5 Tunsori pentru vara 2014

5 Tunsori pentru vara 2014

5 Tunsori pentru vara 2014

  • Vremea calda este in sfarsit aici, si in curs de pregatire pentru zilele lungi de plaja si noptile fierbinti, trebuie sa ne gandim si la o tunsoare in pas cu moda. Asa ca va oferim cele mai elegante si usor de realizat 5 tunsori pentru vara 2014, cu sfaturi de stil de la Ricardo Rojas, fondator al http://ricardorojashair.com/ Ricardo Rojas din New York.

5 Tunsori pentru vara 2014

Vremea calda este in sfarsit aici, si in curs de pregatire pentru zilele lungi de plaja si noptile fierbinti, trebuie sa ne gandim si la o tunsoare in pas cu moda. Asa ca va oferim cele mai elegante si usor de realizat 5 tunsori pentru vara 2014, cu sfaturi de stil de la Ricardo Rojas, fondator al https://ricardorojashair.com/ Ricardo Rojas din New York.

Bob scurt ondulat usor

Aceasta tunsoare iti va scoate in evidenta decolteul sexy - perfect pentru vara.

Sfat: Usuca parul folosind o perie rotunda pentru a rezulta valuri/onduleuri usoare, ridicand din partea de jos a parului (de la baza gatului).



Bob cu breton

Pieptanat intr-o parte, drept sau ciufulit, cum ar fi exemplul dat de Emma Stone, bretonul este o alegere tinereasca si proaspata pentru aceasta vara.

Sfat: Onduleaza doar partea de mijloc a parului intr-o miscare gen spirala de sus in jos. Asigura-te ca lasi capetele un pic drepte. Un pic de fixativ si gata.



Bob asimetric

Chiar daca ai parul pana la umeri, nu inseamna ca trebuie sa fie si plictisitor. Trebuie doar sa adaugi ceva din aspectul à la Taylor Schilling, parul indreptat si capetele in unghi.

Sfat: Sectioneaza parul in patru, si usuca-l din spate in fata, folosind o perie. Asigura-te ca la final indrepti capetele cu placa. Nu uita sa folosesti un spray de protectie inainte de a indrepta parul. La final adauga putin ser pentru a da un finisaj lucios.



In straturi, pana la umar, usor ondulat

O versiune ceva mai sexy a bobului ondulat, care arata si un pic mai sofisticat, asa cum se vede pe Katie Holmes.

Sfat: In timp ce parul este inca umed, foloseste spuma sau o lotiune pentru volum, si usuca parul cu ajutorul mainilor, aduna-l in pumn si strange-l, astfel vei forma onduleuri naturale. La final retuseaza varfurile cu un ondulator, ciufuleste-l putin si termina cu putin fixative.

Si parul lung este la moda

E timpul pentru doamnele si domnisoarele cu parul lung sa renunte la straturi: indreptat si tuns frumos, asemenea exemplului dat de Leslie Mann.  Sfat: Aplica o lotiune protectoare de caldura, usca parul cu o perie, apoi indreapta varfurile cu o placa. La final aplica un ser pentru stralucire.





 

Interesant de citit:
Fixativ de par - ieftin si bun

Multe dintre noi nu suntem constiente de efectul pe care le au produsele comerciale asupra parului. Exista situatii cand nu stim ce fel de produse sunt disponibile, cum sa le folosim si mai … ... citeste

Gentile mari ne fac sa aratam mai slabe?

Iata ca pe lista trucurilor care sa ne faca sa aratam slabe, se mai adauga un accesoriu: geanta de dimensiuni mari! ... citeste

capanie

... citeste


 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII