Cat de tare iti doresti sa devii mama?

Cat de tare iti doresti sa devii mama?

Cat de tare iti doresti sa devii mama?

Tu - cat de tare iti doresti sa devii mama? Vrei sa stii?

Ai ajuns la o varsta cand simti ca iti doresti un copil in viata ta? Ai observat ca te uiti pe strada dupa copilasi? Soacra ta nu mai termina cu intrebarile de genul: "Mai da voi ce aveti de gand?" Te-ai mutat in casa noua, totul este la "4 ace" dar parca totusi iti lipseste ceva?

Crezi ca este timpul sa devi mama? Iata un test care te ajuta sa intelegi singura cat de tare sau nu iti doresti sa devii mama.

- veti citi:
Ai ajuns la o varsta cand simti ca iti doresti un copil in viata ta?
Nimeni nu iti cunoaste sufletul mai bine decat tu insati - fa acest test
Momentul optim pentru a deveni mama
Forumul Desprecopii te asteapta
Sarcina la diverse varste
11 Sfaturi pentru a ramane insarcinata
Grupuri de suport si intelegere: Asteptand o comoara in viata noastra

Ai ajuns la o varsta cand simti ca iti doresti un copil in viata ta?

Simti ca a veniti acel moment cand vrei sa il tii in brate pe copilul tau? Sau soacra ta nu mai termina cu intrebarile de genul: "Mai da voi ce aveti de gand?" Te-ai mutat in casa noua, totul este la "4 ace" dar parca totusi iti lipseste ceva? Crezi ca este timpul sa devii mama?

Forumul Desprecopii este acolo...

 Primul lucru de facut - chiar in acest moment arunca o privire pe cel mai citit forum am mamicilor din Romania. In acest fel vei putea avea o foarte mica (dar reala) imagine a intrebarilor, dilemelor si situatiilor cu care se confrunta o mamica. Daca ai timp, treci in revista o serie din aceste motive de discutie - vei avea deja de invatat :)

Nimeni nu iti cunoaste sufletul mai bine decat tu insati - fa acest test

Nimeni nu poate sti mai bine ce este in sufletul tau decat tu insasi. Acest test nu este decat un joc ... dar cine stie, poate este impulsul sau frana de care ai nevoie!

Exista un moment optim pentru a deveni parinte?

Daca iti doresti un copil insa te gandesti sa iti intrebi totusi partenerul despre aceasta dorinta ... in 75% din cazuri el va raspunde: 

Vom fi pregatiti pentru aceasta atunci cand vom fi in stare sa avem grija de propria persoana si ne va ramane inca energie si dragoste de daruit.

Si totusi, parerea partenerului dumneavoastra este deja un raspuns: cu siguranta, dispozitia noastra de a darui altora depinde de resursele pe care le avem in interior.

Vom darui cu usurinta numai dupa ce noi insine ne simtim in siguranta ("hraniti"). Explicatia aceasta este cu atat mai importanta cu cat vine de la omul cu care veti imparti "meseria" de parinte citeste in continuare aici despre momentul perfect de a deveni mama sau tata.


Despre momentul optim pentru a deveni mama, citeste si:

A fi sau a nu fi o mama tanara
Cand doresti prea tarziu un copil ...
Si voi, nimic-nimic ?
Cand este momentul optim de a deveni parinte?
Eu vreau un copil dar EL nu sau despre abordare, rabdare si perseverenta

Sarcina la diverse varste

Sarcina intre 20-30 de ani
Sarcina intre 30-40 de ani
Sarcina intre 40-50 de ani  

11 Sfaturi pentru a ramane insarcinata

Sfaturi pentru a ramane insarcinata - Sfaturi garantate pentru a ramane insarcinata nu cunoaste nimeni.

In mod cert insa, in afara de dragostea care ii creaza, copiii vin pe lume si cu un gram de intamplare a destinului.

Avem insa 11 sfaturi care iti pot mari foasrte mult sansa de a deveni mamica citeste mai departe aici.

 Grupuri de suport si intelegere: Asteptand o comoara in viata noastra

 Dorinta de a ramane insarcinata este adesea stresanta si va poate consuma extraordinar de tare. Cunoasterea inseamna putere. Cu cat stiti mai multe, cu atat veti avea mai putine emotii si veti putea sa infrunta cu curaj drumul acesta. Aveti alaturi suportul online al celei mai mari comunitati de limba romana: Desprecopii.com. Pentru suport concret, incurajare si prietenie, va asteptam pe cel mai citit forum online al femeilor aspirante la meseria de mamica: Asteptand o comoara in viata noastra !

autor: Desprecopii.com, Toate drepturile rezervate © 2020

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Angela
    Angelatrimis la 11/8/2014

    Testul e total gresit...este facut pentru femeile care sunt singure, nu prea este adresat femeilor cu partener...am crezut ca sunt cu totul altfel de intrebari, dar intrebarile de acolo au mai multa legatura cu faptul ca nu ai avea cu cine sa-l faci. Problema mea nu e ca nu am cu cine, ci ca nu am inca situatia necesara sa ii ofer viitorului copil tot ce mi-as dori. Am facut testul mai mult sa vad daca e ceva in subconstient care ma opreste sau e cu adevarat realitatea de zi cu zi :(

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII