Algele ne-ar putea extinde viata cu 10, 20 sau 30 de ani

Algele ne-ar putea extinde viata cu 10, 20 sau 30 de ani

Algele ne-ar putea extinde viata cu 10, 20 sau 30 de ani

  • Oamenii au facut progrese incredibile in domeniul sanatatii, prelungind durata de viata mai mult decat oricand. Multe dintre maladiile care i-au lovit pe stramosii nostri au fost eliminate, in cea mai mare parte, complet  - totul, de la tuberculoza, poliomielita, la malarie.

Tensiunea arteriala ucide lent
Bolile de inima - favorizate de alimentatie nesanatoasa si lipsa miscarii
Alge marine care restabilesc tensiunea arteriala
1 din 4 adulti  au hipertensiune arteriala
Despre tensiune arteriala
Despre gene si genetica medicala


Tensiunea arteriala ucide lent

O descoperire extraordinara ne-ar putea extinde viata cu 10, 20 sau 30 de ani

Oamenii au facut progrese incredibile in domeniul sanatatii, prelungind durata de viata mai mult decat oricand. Multe dintre maladiile care i-au lovit pe stramosii nostri au fost eliminate, in cea mai mare parte, complet  - totul, de la tuberculoza, poliomielita, la malarie.

Astazi, cei mai mari ucigasi provin mai mult din modul nostru de viata: bacteriile microscopice si virusii. Una dintre cele mai grave dintre acestea sunt bolile de inima, in mod special, tensiunea arteriala. Ea este un criminal lent, dar eficient, care priveaza multi oameni de ultimii 10, 20 sau chiar 30 de ani din viata lor.

Bolile de inima - favorizate de alimentatie nesanatoasa si lipsa miscarii

O parte din motivul pentru care bolile de inima sunt atat de raspandite si greu de rezolvat este faptul ca necesita, de multe ori schimbari masive - schimbari care nu sunt tocmai usor de realizat. Totul, adica de la alimentatie sanatoasa la implementarea rutinei de a face exercitii fizice. Desi nu este niciodata prea tarziu pentru a incepe aceste modificari, oamenii realizeaza pericolul atunci cand este prea tarziu pentru aceste schimbari, iar raul este deja produs.

Alge marine care restabilesc tensiunea arteriala

Cu toate acestea, exista o descoperire stiintifica care ar putea avea un impact asupra tensiunii arteriale comparabil cu efectul penicilinei in tratarea infectiilor, sau efectul chininei asupra malariei. Oamenii de stiinta au intalnit cateva ingrediente neobisnuite in algele marine rare descoperite de pecarii de pe Coasta Coreei, ingrediente care ofera beneficii incredibile, incluzand cele de a restabili tensiunea arteriala la valori normale.

Dr. Haengwoo Lee, un biochimist de renume care locuieste in apropiere de Seattle, Washington, a efectuat in 15 ani un studiu clinic masiv, pe aceste doua ingrediente. Primul este Seanol, un extract de alge marine extrem de rare de la Ecklonia Cava, care s-a dovedit a fi de 100 de ori mai puternic decat orice antioxidant de pe uscat. Si asta pentru ca durata actiunii lui in corpul nostru este de 12 ore, comparativ cu antioxidantii de pe uscat, care lucreaza 30 de minute.

Ecklonia Cava

"Secretul sau este producerea de antioxidanti speciali, polifenoli, care sunt solubili in 40% dintre lipide (grasimi)," explica Dr. Lee. "Spre deosebire de aproape toti antioxidantii terestri, care sunt solubili in apa, compusii de protectie Seanol pot intra in tesuturile grase ale creierului, patrunzand in toate cele trei straturi de celle, inclusiv la exterior, in membranele celulare pe baza de ueli, chiar si in ADN-ul nostru.

Al doilea ingredient este Calamarine, un alt omega-3 descoperit in adancul marii, care ofera cu 85% mai mult DHA pentru inima, creier, articulatii si ochi. Este cunoscut prin a combate orice, de la oboseala si memorie slaba, la probleme de vedere, dureri articulare, modificari ale dispozitiei si depresie. Cu aceste rezultate ale cercetarilor in minte, Dr. Lee a combinat Seanol cu Calamarine cu o doza mare de vitamina D pentru a forma Marine-D3 , cel mai nou supliment in lupta impotriva bolilor legate de varsta, si a hipertensiunii arteriale.

1 din 4 adulti  au hipertensiune arteriala

Potrivit medicilor americani, aproximativ 1 din 4 adulti au hipertensiune arteriala, afectiune care creste riscul de boli de inima si accidente vasculare cerebrale, doua din cauzele mejore de deces din lume. Cresterea aportului de omega - 3 poate reduce tensiunea arteriala , si pentru ca este dificil sa atingem un nivel suficient al acestuia din produsele alimentare, cum ar fi pestele si nucile, multi oameni recurg la suplimente alimentare.

Dr. Lee a constatat ca, Calamarine ofera unele dintre cele mai mari concentratii de omega-3 cunoscute de stiinta, care, combinata cu capacitatea Seanolului de a reduce inflamatiile in corp, ajuta astfel celule sa isi ia substantele nutritive de care au nevoie pentru a ramane sanatoase si protejate.

Producatorii suplimentului Marine - D3 sunt atat de increzatori ca vom vedea rezultate rapide, pozitive dupa folosirea acestui produs, incat ne propun returnarea banilor in cazul in care suntem nemultumiti dupa utilizarea lui, plus chiar inca 10 dolari in plus! Acest tip de reactie, adaugata la cercetarile Dr. Lee vorbesc de la sine, demonstrand caMarine- D3 este foarte eficient !!

Despre tensiune arteriala cititi:

Micsorati-va valoarea tensiunii arteriale in mod natural Micsorati-va valoarea tensiunii arteriale in mod natural

10 lucruri importante despre tensiunea arteriala 10 lucruri importante despre tensiunea arteriala

Anxietatea ne mareste tensiunea? Anxietatea ne mareste tensiunea?
 

 Despre gene si genetica, mai cititi si urmatoarele:

Atotputernicul arbore genealogic - despre bolile si riscurile care vin din trecut #genetica

Atotputernicul arbore genealogic - despre bolile si riscurile care vin din trecut #genetica

Ce știți despre arborele dumneavoastră genealogic?  Aveți rude cu probleme de sănătate care se moștenesc în familie?…

Cum se transmit genele de la părinti: ce transmite mama și ce transmite tata copilului 🧬

Cum se transmit genele de la părinti: ce transmite mama și ce transmite tata copilului 🧬

Cum se transmit genele de la părinți? 🧬 Putem ști răspunsul la această întrebare? Se spune că sângele tatălui circulă prin venele copilului.…

Cum influențează genele mamei sănătatea copilului - boli și caracteristici moștenite pe linie maternă

Cum influențează genele mamei sănătatea copilului - boli și caracteristici moștenite pe linie maternă

Fiecare femeie s-a lovit în viața ei de expresia "semeni cu mama ta". Este foarte adevărat că femeile moștenesc multe din trăsăturile de personalitate…

  Comunitate, grup de suport

Clinica Virtuala DC
Consultanta medicala online.


autor: redactor Mihaela Vilcu - Toate drepturile rezervate desprecopii.com (c) 2014
  
sursa stire: BBC.co.uk

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Genetica

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII