Ora nașterii: ce legatura are cu destinul? Te-ai născut dimineața sau seara?

Ora nasterii: ce legatura are cu destinul? Te-ai nascut dimineata sau seara?

Ora nașterii: ce legatura are cu destinul? Te-ai născut dimineața sau seara?

Are vreo influenta ora la care vine bebelusul pe lume? Tinand cont de faptul ca exista deja multe teorii despre ziua in care venim pe lume iar horoscopul pe luni este foarte popular, de ce nu am lua in seama si teoriile despre ora la care are loc nasterea? 

Este adevarat ca ora la care ne-am nascut are o mare influenta asupra destinului nostru?

• Iata ce sustine Astrologul de la Supereva.ro.

 veti citi:
Are vreo influenta ora la care vine bebelusul pe lume?
Daca nasterea e noaptea sau daca nasterea e ziua
Rasaritul soarelui si influenta pe care o are asupra nasterii copilului
TABEL CU ORELE RASARITULUI SOARELUI PENTRU BUCURESTI
Horoscopul copiilor
Numele si destinul copilului tau: legaturi invizibile
 

Are vreo influenta ora la care vine bebelusul pe lume?

Tinand cont de faptul ca exista deja multe teorii despre ziua dar si anul in care venim pe lume iar HOROSCOAPELE sunt consultate cu mare curiozitate, de ce nu am lua in seama si teoriile despre ora la care are loc nasterea?

Aceasta este parerea astrologului Isabela A. de la Supereva.ro

Daca nasterea e noaptea sau daca nasterea e ziua

In functie de ora la care ne-am nascut ne impartim in 2 categorii:

► extravertiti, adica cei nascuti ziua si

► introvertiti, cei nascuti noaptea.

Extravertitii, sunt scaldati de magnetismul solar, avand o puternica expansiune, de a  atrage semenii lor pe calea unui magnetism propriu  ce-l degajeaza. Magnetismul solar ii incarca ca pe niste baterii electrice cu fluidul lui , ajutandu-i astfel sa evolueze si  pe plan social.

Pe cealalta parte introvertitii, nu primesc magnetismul soareleui, decat prin scoarta pamantului , slabit, avand astfel, predispozitii pentru o viata interiorizata, care-i indreapta spre camin sau laborator.

Incercand sa  ne abatem de  la  aceasta linie primara a destinului  vom avea de suferit caderi sociale.

Ele vor fi caracteristice mai ales pentru stapanitorii de multimi , nascuti noaptea , care cel mai adesea ,vor deveni tirani si carora le va surade catastrofa.

Magnetismul solar se reflecta si in privirea nativului ,adica ,de va fi nascut la miezul zilei ,va avea o putere de fascinatie proprie iar de va fi nascut in faptul zilei privirea-i va fi vioaie ;de va fi nascut in amurg ,ochiul ii va fi dur si fix.

Rasaritul soarelui si influenta pe care o are asupra nasterii copilului

Cei  ce se nasc  in rastimpul celor 2 ceasuri dinaintea rasaritului au cele mai mari sanse de a parveni in existenta lor. Se nasc cu o promisiune langa ei , cu prezenta soarelui.

Toate persoanele nascute in acest timp , vor avea ceva demonstrativ in firea lor,si le va pasa foarte putin de spusele altora.
Individualitatea lor va fi puternica,dar fetele care se nasc in jurul rasaritului soareleui se marita ori foarte greu ,ori niciodata.

Persoanele care se nasc cu 2-4 ore inainte ca soarele sa rasara, adica intre 2 si 4 noaptea ,sunt oameni a caror deviza in viata va fi banul si vor avea un puternic simt al economiei.

Nababii, au  soarele in casa a II-a a cerului, casa simtului de agonisire. Persoana va dori banul, va obtine prin munca ,dar important e ca dorinta de risipa sa  nu intreaca pe aceea de a dobandi.

Persoanele care se nasc in rastimpul a 2 ceasuri de la miezul noptii spre rasaritul soarelui  sunt personae care vor avea predispozitii pentru scris ,pentru calatorii  scurte pe care le vor face cu folos.Adeseori nativii poseda un simt  care ii va indruma spre cercetari savante. De asemenea traditia ne spune  ca acesti nativi  vor avea viata legata strans de a fratilor sau surorilor.

Cei care se nasc intre miezul noptii si 2 ceasuri inainte de el vor avea o atractie de neinvins pentru camin sau o mare iubire de tara, atunci soarele este in casa IV-a  a cerului , si pozitia lui va arata dragostea , sentimental de durata , de certitudine, de legatura a nativuilui cu pamnatul si ogorulsau in general pentru casa si caminul  lui. El va avea deopotriva cultul strabunilor fiindca aceasta casa, indica si originea nativului.

TABEL CU ORELE RASARITULUI SOARELUI PENTRU BUCURESTI 

ora nasterii tabel

 

Horoscopul copiilor

Este oare adevarat ce spun stelele ca odraslele din zodia Gemenilor vor vorbi foarte de timpuriu? Tot ce se poate. Si oare o fi adevarat ca bebelusul Varsator va fi deja interesat de computer din perioada scutecelor? Se prea poate - mai ales ca stelele ii prezic asta :) Aici la Desprecopii.com sarbatorim generatia copiilor inteligenti. Si, pentru a fi pregatiti, vrem sa stim toate secretele pe care le ascund stelele despre copiii nostri citeste in continuare aici.

Numele si destinul copilului tau: legaturi invizibile

Credinta ca numele ne influenteaza destinul a existat inca din vremuri stravechi, la numeroase popoare.

Cat adevar exista insa oare in toate aceste mituri legate de onomastica? Si daca numele are intr-adevar o putere ascunsa, acest lucru ii poate oare ajuta pe parinti sa faca o alegere mai buna pentru copilul lor? citeste detalii aici.

 Cunoaste-te mai bine, facand aceste teste:

Ce fel de mama esti ?
Ai o parte mai sensibila ?
Ai un inger pe umarul tau ? 
Ai o maimuta interioara ?
Ai intotdeauna dreptate ?
Cat esti de sincera ?
Esti o persoana practica ?

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

  1. maricel
    mariceltrimis la 17/7/2012

    buna andreea!mie mi se potriveste de minune. si sa stii ca am 18 ani(deci ma cunosc destul de bine ). sunt nascut in intervalul 22-24 si chiar mi se potriveste

    Raspunde la acest comentariu
  2. andreea
    andreeatrimis la 1/8/2011

    articolul este bun nimeni nu poate confirma ca nu este bun ,dar nu este mereu obligatoriu ca destinul nostru sa apartina de ora nasteri.In concluzie articolul te face sa crezi si sa vesi destinul articolul acesta ne ajuta sa ne vedem macar o parte din destin

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII