Afectiunile de sezon la copii, Transmisiune LIVE

Afectiunile de sezon la copii

Afectiunile de sezon la copii, Transmisiune LIVE

Tema emisiunii: Afectiunile de sezon la copii - diagnostic, tratament si profilaxie

 

Discutam cu Dr. Corina Cilcic  si Dr. Carmen Dinca, medici primar pediatri in cadrul Sanador despre guturai, virozele respiratorii, pneumopatiile, gripa, afectiunile acute din sfera ORL si alte afectiuni specifice sezonului.

 

Asteptam de la voi intrebari pe tema emisiunii. Vom incerca pe parcursul emisiunii sa raspundem la cat mai multe intrebari.
 

Pune si tu o intrebare!

Emisiune - LIVE

Vezi si alte emisiuni aici

Afectiunile de sezon la copii - diagnostic, tratament si profilaxie

Aceasta emisiune a fost transmisa LIVE! 

Invitati speciali

Dr. Corina Cilcic

Medic primar Pediatrie, Clinica Sanador

Dr. Carmen Dinca

Medic primar Pediatrie, Clinica Sanador

Raluca Petre

Desprecopii.com, Moderatorul Emisiunii

Puteti sa adresati intrebari invitatiilor folosind rubrica de comentarii de mai jos atat inainte de emisiune cat si pe parcursul emisiunii. Intrebarile la care nu se va raspunde in direct, vor primi un raspuns dupa emisiune.

Sponsorul Emisiunii: Sanador

Aceasta transmisiune directa este realizata in parteneriat cu Sanador.

Înființat în anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continuă, în prezent deținând mai multe clinici, laboratoare de analize medicale și cel mai mare spital privat multidisciplinar din țară.

Cu o suprafață totală de 23.000 de mp și o capacitate de 402 de paturi, spitalul SANADOR pune la dispoziție o gamă complexă de specialități medicale și chirurgicale și  blocuri operatorii dotate la standarde europene. Sălile de operație beneficiază de o tehnologie de ventilație și sterilizare de ultimă generație, cu flux laminar si filtre Hepa ce asigură un grad de asepsie 3-4, care face ca infecțiile nozocomiale să fie nesemnificative. Sectia de Anestezie Terapie Intensiva detine un rol crucial in siguranta actului medical chirurgical si este dotata pentru a face fata oricarei interventii chirurgicale.

 Spitalul SANADOR pune accent pe implementarea tehnicilor chirurgicale cu minimă invazivitate. În Spitalul Sanador sunt disponibile atât specialități chirurgicale (inclusiv pediatrice), cât şi specialităţi medicale, Cardiologie Intervenţională, Radiologie Intervenţională, Endoscopie Intervenţională.

Accesul la un sistem UPU (unitate primiri urgeţe) unic în România în mediul privat 24/24, 7/7, singurul din sistemul medical privat de aceste dimensiuni cu  15 linii de gardă - cel mai amplu şi profesionist sistem privat de primire urgenţe, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi (au circuite diferite cele 2 UPU de copii şi adulţi).

Mai multe informatii pe Sanador.ro

Spitalul Sanador care este cel mai mare spital privat din tara, cu o gama complexa de specialitati medicale si chirurgicale. inclusiv cardiologie interventionala, radiologie interventionala, endoscopie interventionala.

Accesul la un sistem UPU (unitate primiri urgente) unic in Romania in mediul privat 24/24, 7/7, singurul din sistemul medical privat de aceste dimensiuni. 15 linii de garda - cel mai amplu sistem privat de primire urgente, atat pentru copii, cat si pentru adulti

Chirurgie la nivel international: nume mari din medicina romaneasca opereaza la Sanador, premiere medicale si cele mai performante dotari.

Parc de ambulante propriu: se elimina total transferul pacientului in sistemul public.

Call center non stop: programare rapida in call center, inclusiv telefon serviciu urgente – ambulante 24/24.

Servicii medicale integrate in zona Piata Victoria:policlinici, spital, laborator.

Mai multe informatii pe Sanador.ro

Spitalizarea: se face in rezerve de un pat, cu dotare de 5 *

Pacientul are la dispozitie: halat, prosoape, papuci, obiecte de toaleta de unica folosinta, un telefon mobil personal avand buton de “call nurse” cu ajutorul caruia poate apela si comunica direct cu asistentele de pe sectie si cu alte persoane din afara spitalului.

Pe toata durata spitalizarii, fiecare pacient beneficiaza de mai multe tipuri de meniuri personalizate in functie de afectiuni (3 mese si 2 gustari zilnic) si de varsta (copii sau adulti), meniuri strict monitorizate de dieteticienii spitalului.

Mai multe informatii pe Sanador.ro

Alergologie si Imunologie Clinica
Diabet, Boli de Nutritie si Metabolism
Cardiologie
Cardiologie pediatrica
Dermato-venerologie
Diabet zaharat, boli de nutritie si metabolism
Endocrinologie / andrologie
Gastroenterologie (cu endoscopie interventionala (ERCP), digestiva superioara, colonoscopie)
Hepatologie
Medicina Interna

Medicina de Urgenta
Nefrologie
Neurologie
Neurologie / psihiatrie pediatrica
Oncologie
Pneumologie
Psihiatrie
Pediatrie
Reumatologie
Recuperare, Medicina fizica si Balneofizioterapie

Obstetrica ginecologie cu maternitate
Chirurgie generala
Chirurgie oncologica
Chirurgie endocrinologica
Chirurgie cardiovasculara
Chirurgie toracica
Neurochirurgie
O.R.L.
Ortopedie traumatologie
Urologie
Specialitati chirurgicale pediatrice (chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, neurochirurgie, urologie)

Mai multe informatii pe Sanador.ro

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️