Embrioscopul sau embryomonitoring-ul

Embrioscopul sau embryomonitoring-ul

Embrioscopul sau embryomonitoring-ul

  • Embrioscopul sau embryomonitoring-ul este un sistem sistem mai sigur de cultivare a embrionilor. Aceasta noua tehnica revoluţionara le permite embriologilor sa monitorizeze si sa evalueze embrionii pe durata dezvoltarii lor fara a afecta mediul lor natural din incubator.

Embrioscopul sau embryomonitoring-ul

Ce este Embrioscopul sau embryomonitoring-ul
Cum se monitorizeaza embrionii?
 

Ce este Embrioscopul sau embryomonitoring-ul

Embrioscopul sau embryomonitoring-ul reprezintă o inovaţie în domeniul evaluării cultivării embrionilor.

Această nouă tehnică revoluţionară le permite embriologilor să monitorizeze şi să evalueze embrionii pe durata dezvoltării lor fără a afecta mediul lor natural din incubator. Acest lucru aduce multe beneficii. În incubator există un mediu natural al embrionilor similar cu cel din organismul femeii.

Cum se monitorizeaza embrionii?

Această metodă noninvazivă permite monitorizarea embrionilor fără ca aceştia să fie scoşi din incubator. O mai mică manevrare a embrionilor înseamnă un risc mai scăzut de a-i deteriora. O cameră este plasată în incubator şi înregistrează embrionii la fiecare 30 de minute. Embriologul primeşte informaţii în mod constant despre starea tuturor embrionilor, dar mai presus de toate, acesta primeşte date concrete despre condiţia embrionilor, putând verifica în acelaşi timp şi dezvoltarea lor.

Camera nu este dăunatoare embrionilor deoarece foloseşte o frecvenţă diferită a luminii. Înăuntrul embrioscopului, dioxidul de carbon (CO2) este reglat cu precizie, iar temperatura este controlată. De asemenea, oxigenul din atmosferă este redus. Embrioscopul permite ca dinamica dezvoltării să fie în permanenţă monitorizată şi apoi sa fie selectati cei mai potriviţi embrioni din punct de vedere genetic.

Grupuri de suport online pe tema fertilitatii

Suportul si intelegerea sunt foarte importante atunci cand iti doresti sa devii mamica. Poti afla multe sfaturi de la alte mamici fericite care au trecut deja prin experienta ta. Este important sa stiti ca pe acest drum, nu sunteti singura. Aveti alaturi suportul online al celei mai mari comunitati de limba romana: Desprecopii.com. Pentru suport concret, incurajare si prietenie, va asteptam pe cel mai citit forum online al femeilor aspirante la meseria de mamica: Asteptand o comoara in viata noastra ! Va asteptam cu drag.
 

Fertilizarea in vitro, povesti de succes

Vedete care au castigat lupta cu infertilitatea
Cand visul de a fi mama se implineste
Acum imi pot privi puiul si sunt o mamica fericita
O alta poveste FIV cu happy end ...
Am fost aspiranta pe Desprecopii si acum avem gemeni
Povestea noastra de succes in lupta cu infertilitatea
Lupta mea cu infertilitatea
Asteptam cu emotii marea intalnire
Acum sunt o mamica fericita si implinita
Ultima noastra sansa la fericire

  Forumuri recomandate - FORUMURILE ASPIRANTELOR

 Forumul FIV
Fertilizarea in Vitro (FIV) - clinici, medici, experiente, succese, dileme.

Asteptand un ingeras in viata noastra !
Teritoriul 'aspirantelor'! Preconceptie, in/fertilitate, FIV, sperante si experiente. Chiar daca se lasa asteptat - noi nu ne pierdem speranta! 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII