Universul Barbie la Sun Plaza!

Universul Barbie la Sun Plaza!

Universul Barbie la Sun Plaza!

  • Sun Plaza Shopping Center în parteneriat cu Barbie găzduiește, în perioada 30 august – 21 septembrie 2014, un eveniment dedicat copiilor – „Universul Barbie, un vis ce devine realitate!”

Universul Barbie la Sun Plaza!


Sun Plaza Shopping Center în parteneriat cu Barbie găzduiește, în perioada 30 august - 21 septembrie 2014, un eveniment dedicat copiilor - „Universul Barbie, un vis ce devine realitate!” Păpușile Barbie îi așteaptă zilnic pe cei mici, timp de 3 săptămâni, în cele patru zone special amenajate, la parter și la etaj, în zona restaurantelor: Locul de Joacă Barbie, Bucătăria Barbie, Living Room-ul lui Barbie și Barbie Spa.

Programul evenimentelor în perioada 30 august - 15 septembrie va fi de luni până vineri în intervalul orar 16:30 - 19:30 și în weekend între orele 11:30 - 18:30, urmând ca între 16 - 21 septembrie distracția să continue de luni până vineri între 17:30 - 19:30, ultimul weekend Barbie oferind experiențe de neuitat între orele 11:30 - 18:30.

La  Locul de joacă Barbie, zilnic între orele 11:30 - 20:30, fetițele se vor putea juca cu zecile de păpuși Barbie care vor sta la dispoziția lor. În plus, în cadrul evenimentelor speciale vor fi organizate activități variate prin care copiii își vor putea folosi imaginația - fetițele își vor putea crea propriile coliere, vor învăța să facă flori din hârtie creponată, își vor personaliza invitațiile pentru petrecerea cu tema Barbie, vor putea să decoreze casa lui Barbie și vor accesoriza rochia de mireasă a lui Barbie.

În Bucătăria Barbie, copiii vor putea să se joace creând cele mai delicioase prăjituri decorate cu umbreluțe și fructe, vor decora multe modele din turtă dulce și vor realiza biscuiți și brioșe din plastilină.

În Living Room-ul lui Barbie copiii vor fi inițiați în tainele karaoke și vor participa la o adevărată petrecere în stil Hawaiian, apoi vor intra în atmosfera disco a anilor 70, vor învăța să danseze grațios precum balerina Barbie și vor pătrunde în minunata lume a muzicii cu ajutorul instrumentelor muzicale pregătite pentru ei.

La Barbie Spa, fetițele vor fi răsfățate ca niște adevărate domnișoare: vor fi machiate cu farduri speciale pentru copii, vor avea parte de sesiuni de manichiură cu lac de unghii și abțibilduri speciale, li se va aranja părul, iar în weekend-uri vor putea fi pictate pe fata cu mult sclipici și culori strălucitoare.

Surpriza cea mai mare va fi prezența Prințesei Barbie care va veni în fiecare weekend, timp de 7 ore, în intervalul orar 11:30 - 18:30. Copiii o vor găsi în zona restaurantelor de la etajul 1 și se vor putea fotografia cu ea, urmând ca pozele să le primească pe loc și gratuit.

În perioada 30 august - 21 septembrie 2014, visele devin realitate numai la Sun Plaza! În premieră națională Universul Barbie își deschide porțile, oferind o experiență unică pentru cei mici!

Pentru mai multe informații despre evenimentul “Universul Barbie, un vis ce devine realitate!”  vizitați www.sun-plaza.ro și pagina oficială de Facebook Sun Plaza.

Despre Sun Plaza Shopping Center

Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 130 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Baumax, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zona dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată.

Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81,000 m2 şi peste 210.000 de m2 suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2,000 de locuri de parcare şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzând afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau închirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cbre.ro

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII