Comentarii la articole
0 | 7/2/2023

Comentarii la articole
-
In aceasta pagina gasiti toate observatiile voastre la diverse articole din site-ul nostru.
Ele nu sunt grupate pe articole ci ordonate in functie de data trimiterii.
Daca doriti sa vedeti lista unui anume articol, urmati "linkul" cu numele articolului si - in pagina articolului - apasati pe "Lista de discutii pe aceasta tema"!
Cauta in comentarii
Puteti sa folositi formularul de mai jos si tipul de sortare pentru a accesa comentariile la articole
Sortati dupa data!
Nr. Comentarii: 18403
Output "
"
✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️
Subiecte tratate:
Tema:
Comentarii vizitatori
Citeste toate comentariileCe sentimente ti-a produs acest articol?
Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!
Scrie un comentariu
Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII
bucovina e locul ideal deoarece acolo te regasesti, Bucovina = armonie.
bucovina e alegerea ideala pentru vacanta pentru ca ne duce inapoi la natura la puritate ....si prin ea ne bucuram de frumusetiile naturii: paduri,ape curate,plante,animale,
De ce Bucovina? Imi place Bucovina pentru că aici există culori pe care mulţi pământeni nu mai pot să le vadă. Pentru că cerul miroase a răşină, pentru că fâneţele au flori felurite, pentru că păsările nu contenesc să cânte, iar stelele nu cad, ci doar măsoară infinitul.Îmi place pentru că bătrânii ei mai ştiu să se mire, iar copiii să se ruşineze. Pentru că vara e parfumată cu iz de fân proaspăt, iar toamna cu miros de otavă; pentru că merele pot fi roşii sau galbene, iar prunele par brumate. Pentru că laptele are gust de păşune înmiresmată şi e păstrat în oale de lut.Dar cel mai mult îmi place în Bucovina pentru că de aici Dumnezeu nu a plecat niciodată.
Bucovina este locul ideal pentru relaxare,pentru a respira aer curat si pentru,, a-ti incarca bateriile,,.Peisajele superbe si oamenii locului te fac sa te intorci acolo in fiecare an.
Apa minerală naturală Bucovina îşi are originea în zăcăminte subterane din Vatra Dornei, situate în zone de tip rezervaţie naturală, izolate de orice activitate umană, de unde izvorăşte în mod natural. Prin conţinutul său echilibrat de minerale şi compoziţia completă a elementelor, apa minerală naturală plată Bucovina asigură exact mineralizarea de care avem nevoie zilnic, fără a exista un exces pe care organismul să trebuiască să-l elimine (un reziduu sec sau total minerale dizolvate de doar 78mg/l). pH-ul de 7,35, egal cu cel al sângelui uman, marchează o apă uşor alcalină, optimă consumului permanent. Am vizitat tinutul Bucovina de doua ori pana acum si de fiecare data cu dorinta de a ma reantoarce in fiecare an pentru minunatele privelisti si gramul de aer curat pe care il reiau mereu cu mine catre Dobrogea .Un loc de neuitat, în mijlocul naturii, care te va relaxa, energiza si multumi întru totul.
Bucovina ramane una din zonele dragi sufletului meu,de ani buni nu am mai fost in acea zona si imi doresc ca in aceasta vara sa o revad.Ultima data,sa fie vreo 7-8 ani am fost impreuna cu bunicii mei acum voi merge cu sotul.Merita vizitata,oamenii sunt ospitalieri,mancarea...buuuna,ce mai...,natura te relaxeaza si te intorci acasa plin(a) de energie pozitiva.
Bucovina este un loc de relaxare foarte frumos am auzit.....liniste ...un aer proaspat....si te umple de echilibru si de energie si te scapa de admosfera poluata din oras....peisajul frumos iti da o stare de bucurie....si cel mai importan conditii foarte bune si isi permite aproape oricine....
Bucovina este o parte din visul meu de relaxare si de descoperire a frumosului. ma gandesc chiar sa ma duc in luna de miere in aceste locuri minunate ,
Fara indoiala cand rostesti cuvantul Bucovina te gandesti automat la LINISTE,RELAXARE SI INCARCAREA BATERIILOR pentru o perioada lunga de timp...Un concediul ideal in armonie cu natura , o renastere spirituala si o reinnoire a legaturilor familiare...Pe scurt cel mai indicat mod de a te relaxa si de a te reintoarce la origini este tinutul bucovinean...
Bucovina plai cu flori asa cum e cunoscut si in cantecele vechi romanesti ale lui Grigore Lese este un tinut minunat si bogat in resurse naturale si umane un loc special unde parca timpul a stat in loc pastrand neantinate fermecatoarea si maretia naturii desprinsa parca din perenitatea codrilor verzi ce ii imbraca dealurile. Ospitalitatea oamenilor desprinsa parca din aceeasi poveste te imbie mereu sa revii oricand cu placere aici, ca pentru a te reancarca cu aceasta neamiantalnita vraja. O zmeurata sau un sirop de brad, un pastrav degustat alaturi de un ceaun aburind de mamaliga sau puritatea apei de izvor iti vor gadila intotdeauna narile si iti vor desfata simturile. Intoarcerea la natura e sinonima cu revenirea pe aceste meleaguri de dor, poate si de aceea parfumul Bucovinei va fi mereu unic, mereu special...
Bucovina este o alegere ideala pentru o vacanta care sa ma umple de echilibru si energie deorece este un tinut deosebit de frumos , iti reda sanatatea , bucuria de a trai si de a te bucura de toate minunile naturii si frumusetile vietii.
Asa este Mioara - arborele de cauciuc este toxic si nu doar pentru copii, dar in articol se vorbeste despre purificarea aerului, iar arborele de cauciuc face parte din categoria plantelor care purifica aerul - ghiveciul poate fi asezat si in locuri neaccesibile copiilor si animalelor
nu stiu unde ati gasit lista asta, dar pare sa fie eronata - arborele de cauciuc este extrem de toxic - un copil poate sa moara daca intra in contact cu seva lui.
Asta e o veste foarte buna! Totusi, in lumina acestor noi informatii, cate oua poate manca un copil (de 6 ani, sa zicem) pe saptamana? Multumesc!
Buna ziua am o fetita de 3 ani,nascuta cu cezariana deoarece nu s-a putut normal.nu a fost la cerere,iar acum sunt amsarcinata an 14 saptamani as vrea sa stiu daca e vreun risc ca am ramas ansarcinata.dupa 3 ani.
buna ziua.am un baietel de 1 an si o luna,am nascut cu cezariana,iar acum am aflat ca sunt insarcinata iar.as dori sa stiu daca este vreo problema ca nu au trecut inca 2 ani de la prima cezariana?
da.cereti trimitere de la med. copilului.Dar...copl cuminte si baba frumoasa...nu prea ai sa vezi...
Este posibil sa se stabileasca aceasta boala la un copil de un an si opt luni? Adica, este prematur sa fie diagnosticat astfel? Cum se manifesta un copil cu ADHD la aceasta varsta??? Imi puteti raspunde? Multumesc.
Testul e total gresit...este facut pentru femeile care sunt singure, nu prea este adresat femeilor cu partener...am crezut ca sunt cu totul altfel de intrebari, dar intrebarile de acolo au mai multa legatura cu faptul ca nu ai avea cu cine sa-l faci. Problema mea nu e ca nu am cu cine, ci ca nu am inca situatia necesara sa ii ofer viitorului copil tot ce mi-as dori. Am facut testul mai mult sa vad daca e ceva in subconstient care ma opreste sau e cu adevarat realitatea de zi cu zi :(
Buna ziua! Articolul acesta încurajează o educație deloc benefica unui viitor adult, bărbat care ar trebui sa se maturizeze ca el la randul lui sa reprezente o persoana puternică, stăpâna pe sine, capabila de o altfel de iubire in noua relație, adică in relația cu sotia, relație care teoretic ar trebui sa dureze pana la moartea lui. Mama care are astfel de pretenții de la copilul ei, de a fii băiatul mamei, da dovadă de egoism, si in tot acest egoism al ei, nu face decât pe fiul ei fata de care declara o dragoste imensa, il privează de fericirea pe care acesta o poate resimți doar alături de o soție/partenera de viață. Părinții merita respect si recunoștință, insa persoana ajunsă la maturitate are dreptul sa își creeze propria viață, si menirea de a procrea, lucru pe care il poate face doar in cadrul familiei nou-creeate, nu alături de părinți. Părinții la randul lor a trebuit sa se despartă de proprii părinți pentru a-si face un drum in viață, asa au dreptul si copii lor. A naște copii este ca un semn de mulțumire fata de Creator/Dumnezeu, e datoria noastră ca ființe vii, dar copii nu au nicio obligativitate de a-si dedica viața părinților, pentru ca astfel nu își pot împlini ei înșiși menirea.