10 remedii naturale care ard grăsimile - sfatul nutriționistului

10 remedii naturale care ard grasimile - sfatul nutritionistului

10 remedii naturale care ard grăsimile - sfatul nutriționistului

Obezitatea și pierderea în greutate sunt din nou în centrul atenției, cu un accent sporit pe sănătate în detrimentul aspectului fizic. În trecut, pierderea în greutate se concentra deseori pe diete sofisticate care promovau indulcitorii artificiali și margarina, în timp ce grăsimile sănătoase erau descurajate.

Este important de menționat că acum se acordă o atenție mai mare sănătății, mai ales în ceea ce privește grăsimea viscerală care înconjoară organele din cavitatea abdominală. Cu cât această grăsime viscerală este mai mare, cu atât crește riscul de a dezvolta afecțiuni precum diabetul zaharat, hipertensiunea arterială, boala ficatului gras, boli coronariene și chiar anumite tipuri de cancer.

De asemenea, este important de menționat că grăsimile au rolul de a înconjura organele interne, dar pot, de asemenea, să elimine toxine din organism. Așadar, îngrijirea sănătății și a nutriției adecvate sunt esențiale pentru prevenirea și combaterea acestor probleme de sănătate. 💪🥗🏃‍♂️

Top 10 remedii naturale care ard grasimile

Obezitatea si pierderea in greutate au devenit probleme majore din nou. De data aceasta, accentul se pune mai mult pe sanatate decat pe aspect. Era pierderii in greutate cu diete sofisticate care incurajeaza indulcitorii artificiali si margarina in timp ce descurajarea grasimile sanatoase este in scadere.

Cu cat ai mai multa grasime viscerala ce inconjoara organele cavitatii abdominale, cu atat esti mai vulnerabil pentru diabet zaharat, hipertensiune arteriala, NAFLD (boala ficatului gras), diferite boli coronariene si unele forme de cancer. Aceste grasimi fac mai mult decat sa inconjoare sau suprime organele interne, ele pot, de asemenea, elimina toxine.

Poti determina nivelul de obezitate din primele trei surse de mai jos. Fie ca esti pur si simplu supraponderal, obez marginal, sau obez, iti poti ajusta stilul de viata cu obiceiurile alimentare si sa incerci unele sau toate dintre urmatoarele remedii naturale.

(1) Mananca incet, fara tensiune sau anxietate si mesteca mai mult decat de obicei, permitand enzimelor salivare sa se acumuleze. Pune-ti atentia asupra alimentelor si nu vorbi int impul mesei. Digestia incepe in gura.

(2) Mananca mult mai putin si evita complet produsele  fast-food. Evita de asemenea si alimentele prajite.

/Images/fast-food.jpg

(3) Elimina cea mai mare din zaharuri si  HFCS -ul (fructoza de sirop de porumb), care poate fi deghizat sub forma de sirop de porumb. HFCS este mai rau decat zaharul, creand grasimi stocate si afectand in mod negativ ficatul.

Glucidele rafinate din faina si cereale prelucrate sunt la doar o scurta distanta de zahar, cu rating-urile lor de index glicemic. Deci, daca iti plac cerealele, inlocuieste-le cu cereale integrale.

***

(4) A se evita aditivii alimentari. Indulcitorii artificiali sunt nesanatosi si provoaca daune neurologice, chiar si cancer la creier.

Este, de asemenea, un excitotoxen neurologic care pune in pericol sistemul nervos si creierul in timp ce te face sa vrei sa mananci mai multe alimente moarte.

(5) O jumatate (sau mai mult) de lamaie sau limeta stoarsa intr-o jumatate de ceasca (sau mai mult) de apa calda fara zahar dupa trezire, ajuta la stimularea ficatului si ajuta la digestie. Unele permit mierea sau siropul de artar, dar pentru pierderea de grasime, probabil e mai bine fara nici un indulcitor.

/Images/lamai.jpg

In timpul sau inaintea meselor, 2 linguri de otet nefiltrat, organic de cidru de mere ajuta la digestie.

Hidrateaza-te cu apa purificata pe tot parcursul zilei. Insa, masa nu este momentul potrivit pentru bauturi fiindca vor dilua sucurile gastrice.

(6) Cayenne si ceaiul verde ajuta la arderea grasimilor.

Mai cititi Ce nu stiai despre ceaiul verde ...  si Extractul de ceai verde ne scapa de cancerul de piele sau Ceaiul verde – prieten sau dusman?

(7) Curcuma este un anti-inflamator, care ajuta la arderea grasimilor. Acesta poate fi unul dintre cele mai sanatoase si ieftine plante disponibile.

Mai cititi Curcuma sau turmericulspecialistul raspunde si Curcuma ajuta la regenerarea ficatului

***

(8) Nu te obosi cu nici un aliment scazut in grasimi. Acestea contin adesea indulcitori care creeaza grasime. Obezitatea a crescut de la acea falsa solutie care a venit peste noi. Evita uleiurile hidrogenate prelucrate si margarina.

Mananca grasimi sanatoase, in special cele cu omega-3. A fost descoperit faptul ca oamenii isi pierd grasime corporala cu grasimi sanatoase, proteine bune, adecvate si diete cu carbohidrati ketogenic minimi.

(9) Vitamina B este importanta in eliminarea grasimii. Vitamina B3, mai bine cunoscuta ca niacina, daca este consumat suficient, a fost descoperit ca sparge lipidele deschise (grasimile).

Pericolul este a scapa de aceste toxine in timp ce lipidele se sparg. Aceste toxine pot fi eliminate prin transpiratie.

(10) Iata sectiunea solutiei serioase. In cazul in care metabolismul tau este lent, s-ar putea sa ai un deficit de iod, asa ca poti consuma alge marine sau alge ca alimente sau extracte.

► Citeste in continuare Dieta cu broccoli: un plan pentru 5 zile - in care poti scapa de kilograme usor si sanatos - sfatul nutritionistului
 

 autor: Andreea Bor - nutritionist si fitness entuziast - mămica redactor la Desprecopii - toate drepturile rezervate 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII