Tipul de femeie Matura si cu Experienta

Tipul de femeie Matura si cu Experienta

Tipul de femeie Matura si cu Experienta

 • Tipul de femeie Matura si cu Experienta

Citeaste mai intai: 5 tipuri de femei pe care barbatii ar trebui sa le evite

Ce cred barbatii: Tipuri de femei de care trebuie sa fuga un barbat.

2. O femeie matura si cu experienta

O femeie matura si cu multa experienta te poate captiva mental si sexual, inca de la inceput, cu mare usurinta. Pentru ca stie cum. Dar chiar daca lucrurile incep foarte roz si cu multa imaginatie, trebuie sa stii si ce te astepta.

Perioada de maxima fertilitate pentru o femeie se incheie la varsta de 35 de ani. Timpul este important pentru ea. Daca esti un barbat tanar, n-ai sa-i poti intelege graba.  Un barbat mai tanar se va simti intotdeauna presat de o femeie mai in varsta. Hollywood-ul a descris relatia cu o femeie matura ca pe o excursie extraordinara pe taramul fanteziilor sexuale. Asta este posibil doar daca legatura cu femeia mai in varsta este strict o aventura.


Daca este cu mult mai in varsta si are copii, fii sigur ca acesti copii maturi sunt  deja prea in varsta ca sa le mai pese de tine. Daca femeia e cu doar 5-6 ani mai in varsta, asculta cu atentie: ai sa auzi ceasul biologic ticaindu-i in cap: Tic-tic! Tic-tic! Treaba tu cum rezisti - vei fi presat sa faceti copii.

Daca are in jur de 30 de ani si si-a investit timpul in tine, ultimatumurile sunt armate in secret, ca torpilele. Ia-ti masuri de precautie. La pachet cu ultimatumul privind casatoria vine cel privind copiii. Va fi mai degraba o bula papala catre credinciosii catolici. Daca poti pastra o femeie mai in varsta la stadiul de aventura si te-ai asigurat ca are deja copii la liceu, bucura-te de experienta. Altfel,  rupe relatia cat mai poti.

iata cele 5 tipuri de care un barbat trebuie sa se fereasca:

 • 1. O Zellweger
 • 2. O Jolie
 • 3. Femeia matura
 • 4. O Monica Barladeanu
 • 5. O Marie Curie

Va recomandam sa mai cititi:

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ultimile 1 comentarii

 1. Razvan
  Razvantrimis la 5/8/2010

  Articolul ma intereseaza dar este prea mic in detalii,largiti-i ''marginile''

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII