toate magazinele,din pacate,pentru ca stiti si voi cum difera numerele..nu mai zic ca in romania ar fi cam 44-46,dar aici la C&A si M&S (nemtoaicele stiu) port 42!!!
De ce sunt atat de mandra??pentru ca acum 2 ani si vreo 16 kile incapeam in 48,la aceste magazine!!
Fetele care au slabit la fel de mult stiu ce sentiment..inaltator este!
Acum imi vin sacouri care acum doi ani abia le bagam pe maneca si-mi sunt largi fuste pe care tot atunci le trageam pana la genunchi.

Sunt tare mandra...desi inca sunt..multasi grasa, si asta de la gat pana la fund (de asta intru in pantaloni 42,ca la picioare si fund sunt dintotdeauna slaba,dar pantecele si bratele si spatele.. e inca vai s-amar.Oricum,tot am scazut vreo 4 numere,de la XXL la L (cam 44)NU IMI VINE SA CRED!! imbracata..sunt super,dar la oglinda imi vine sa

Acum doi ani am pornit de undeva de sus..(n-aveam cantar)dar la 1 martie anul trecut,mai dadusem vreo 4 kile jos si aveam 95.
Acum am 81 (plus astea 2 kile de Pasti care nu se pun la socoteala ca le dau jos saptamana viitoare urgent,asa cum s-au pus)asa ca..mai ca ma incadrez la categoria fruntaselor,ce zici Carmen??

fetelor,va pup ca am scris o tona cu bucuria mea si asta pentru ca asa am o ambitie fantastica sa dau jos si ultimele 10 kile,sa ajung la vreo 73-74 si sa ma declar FERICITA!!! si puitn rotunjoara dar mai mult decat ok!

pupici,cu drag,Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Anca Felicitari!
Stiu exact ce ai simtit deoarece si eu aproape ca 'm-am suparat' pe-o vanzatoare cand eu ii ceream pantaloni marimea 16 si ea insista ca 14 or sa-mi fie larguti. Dar avut dreptate insa cum eu la vremea aceea eram "Toma Necredinciosul" biata fata mi-a dat si-o pereche marimea 16 ca sa plec impacata la cabina de proba...Inca o data Felicitari!

Zuzilici

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Hristos a inviat!!
sa va fie sufletul luminat si sa aveti parte de multe bucurii, indiferent daca ati ciocnit sau nu outze


noi plecam acusi la tara la parintii mei unde vom sta o saptamina, asa ca ne vedem lunea viitoare la raport.
sa aveti grija de voi

asaaa ... eu de Paste n-am facut cozonaci, da' am facut 4 pasti care mi-au iesit mortale de bune.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Iuhuuu! Dragelor cu mandrie va pot spune ca astazi merit o floare sau chiar un buchet si multe . Dupa o saptamana de 'calvar' (am fost racita cobza) si-un festin pe cinste (din care nu pot sa ma laud ca m-am dat pe spate cu mancatul) 'prietenul' meu cel mai sincer, cantarul mi-a facut placuta bucurie de a arata doar 75.2 kg. Sunt tare fericita mai ales ca pe vineri am dat raportul cu 75 si m-asteptam macar 1 kg. sa iau inapoi dupa toata banatatile de pe masa. Sper sa pot s-o tin si saptamana aceasta la fel ca precedenta si macar de inca 1.5 -2 kg. sa mai scap pana lunea viitoare la raport.
Fetelor se poate si dupa cate-mi dau eu seama saptamana trecuta am mancat aproape ca si Carmen ceea ce ma face sa cred ca daca pap putin sau deloc, e posibil sa topesc cateva kg. bune intr-un timp relativ scurt.
V-am acum si promit sa mai intru de la servici.

Zuzilici

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:


ZUZILICI multumesc frumos
raportez pentru listuta 82.300

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

HRISTOS A INVIAT !

FIE CA IISUS SA ADUCA IN SUFLETELE NOASTRE NUMAI PACE, IUBIRE, LUMINA SI BUCURIE !

Bine v-am regasit, fetelor !(Marturisesc ca nici nu am despachetat si sunt in calculator, sa va salut, doar ce am sosit...)
Sper ca sunteti bine, sanatoase si nu prea...

Delidana, felicitari pentru initiativa !
Nu inteleg, cum adica "s-a pierdut" ? Si nu e una, ci doua, pentru ca ultima data am postat pe 26 !
Ce m-a amuzat, a fost faptul ca a disparut exact listuta cu ...Adica ni s-a mai acordat o sansa, sa ne revenim...

Zuzilici, bine te-am regasit si pe tine, slabuta si draguta...
Vezi, si raceala a avut un rost, te-a salvat...Ma bucur ca esti aici si ca ne luam la intrecere, ca ne sustinem si ca ne facem bine in acest fel...
Te-ai hotarit ? Ce dieta incepem? Cea din 2 in 2 ore? Eu la ea ma gindesc, numai ca ce maninc din 2 in 2 ore cred ca voi alege, nu o fac pe aceea, stas.
Tu ce zici?

Mamica dulce, te salut si pe tine, neavind listuta, nu stiu:sa te felicit? Ai slabit? De sarbatori ???!!!

Buli, drum bun si sa te bucuri de vizita, eu tocmai m-am intors si taaaaare bine a fost ! Super !!!

Iulianna_80, ce faci? Spune-mi si mie ce probleme ai tu cu tiroida, pentru ca si eu am...si cred ca de aici si ingrasatul.. Cind nu ai probleme hormonale, slabesti ...altfel...!!!

Bine-ai revenit si tu, roxana1974, si tuturor fetelor care se vor intoarce dupa o absenta, mai scurta sau mai lunga, aici, printre prieteni, le spun acelasi lucru...

Am o nelamurire...cind am scris ultimile mesaje, inainte de a pleca, stabilisem, si parca si Carmen a fost de acord, ca dam raportul MARTI, adica maine...Si ea tot maine revine.
Ramine asa? Eu nu indraznesc sa ma urc pe el, cel putin nu acum (maine dimineata, pe stomacul gol va fi altceva...), cind tocmai ce m-am intors, dupa 3 zile de vizita la mama...
Si stiti cum gatesc mamele...E adevarat ca eu am mincat mai lejer ca ceilalti, nemincind carne, dar...Am cam scapat la prajituri si tort diplomat !!!

Inca o data va spun ca ma bucur ca ne-am reintilnit, virtual, si,...desigur, va spun inca o data:

HRISTOS A INVIAT !

Nora,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Adevarat a inviat,Nora!!

nora,tu ai pus saptamana trecuta o dieta ,mai drastica dar cu rezultate remarcabile??era ceva cu oua..nu mai stiu si s-au pierdut mesajele saptamanii trecute,te rog mai posteaza odata sa vad despre ce e vorba.

Eu azi am mancat doua sandvisuri asa ca mai beau doua beri sa-mi ajunga o luna,ca tot Paste e:) si de maine ma apuc de clasicul disociat cu care am slabit anul trecut.
O zi fructe,una legume,una gratar,una orez si una lactate
dar nu mai stiu ..ultimele doua zile in ce constau??

Mergi la inceput