Protejeaza ficatul copilului tau cu Stoptoxin

Protejeaza ficatul copilului tau cu Stoptoxin

Protejeaza ficatul copilului tau cu Stoptoxin

  • Copiii sunt expusi la o cantitate mare de produse chimice toxice in ziua de azi si de aceea e important sa le protejam ficatul. Gama STOPTOXIN prin ingredientele sale naturale, se recomanda si copiilor pentru hepatoprotectie, hepatoregenerare şi detoxifiere naturala.

- despre protejarea ficatului copilului cu un protector hepatic, veti citi
Copiii sunt expusi la o cantitate mare de produse chimice toxice
Toxinele si sanatatea in copilarie
Protector hepatic pentru sanatatea ficatului
Ingrediente naturale pentru protectia ficatului
Un protector hepatic pentru sanatatea ficatului copilului
Despre toxinele din viata copiilor nostri
 

Copiii sunt expusi la o cantitate mare de produse chimice toxice

De la BPA (bisphenol), MSG (Monoglutamat sodiu), pesticide, produse chimice de curatare, de uz casnic, toxinele din vaccinuri si medicamente, copiii nostri sunt expusi la o cantitate mare de produse chimice toxice. Toxinele sunt peste tot in societatea noastra moderna. Ele sunt daunatoare sanatatii copilului dumneavoastra si pot provoaca boli grave. Cum putem elimina aceste substante chimice din corpurile copiilor si cum le putem proteja? Primul pas este de a intelege provenienta acestor substante. Apoi le putem elimina si totodata incorpora un stil de viata sanatos care detoxifiaza in mod natural organismul copilului.

Toxinele si sanatatea in copilarie

Problema expunerii la substante toxice a crescut de la an la an in Romania. Va amintiti odinioara cand copiii erau, in general, sanatosi si activi. Astazi, in ciuda progresului, exista foarte multi copii care iau medicamente. Desigur, exista multi factori care contribuie la acest lucru, insa expunerea la toxine este un factor de risc mare pe care il putem, din fericire, controla - daca incercam sa fim parinti informati care stiu sa citeasca etichete, care gatesc sanatos acasa si nu sunt victimele reclamelor de la TV. 

Un protector hepatic pentru sanatatea ficatului  

Nu mai este o noutate ca, pentru pacientul roman, sanatatea devine o prioritate doar atunci cand ea este amenintata. Urmand acelasi principiu, pacientul apeleaza mai curand la tratament decat la preventie, de cele mai multe ori dupa bunul plac, in lipsa unui consult medical. Alţi factori nocivi precum alcoolul, fumatul, alimentaţia nesănătoasă, stresul, odihna insuficientă completează efectele adverse ale (auto)medicaţiei şi atacă ficatul, predispunându-l la îmbolnăvire. Administrarea hepatoprotectoarelor devine, astfel, o necesitate pentru protejarea sănătăţii întregului organism.

De asemenea, accesul la medicamente OTC (paracetamol) este facil și uneori se apelează la terapii îndelungate cu alte medicamente (antihelmintice, antibiotice) care sunt administrate copiilor chiar și atunci când nu este necesar. În aceste circumstanțe, nevoia de a asocia un protector hepatic pentru a atenua efectele secundare ale terapiei principale este impetuoasă și de la sine înțeleasă.

Ingrediente naturale pentru protectia ficatului

Dezvoltată să ajute ficatul în situaţii critice sau să îl protejeze la nevoie, gama STOPTOXIN prin ingredientele sale naturale, se recomandă pentru hepatoprotecţie, hepatoregenerare şi detoxifiere naturală la toate categoriile de vârstă. 

Silimarina

Silimarina susține funcția hepatică în timpul și după tratamentele antiparazitare/antihelmintice, contracarează efectele negative ale intoxicației cu paracetamol si protejează țesutul hepatic în timpul tratamentelor îndelungate  cu antipiretice și antibiotic.

Colina

Colina ajută și la reglarea colesterolului si la dezvoltarea neuronilor (fiind printre singurele vitamine ce ajung în lichidul cefalorahidian), iar  la nivelul ficatului menține transaminazele în limitele normale.

Inulina

Inulina este o fibră naturală cu rol prebiotic, îmbunătățește tranzitul intestinal și favorizează detoxifierea.

STOPTOXIN sirop, cu administrare de la 1 an, este un hepatoprotector sub formă de sirop care asigură hepatoprotecție și detoxifiere naturală printr-un mecanism complex de acțiune: antioxidant, antiinflamator, antifibrotic.

Se recomandă administrarea în hepatite acute și cronice, în toxicitatea indusă medicamentos (antibioterapie, antihelmintice, paracetamol) sau de alimentația nesănătoasă.

STOPTOXIN plicuri, cu administrare de la 7 ani, aduce un aport de colină şi silimarină cu un puternic efect hepatoprotector. Prin aportul de inulină (fibră solubilă), Stoptoxin plicuri îmbunătăţeşte tranzitul intestinal şi favorizează detoxifierea organismului. Fără zahăr.

Stoptoxin – mai mult decat esențial pentru ficatul copilului

Pentru mai multe informații, puteți accesa www.fitermanpharma.ro

Despre toxinele din viata copiilor nostri, mai cititi:

Creierul copiilor este cel mai afectat de metale si pesticide

Creierul copiilor este cel mai afectat de metale si pesticide

Un copil din șase are o dizabilitate în dezvoltare și suferă de boli precum autism, deficit de atenție, coordonare motorie slabă, ale căror efecte îl…

Materialele si recipientele de plastic - pericolul la adresa sanatatii copiilor

Materialele si recipientele de plastic - pericolul la adresa sanatatii copiilor

Copiii care sunt expuși în mod repetat la BPA (bisfenol A) pot prezenta niveluri ridicate ale proteinelor în urină, un avertisment timpuriu al unor posibile probleme renale…

Top 10 toxine care ne otrăvesc copiii

Top 10 toxine care ne otrăvesc copiii

Copiii nostri sunt expusi la o cantitate mare de produse chimice toxice. De la BPA (bisphenol), MSG (Monoglutamat sodiu), pesticide, produse chimice de curatare, de uz casnic, toxinele din vaccinuri…

 

 autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2015 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. mada 27
    mada 27trimis la 16/5/2015

    Multumim pentru informatii. Fetita mea de 1 an jumatate a luat 3 luni liv52 dupa ce am facut un set de analize .acum le repetam si sper sa fie bine .

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII