Targul de Jucarii al Desprecopii.com - editia I

Targul de Jucarii al Desprecopii.com - editia I

Targul de Jucarii al Desprecopii.com - editia I

  • Targul de Jucarii s-a bazat pe generozitatea copiilor mici, care de buna voie au renuntat la cateva dintre plusurile si carticelele lor. Lectia despre generozitate a fost absolvita cu brio de cativa pitici cu varste intre 3 si 6 ani si complimentata de donatiile de jucarii noi. Sumele de la care s-a pornit in jocul acesta de-a licitatia in scopuri umanitare au fost mici. “Prima strigare” pentru o jucarie a fost de cinci lei noi. Ca sa nu ii dezamagim pe micii donatori, mamicile participante la licitatie aveau de ales intre a lua acasa jucariile sau a le lasa copiilor de la orfelinat.

Saptamana trecuta s-a incheiat prima editie a Targului de Jucarii  deschis pe forumul Desprecopii.com. Pentru ca avem in derulare mai multe actiuni umanitare, ne-am gandit sa impuscam trei iepuri dintr-un foc: sa mai rarim din jucariile in stare buna, pe care copiii nostri le-au uitat pe rafturi, sa le trimitem impreuna cu pijamalutele la orfelinatele alese impreuna cu membrii forumului si sa strangem niste bani in plus pentru o fetita bolnava de cancer.

Toate detaliile despre actiunea de licitare a jucariilor aici.

Targul de Jucarii s-a bazat pe generozitatea copiilor mici, care de buna voie au renuntat la cateva dintre plusurile si carticelele lor. Lectia despre generozitate a fost absolvita cu brio de cativa pitici cu varste intre 3 si 6 ani si complimentata de donatiile de jucarii noi. Sumele de la care s-a pornit in jocul acesta de-a licitatia in scopuri umanitare au fost mici. “Prima strigare” pentru o jucarie a fost de cinci lei noi.


poza de la intalnire

Ca sa nu ii dezamagim pe micii donatori, mamicile participante la licitatie aveau de ales intre a lua acasa jucariile sau a le lasa copiilor de la orfelinat. Am ales sa fim flexibili pentru ca in jocul adultilor au fost implicati si copiii care si-au donat jucariile si care ar fi putut sa-si doreasca foarte tare unul dintre articolele scoase la licitatie.

Ne-am bucurat sa licitam din cinci in cinci lei, pana la sume mari, care au ajuns si la 100 RON, caz in care jucariile au fost adjudecate pe loc. Jucariile erau adjudecate la doua zile de la prima strigare. Cele mai dorite au fost un purcelus absolvent (adjudecat de Dyannna), o oita zburlita (adjudecata de Anda) si o casuta de plus, adjudecata de Gaby). Foarte disputat a fost si un cut suparat (adjudecat de buggy).


poza de la intalnire

Dupa doua saptamani de “cine da mai mult”, pe 11.11, la ora 11.30 ne-am intalnit la mall, mamici, tatici si pitici, pentru a face schimbul de jucarii si pentru a incasa banii. Desi am propus un Flash-mob, adica am invitat la aceasta intalnire si pe cei ce nu erau direct implicati in Targul de jucarii, ne-am strans destul de putini. A fost o intalnire scurta, dar placuta, o ocazie sa ne vedem de-aproape si sa facem poze pe furis (in ciuda paznicilor care ne vanau indeaproape). Impresiile de la intalnire nu s-au lasat prea mult asteptate.

Noe: “Scurt ..dar eficient, intalnit, vorbit, dupa copii alergat, distrat, pupat.
P.P.S. Pupici tuturor fetelor si baietilor pe care i-am cunoscut azi si "pe viu"
P.P.P.S. Sheannamp e o draguta si are doi flacai simpatici foc! Bia e inamorata..cred ca de amandoi”
Miflore: “M-am bucurat taaaaaaare sa va cunosc, in carne si oase!
Vin si pozele! Cu dedicatie pentru bodyguarzi…”

Andruskandu: “Am fost si noi la intalnire la Mall! Ne-a placut tare, asa ca mai vrem! Andrei a fost in verva, nu a stat locului o clipa. Pur si simplu nu m-a lasat sa rasuflu... Si ce-as fi vrut sa stau la taclale, sa beau o cafea...nu s-a putut. Dar ma bucur ca aparem intr-o poza, cu Andrei cumintel pe scaun, cel mai cuminte baiat din lume. Am facut cunostinta cu o gramada de fete, asa, intre doua alergaturi dupa prunc, si intrebarea: unde-i, iar a disparut...si cautari cu palpitatii. La Witchie a stat cumintel in brate, au conversat ceva, apoi iar alergat. Ne-au placut si gemeneii Annei, care in curand vor face ca Andrei, se vor lasa tare greu prinsi, si sa vezi atunci alergatura pe biata mama. Frumusei tare, ce sa mai... Anna e o bucatica de zahar, mi-a placut tare... o fire deschisa, chiar mi-a facut placere sa schimbam impresii despre copii. Bineinteles ca, la ora actuala, daca as putea, numai despre copii as vorbi, zau ca nu ma satur. Cam asta e... asteptam urmatoarea intalnire!”

Buggy: “Si eu...si eu...am fost si euu, si mi-a placut as vrea sa mai repetam figura.”
Rolo: “Va multzumesc pentru intalnire. Ralcat, Miflore, Noe pupici pentru poze si impresii. Tare ma bucur ca ne-am cunoscut. Sper sa ne mai vedem cat de curand.”

Mai multe detalii despre intalnire aici >

Ne-am bucurat sa vedem ca toate mamicile donatoare au adus jucarii in plus fata de ce era pe lista. Toate sumele ce trebuiau achitate au fost rotunjite in sus, in beneficiul Teodorei, fetita Lianei Stanciu.

Totalul banilor deja incasati pentru jucariile licitate a fost de 880 RON, o suma deloc de neglijat. In plus, in curand, 92 de copii din orfelinate vor strange in brate o jucarie de plus, frumos mirositoare si colorata. Felicitari tuturor celor ce s-au implicat in Targul de Jucarii si speram ca la urmatoarea editie, poate chiar in decembrie, vom avea mai multe licitatii si mai banoase. 

Jucariile va multumesc pentru noua viata pe care le-ati oferit-o.
Mai multe poze de la intalnire aici.

autor: Desprecopii.com, Redactor: Andreea Demirgian
Toate drepturile rezervate, Desprecopii.com 2007
 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Comunitate

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Ramona
    Ramonatrimis la 2/12/2007

    Super initiativa! Pacat ca am aflat tarziu!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII