Comentarii la articole
0 | 7/2/2023

Comentarii la articole
-
In aceasta pagina gasiti toate observatiile voastre la diverse articole din site-ul nostru.
Ele nu sunt grupate pe articole ci ordonate in functie de data trimiterii.
Daca doriti sa vedeti lista unui anume articol, urmati "linkul" cu numele articolului si - in pagina articolului - apasati pe "Lista de discutii pe aceasta tema"!
Cauta in comentarii
Puteti sa folositi formularul de mai jos si tipul de sortare pentru a accesa comentariile la articole
Sortati dupa titlul articolului!
Nr. Comentarii: 18403
Output "
"
✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️
Subiecte tratate:
Tema:
Comentarii vizitatori
Citeste toate comentariileCe sentimente ti-a produs acest articol?
Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!
Scrie un comentariu
Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII
Va recomand hoteluri din Europa specializate in grija pentru copii si atentia pentru parinti. Relaxati-va in timp ce copii dvs sunt supravegheati gratuit si se joaca. Tarife ALL INCLUSIVE incepand cu 108 eur.http://turism-deluxe.blogspot.com/2010/03/vacanta-copiilor.html
testul a esit exact cum e in realitate si voi tine cont de rezultat voi incerca sa ma schimb in bine
Felicitari...sa va ajute Dumnezeu si sa fiti sanatosi.Eu am 20 de ani si de cateva luni m-am casatorit.Eu imi doresc foarte mult un copil....stiu ca si sotul meu,dar el zice sa mai asteptam,sa ne terminam casa si sa ii putem oferi copilului nostru tot ce are nevoie.Poate ca are dreptate...dar sunt sigura ca bebelusul nostru s-ar multumi cu ceea ce avem,si i-ar ajunge dragostea noastra...
Am 35 de ani si o fetita, foarte sanatoasa si frumoasa :), de 7 ani.Am divortat acum 4 ani, si impreuna cu prietenul, viitor sot, ne dorim un copil. Problema mea (a noastra) e umatoarea: eu 35 ani, el 40 ani, ce riscuri in privinta copilului exista?
Daca articolele sunt scrise de doctori specialisti in domeniu atunci nota 10 cu felicitari, pentru ca sunt de mare ajutor pentru mamicile nestiutoare. Succes .
Deosebit de eficienta in tratarea infectiilor streptococice este mierea de Manuka cu factor UMF 10 sau mai mare. Poate fi data copiilor care au peste 18 luni. Mierea de Manuka este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut in prezent, ale carei proprietati sunt cercetate de 15 ani la Universitatea din Waikato din Noua Zeelanda, de catre Dr. Peter Molan si echipa sa de cercetatori. Are proprietati foarte puternice antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice, fiind extrem de eficienta in sustinerea sistemului imunitar si ameliorarea unei mari varietati de probleme de sanatate.Studiile recente au dovedit ca mierea de Manuka este eficienta in distrugerea urmatoarelor microorganisme bacteriene si fungice:?2 Escherichia coli (E. coli)?2 Staphylococcus aureus (Staph infections)?2 Citrobacter freundii?2 Proteus mirabilis?2 Pseudomonas aeruginosa?2 Salmonella typhimurium?2 Streptococcus faecalis?2 Streptococcus pyogenes?2 Helicobacter Pylori (H. pylori, ulcere stomac)?2 Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) ?3 infectii de spital?2 Vanocomycin-resistant Enterococci (VRE)
Mediere in caz de divort. De departe este cea mai buna solutie. Pastreaza bunele realtii intre parinti, pentru cresterea in viitor a copilului. Incredintarea se va face potrivit vointei parintilor, fara anchete sociale. http://medierea.wordpress.com/2010/03/08/divortul-%E2%80%93-cum-ii-afecteaza-pe-copii-solutie-posibila-medierea/
Sunt de acord cu articolul despre cezariana si legatura imediata dintre mama si copil, si asta o spun din perspectiva unei femei care a nascut prima data natural si iubirea pentru copil a aparut imediat, si a doua oara prin cezariana si mult mai greu s-a facut apropierea dintre mine si noul nascut.
Cred ca uneori starea nostra psiho- emotionala influenteaza foarte mult evolutia unei sarcini cred ca cu cat ne dorim mai mult ca totul sa fie bine si incercam sa facem tot posibilul ca sarcina sa evolueze cat mai bine si (aici ma refer la controale periodice la un regim si stil de viata adaptat sarcinii, si tote lucrurile car ele facem ca sa fie totul ok) e un semn ca in spatele tuturor acestor lucruri se afla 'teama 'noastra ca copilul care se dezvolta sa nu pateasca ceva,si totul sa fie controlat si facut ca la carte asfel sa nu putem sa ne reprosam nimic emotii care se transmit tocmai invers organismului nostru. Am sa va dau un exemplu acum 50 - 60 de ani femeile nu faceu nici un control ginecologic, nici un ecograf, si dadeau nastere multor copii sanatosi si daca nu se intampla asa luau viata asa cum era si cum mama natura le-o dadeau. Uneori noua femeilor emncipate din ziua de azi ne place sa controlam cat mai mult natura s firescul vieti iar atunci cand am planifiat sa avem un copil canda sa vina pe lume , in ce zodie sa se nasca, dacaa o sa fie baiat sau fata pentru ca thnica medicala ne ajuta in zilele de astazi vine o forta si mai puternica care se cheama 'Dumnezeu' si ne arata ca nimic nu se poate intampla peste voia lui. De aici trag concluzia ca tote lucrurile care se intmpla vizavi de infertilitate , avorturi spontane multiple,se datoreaza in mare parte sociatatii de azi care isi doreste o femeie puternica care sa fie om de afacerisau orce altfel de profesie, sotie , gospodina si apoi mama iar daca observti meseria de mama o lasam pe ultimul loc pentru catrebuie sa le avem pe tote celelalte de dinainte adica cariera, casa, sot si pe urma copilul iar cand ne dorim copilul avem o varsta iar la acea varsta copilul se lasa asteptat.... ma rog nu in tote cazurile.....dar in cazul meu cred ca asa s-a intamplat. Mult succes tuturor femeilor.s-a aveti o viata minunata.
As vrea sa stiu daca racesti in timpul sarcini daca ii vreo broblema
Mi se pare absolut de bun simt ca o femeie sa-si doreasca sa nu o doara. Nasterea sau orice altceva.Daca nu ar fi existat epidurala si eu as fi nascut prin cezariana. Iar copiii mei au fost doriti (am facut FIV) si ca atare iubiti. Nici la stomatologie nu stau fara anestezie. Cu atat mai mult n-as concepe o nastere fara epidurala.Asa ca eu votez pro anestezie/analgezie.Cat despre nasterile in Romania, as face o statistica cate doamne medici ginecolog sau sotii de ginecologi au nascut cu cezariana versus normal. Teoretic sunt cele mai informate persoane.
am si eu sarcina toxica, dar in ciuda tuturor tratamentelor nu am reusit pana acum sa am copii.am 30 de ani si de la 26 am incercat de 4 ori!(o data pe an) va rog daca a reusit cineva,sa duca sarcina la termen, sa scrie aici. Poate exista o raza de speranta.
bunà.sint si eu in aceastà situatie.sintcàsàtorità de 12 ani si nu reusesc sà ràmin insàrcinatà,dar nu imi pierd speranta.BUNUL DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI mà vor ajuta.sfatul meu este sà nu và pierdeti credinta si rugati-và.astept ràspuns
articolul este partinitor si nu lasa loc liberului arbitru. cezariana este o alegere si nu ar trebui sa fie indus sentimentul de vinovatie mamelor care fac aceasta alegere prin tot felul de supozitii mai mult sau mai putin documentate. culmea este ca aceste sustineri sunt facute in cele mai multe cazuri de catre barbati. sunt o proaspata mamica si pot sa certific ca nasterea prin cezariana nu are nicio influenta, mai mult decat o nastere naturala, asupra legaturii cu propriul copil. aceasta legatura nu este data de modalitatea de aducere pe lume a copilul ci are cauze mult mai complexe, incluzand dorinta de a avea acel copil si legaturile care se formeaza pe toata durata celor 9 luni pana la nastere.
Am trecut aproape prin aceeasi situatie. Am nascut pe 22 dec 2009, am stat 16 zile in terapie in Craiova doar pe oxigen pt ca nu stiau sa-i puna un diagnostic, fiind si de sarbatori si nu erau prea multi doctori prin spital.Pe 4 ian 2010 un medic cardiolog i-a pus dignosticul transpozitie de vase mari, DSV si DSA. Informati de sefa clinicii de pediatrie, o femeie cu suflet mare, am aflat de Institutul de chirurgie cardiovasculara si transplant din TG Mures.Pe 7 ian am plecat din spitalul din Craiova cu salvarea la Tg Mures. Ajunsi acolo s-au mirat toti cum a supravietuit numai cu oxigen, ei punandu-l pe prostin imediat, medicamentul de ii tine canalul arterial deschis in caz ca se inchidea DSV-ul si DSA-ul sa poata sa respire. Pe 12 a fost operat, exat cand a facut 3 saptamani.Operatia a reusit, dar, tot timpul exista un dar, a facut o complicatie CHILOTORACE se numeste si nu are voie sa manance decat lapte monogen fara grasimi adus din Germania timp de 6 saptamani. De parca nu era de ajuns a luat din terapie bacteria Serratia si stafilococul Aureu.Pe 8 feb ne-a externat si acum suntem acasa.Am fost chiar si la control si este bine baietelul meu MIHAI STEFAN. D-ZEU A VRUT SA TRAIASCA SI SA FIE ALATURI DE MAMI SI TATI.
si io am un baietel care azi dimineata mi-o tusit si io venit flegme in gura si mio vomitat.l-am dus la dr si mi-a zis ca are rosu in gat.dupa ce am ajuns acasa mi-a facut si febra 39.dr mi-a prescris Ibalgin baby cu ibuprofen, Eurospal pt tuse. si Ospamox antibiotic pt infectii.i-am dat.acum astept sa vad ce se intampla,daca ii trece saU NU.CA FEBRA INCA MAI ARE.VA PUP.SANATATE MULTA
este foarte grav daca mananc sarat in perioada sarcinii perioada sarcinii este de 27 de saptamani,as vrea sa stiu daca ii dauneaza copilului.
...am o fetita de numai 11 luni,de cateva saptamani ii miroase gurita dimineata,tin sa precizez ca are 6 dintisori,iar pe tot parcusul zilei ii miros balele,nu prezinta alte semne de imbolnavire,este un motiv de ingrijorare?astept o parere,multumes mult
sunt o mama superprotectoare...Si eu am tot baiat,ca si Cristina,care a postat inaintea mea...Stiu si constientizez acest lucru...Sio eu sper sa ma schimb in relatia cu copilul!
sunt multe lucruri de invatat din acest articol,sun si eu mamaica a doua fetite de 3 si respectiv 4 ani,am observat ca sunt firi diferite si cea mare este mult mai timida.Au inceput gradinita din septembrie anul 2009 si cea mare are inca retineri in relatia cu ceilanti colegi.Cum as putea-o ajuta sa fie mai sociabila.