Comentarii la articole

Comentarii la articole

Comentarii la articole

  • In aceasta pagina gasiti toate observatiile voastre la diverse articole din site-ul nostru.

     

    Ele nu sunt grupate pe articole ci ordonate in functie de data trimiterii.

     

    Daca doriti sa vedeti lista unui anume articol, urmati "linkul" cu numele articolului si - in pagina articolului - apasati pe "Lista de discutii pe aceasta tema"!

Cauta in comentarii

Puteti sa folositi formularul de mai jos si tipul de sortare pentru a accesa comentariile la articole

 

Sortati dupa titlul articolului!

Nr. Comentarii: 18401

  1. Articol: Disciplina copilului: între reguli, tactici și răbdare - abordarea educației pozitivescris de: Aurelia Mara | 07.09.2003

    Articolul nu este rau, insa este plin de rgeseli de ortografie impardonabile. Nu ar trebui sa mai permiteti intrarea pe site a unui articol fara a-l verifica bine inainte, caci va faceti de rusine.

    Mergi la articol
  2. Articol: Experimentul Zaica: Copiii spun lucruri trasnitescris de: mihaela | 04.09.2003

    Super!

    Mergi la articol
  3. Articol: Cum să aveți cel mai SANĂTOS copil - pornind de la ziua conceperii sale: sfaturi care te vor ajutascris de: cecilia | 31.08.2003

    acest articol este unul din cele mai bine venite pentru ca pune in garda si mamicile neavizate cum am fost eu .am ignorat multe sfaturi si abia acum realizez ca am gresit desi am o fetita sanatoasa si frumoasa .

    Mergi la articol
  4. Articol: Nasterea sub apa (Experiente in Romania)scris de: Marian | 31.08.2003

    Voi fi tatic pt.prima data si i-mi asta, doresc ca viata copilului meu si a mamici lui sa nu fie pusa in pericol,de aceea apelez la bunavointa duv.pt.a ne ajuta.Si anume:As dori sa stiu cum poate fi contactat Dl.Dr.Cristian Baiulescu [adresa clinici,nr.de tel.,email];daca mai profeseaza in Spt.din Orasul Victoria sau in Fagaras; care sunt taxele pt.nasterea sub apa,spitalizare,daca eu pot asista la nastere copilului meu sau nu.Va multumesc.

    Mergi la articol
  5. Articol: Nasterea sub apa (Experiente in Romania)scris de: Marian | 31.08.2003

    Voi fi tatic pt.prima data si i-mi doresc asta, doresc ca viata copilului meu si a mamici lui sa nu fie pusa in pericol,de aceea apelez la bunavointa duv.pt.a ne ajuta.Si anume:As dori sa stiu cum poate fi contactat Dl.Dr.Cristian Baiulescu [adresa clinici,nr.de tel.,email];daca mai profeseaza in Spt.din Orasul Victoria sau in Fagaras; care sunt taxele pt.nasterea sub apa,spitalizare,daca eu pot asista la nastere copilului meu sau nu.Va multumesc.

    Mergi la articol
  6. Articol: Alăptarea bebelusului este o artă a dragostei si răbdarii. Cunoaște-i beneficiile și pregateste-te pentru reușită din timpscris de: camelia | 30.08.2003

    Fetita mea are 6 saptamini si are cerul gurii foarte arcuit.Din aceasta cauza nu poate sa suga bine.Am apelat la pompa de muls pentru a o putea hrani cu lapte matern.Sint ingrijorata ca aceasta metoda poate sa duca la scaderea productiei de lapte.Ce ma sfatuiti sa fac.

    Mergi la articol
  7. Articol: Disciplina copilului: între reguli, tactici și răbdare - abordarea educației pozitivescris de: carmen | 29.08.2003

    Am o fetita de 2 ani si 3 luni care face multiple crize de isterie oriunde se nimereste.Daca suntem in parc si ea nu mai vrea sa se dea in leagan dar obs un alt copil care se indreapta catre leaganul pe care ea se pregatea sa-l elibereze, se urca inapoi in el si urla continuu pana ce copilasul pleaca de langa ea sau il ia mamica lui.Daca nu i se da o jucarie sau ce doreste ea, fie ca este a ei sau a altui copil, procedeaza la fel, ba mai mult, se tranteste la pamant sau se musca sau isi da cu palmele in cap ori incearca sa faca rau celor din imediata apropiere. Multa vreme n-am inteles aceste iesiri mai ales ca in familie nu se ridica tonul intre noi, mai ales ca dna care o are in grija peste zi nu pateste astfel de experiente neplacute cu ea sau oricum au fost extrem de rare, si am incercat sa-i explic pe loc cu blandete ca greseste.Am obs. ca facea mai rau si parca nu avea putere de intelegere,dar daca ii intorceam spatele si pur si simplu plecam criza trecea mai repede. Am apelat la sfatul medicului pediatru la care este inscrisa fetita mea si acesta mi-a dat raspunsuri evazive de genul "asa fac toti copii care sunt singuri la parinti" ori eu stiu ca nu este asa.Practic, de ce sunt singura mamica careia ii este rusine sa iasa afara cu copilul din cauza crizelor de isterie ale acestuia si care nu stie cum sa procedeze, mai ales ca a-i intoarce spatele in vazul lumii este ceva de neiertat? Daca o mamica stie si intelege despre ce vorbesc ptr. ca atrecut prin asa ceva, o rog mult sa-mi raspunda, imi doresc tare ca fetita mea sa creasca frumos, cu incredere in ea si in noi ca parinti, nu cu frica aplicarilor corective.Va multumesc.

    Mergi la articol
  8. Articol: Acidul folic si rolul sau pentru o sarcina sanatoasa. Tot ce e nevoie sa stii despre aceasta vitamina esentiala bebelusului din burticascris de: Andra | 28.08.2003

    Imi doresc un copil si am inceput sa iau acid folic din data de 1 mai 2003, o pastila de 5 mg zilnic, asa sunt tabletele pe care le-am gasit in farmacie. Acum dupa ce am citit articolul cu privire la acidul folic, ma intreb: este oare prea mult ca am luat 5 mg pe zi? Sa continui cu aceasta doza sau sa o micsorez? Mentionez ca ma simt bine, chiar mi-au disparut ametelile de care mai sufeream cateodata. Va multumesc anticipat pentru raspuns.

    Mergi la articol
  9. Articol: Epiziotomia: ce este, de ce se efectuează și cum se îngrijește pentru o vindecare optimă - 8 sfaturi de la medicul ginecologscris de: Nina | 27.08.2003

    Am nascut cu epiziotomie, desi, nu as fi vrut. Dar decat sa ma fi rupt, mai bine o taietura mica cusuta frumos.

    Mergi la articol
  10. Articol: Vara samurailor scris de: Nina | 27.08.2003

    Doamne, ce aventura pentru o pereche de sandale ! La cat de greu le-ai gasit, a meritat, nu ? Foarte frumos povestesti, Julie, astept sa mai citesc cate ceva care sa poarte semnatura ta.

    Mergi la articol
  11. Articol: Grupele sanguine si Rh-ulscris de: Madalina P | 26.08.2003

    Am 23 ani,am grupa de sange B rh pozitiv si sunt insarcinata in luna a 9-a. De curand am facut testul Coombs indirect si am iesit pozitiva. As dori sa stiu care este motivul si ce riscuri pot sa am? Va multumesc.

    Mergi la articol
  12. Articol: Semne ale sarcinii și despre momentul important care iți schimbă viața pentru totdeaunascris de: Veronica | 26.08.2003

    Pe mine ma intereseaza care e temperatura corpului in perioada sarcinii? Doua luni la rind am masurat tempertura bazala care era 36,7, la a treia luna temperatura corpului e de 37 constant dupa perioada fertila, asta ar fi un prim indiciu ca sunt insarcinata? Va multumesc anticipat pentru raspun pe adresa optionala. Veronica.

    Mergi la articol
  13. Articol: Nazurile la masă ale bebelușului: iată care este cauza și cum procedămscris de: Dana | 25.08.2003

    Baietelul meu in varsta de 2 ani refuza mancarea solida si de cele mai multe ori abia daca ciuguleste cate ceva in cursul zilei.Am fost cu el la medic si mi-a spus ca este perfect sanatos.Refuza orice fruct si ma ingrijoreaza ca musca pe cine apuca in calea lui.Are momente cand cere singur de mancare,dar de cele mai multe ori nu cere de mancare.Daca are dentitia completa se poate obisnui sa se spele pe dinti?Nu mananca carne,paine,salate,cruditati,ficatul,pate de ficat,cartofii fierti,spanacul,salata,in schimb mananca cu placere cartofi prajiti,ou,conopida,compoturi si gemuri de fructe,pastele,stafidele,fasole,varza,gulii,supe de legume si de carne,iaurturi si 500 gr.lapte zilnic.E oare normal sau trebuie sa ma adresez unui nutritionist?

    Mergi la articol
  14. Articol: Diareea la bebeluși: cauze și ce e de făcut - sfatul medicului pediatruscris de: Roxana | 25.08.2003

    Am o fetita de 8 luni si sunt probleme cu diareea. Am inlocuit laptele Milumil 2 cu lapte obisnuit, slab in grasimi (introdus treptat), fiert 5 minute. De atunci au inceput problemele...Am inceput tratament cu Smecta, furazolidon si meniu adecvat. Am citit articolul referitor la diaree si nu inteleg cum pot sa dau cartofi si cereale in cazuri de diaree?! Cartofii fermenteaza, iar cerealele ajuta la tranzitul intestinal. Iar daca copilul nu a consumat inca lapte de soia (de ex.), cum se procedeaza ? Nu cred ca este indicat introducerea unui aliment nou in cazuri de diaree. Am auzit ca sunt copii care, in perioada aparitiei dintisorilor, au scaune mai moi ca de obicei, uneori chiar diaree. Cam ce retete as putea folosi ? Am incercat mucilagiu, orez cu branza calcica, piure de morcovi, supa de ardei cu morcov si orez, orez cu banane, orez cu biscuiti pentru sugari. Are cineva alte idei ?

    Mergi la articol
  15. Articol: Diareea la bebeluși: cauze și ce e de făcut - sfatul medicului pediatruscris de: Ortansa | 25.08.2003

    Draga Roxana, Este o grava eroare sa treci un copil sub un an pe lapte obisnuit-nu spui de care-dar oricum laptele de vaca se da dupa varsta de cel putin un an.In caz de diaree se opreste hranirea copilului cu lapte si se inlocuieste acesta cu lapte fara lactoza(se gaseste in farmacii sau magazine-exista cel de la Nan-e cam scumput ,dar merita) sau un aliment ,cum este cel de la Humana(si asta e scumput)parca se numeste HUMANA H,special pt. bebeii cu diaree(se administreaza atat din biberon cat si cu lingurita)Poate ca o sa fie mai greu la inceput,dar va trebui sa-i dai unul din aceste produse pana cand copilul isi va reveni.Daca e vorba si despre o infectie(scaunul are aspect de mucilagiu,miros greu) se da si Colistin.Oricum e bine sa intrebi si un medic.Ceea ce i-ai dat tu-morcovi,banane,orez-este f. bine sa-i dai si in continuare. Insanatosire grabnica si nu uita:ramai la formula de lapte cu care era obisnuit copilul.

    Mergi la articol
  16. Articol: Concediul pentru sarcina si lauziescris de: Marius pt Ioana | 24.08.2003

    S-a rezolvat cererea

    Mergi la articol
  17. Articol: Ecografia in sarcina: ce rol are, cand se face si alte curiozitati - cu video explicativscris de: Politic Elisabeta | 24.08.2003

    Sunt insarcinata in luna a patra si nu am facut nici un ecograf,credeti ca ar fi timpul sa fac unul?(mentionez ca sunt la a doua sarcina,prima a fost acum 12 ani fara probleme)Am luat timp de 7 ani anticonceptionale am folosit timp de o luna prezervative apoi am ramas insarcinata axista riscuri?

    Mergi la articol
  18. Articol: Astmul si sarcina: cum trebuie tinut sub control eficient si sfatul mediculuiscris de: Ioanaa | 24.08.2003

    Poti sa iei miofilin sau ventolin. Eu am luat doar ventolin in crize. Acum mai am o luna pana voi naste si pana acum a fost totul bine ba chiar m-am simtit mai bine decat inainte de a fi gravida. Multa sanatate.

    Mergi la articol
  19. Articol: Vaccinul anti-gripal și sarcina - ce trebuie să știiscris de: zaman carmen | 23.08.2003

    as dori sa stiu care vaccin antigripal este recomandat femeilor gravide . Sunt insarcinata in 15 saptamani . multumesc anticipat !!

    Mergi la articol

Output "
"

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII