Cum alegem incaltamintea corecta pentru copii. Primii pasi in siguranta

Cum alegem incaltamintea corecta pentru copii. Primii pasi in siguranta

Cum alegem incaltamintea corecta pentru copii. Primii pasi in siguranta

  • De cum incep sa mearga, cei mici au nevoie de incaltaminte de calitate. Picioarele lor trebuie sa se miste liber si sa creasca armonios. De aceea, in alegerea incaltamintei pentru copii trebuie sa respectam criterii stricte.

Cum alegem incaltamintea corecta pentru copii. Primii pasi in siguranta

De cum incep sa mearga, cei mici au nevoie de incaltaminte de calitate. Picioarele lor trebuie sa se miste liber si sa creasca armonios. De aceea, in alegerea incaltamintei pentru copii trebuie sa respectam criterii stricte.

Specialistii Ortotech vin in ajutorul parintilor din Romania cu ghetele ortopedice ARELI Ortotech (https://www.ortotech.ro/) fiind  unicul importator al acestor produse, care sunt destinate tuturor copiilor, nu doar celor care au anumite afectiuni. Incaltamintea ARELI este caracterizata de combinatia perfecta intre functionalitate si stil. Sunt folosite materiale de cea mai buna calitate, intr-o varietate de modele diferite ca stil.

Incaltamintea trebuie sa asigure piciorului spatiul necesar pentru mobilitatea degetelor si pentru stabilitatea de care acesta are nevoie, trebuie sa fie suficient de inalta, iar materialele din care este confectionata  - piele naturala sau panza - trebuie sa permita piciorului sa respire. Incaltamintea trebuie sa aiba o greutate si o flexibilitate corespunzatoare pentru a permite miscarea libera a piciorului. Nu se recomanda suporturi pentru arcadele plantare, chiar daca acestea nu sunt complet formate; majoritatea copiilor au initial piciorul plat deoarece arcadele plantare se dezvolta pana in jurul varstei de 7 ani.

Ortotech ofera solutii pentru diferitele probleme ale copiilor, scopul fiind unul singur: confortul piciorului.

 

Ghetele ortopedice pentru copii sunt fabricate din piele naturala, avand închidere cu siret. Carambul este inalt, intarit, pentru o buna fixare a gleznei. Captuseala si talpa interioara sunt din piele naturala, pentru igiena piciorului.

Modelele disponibile sunt din mai multe game:

ARELI CHILDREN DAFO ORTHOSIS. Incaltamintea de acest tip este proiectata cu un spatiu mai mare pentru adaptarea la ortezele DAFO.

ARELI CHILDREN PRE-WALKER (inainte de primii pasi) – doua modele disponibile.

ARELI CHILDREN FIRST STEPS (Primii Pasi) ofera securitatea de care copiii au nevoie pentru a incepe sa mearga. Aceasta incaltaminte este caracterizata prin largime, pentru a proteja degetele impotriva frecarii. De asemenea, tine glezna si laba piciorului fixe.

ARELI CHILDREN CORRECTIVE (de corectare) - previne disfunctiile labei piciorului la pacientii tineri. Aceasta gama de incaltaminte include modele atat pentru copiii care inca nu merg in picioare, cat si pentru cei care fac deja primii pasi. Pentru copiii care merg in picioare se recomanda ghetele din gama ARELI CHILDREN CORRECTIVE pentru picior lax, platfus si picior stramb.

Fiecare gama trateaza diferite tipuri de afectiuni din timpul perioadei de crestere a copilului.

Acum, ghetele ortopedice se afla pe lista Casei Nationale de Asigurari de Sanatate pentru decontare.

Va asteptam la oricare dintre sediile noastre din Bucuresti, Constanta, Ploiesti si Iasi, unde puteti beneficia de consiliere gratuita in a alege cea mai buna incaltaminte pentru copilul dumneavoastra!

Numerele de telefon la care puteti suna pentru programare sunt:

Bucuresti : 021 326 0355
Iasi: 0232.311010
Mobil: 0742.10.10.59
Constanta : 0241/619718
Mobil: 0748.889.992
Ploiesti : 0244.520.474
Mobil: 0742.100.863

Ne puteti urmari  pe pagina noastra de FB (www.facebook.com/Ortotech).
Mai multe detalii  despre produse gasiti pe https://www.ortotech.ro/

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII