La inceput de an, fiti frumoase ca starurile

La inceput de an, fiti frumoase ca starurile

La inceput de an, fiti frumoase ca starurile

  • La inceput de an, nu uitati de micile detalii de frumusete care dau stralucire unei prezente feminine. Starurile sunt experte in astfel de detalii, care le ajuta sa fie remarcate pe covorul rosu si nu numai. La inceput de an, inspirati-va din secretele lor de frumusete pentru a straluci alaturi de lumina inceputului de an.

Tonusul lui Katherine Heigl

Stralucitoare in halatul ei de medic, in serialul Grey´s Anatomy, Katherine Heigl este una dintre divele incontestabile ale momentului. Are in permanenta un zambet larg si este seducatoare prin felul in care arata. Secretul tenului ei luminos si fin sunt produsele naturale Kiehl´ s. Preferata actritei este crema de corp Kiehl´s care contine betacaroten si este special conceputa pentru tenul uscat.

Sfat de la Supereva: Aplicati crema dupa baie si insistati in zonele uscate

Privirea lui Blake Lively

Vedeta din Gossip Girl atrage toate privirile atunci cand defileaza pe covorul rosu. Victoria Beckham i-a propus chiar sa devina imaginea colectiei sale de primavara din 2010. Si asta mai ales datorita privirii inconfundabile a lui Blake. Secretul frumusetii ochilor lui Blake nu sta doar in nuanta lor patrunzatoare, ci si in felul in care aceasta este luminata de machiaj. Blake foloseste mai ales un creion alb (Yeux Blanc 222 de la Sephora) pentru a scoate in evidenta partea interioara a pleoapelor.

Sfat de la Supereva : Aplicati machiajul alb in coltul interior al ochiului si trasati o linie fina spre coltul exterior. Estompati apoi linia, astfel incat sa devina imperceptibila.


 

Corpul Angelinei Jolie

Mama a sase copii, dintre care trei sunt copiii ei naturali, Angelina este in permanenta intr-o forma de invidiat. Unul dintre secretele acestei mentineri in forma este faptul ca dupa nasterea celor doi gemeni, Angelina a invatat de la fiul ei mai mare, Maddox, cum sa ia lectii virtuale de Pilates, folosind jocul Let´s Pilates, pe Nintendo WII. Actrita practica Pilates de trei ori pe saptamana si sustine ca acesta este singura ei modalitate de a slabi.

Sfat de la Supereva: Pentru un efect maxim este recomandat sa faceti  2-3 sedinte de Pilates, de minim 30 de minute, pe saptamana.


 

Sprancenele lui Halle Berry

Halle Berry a figurat de opt ori in topul celor mai frumoase 50 de femei din lume, realizat de revista People si acest lucru spune multe despre frumusetea actritei. Si totusi, Halle nu este impatimita dupa machiaj si dupa artificiile de infrumusetare. Unul dintre secretele frumusetii ei naturale il reprezinta sprancenele. Trucul pe care Halle il aplica de fiecare data cu succes este o epilare perfecta a sprancenelor, precum si grija pe care le-o acorda zilnic. Produsul magic pe care il foloseste Halle este un set complet pentru ingrijirea sprancenelor, Brown Zings de la Benefit, disponibil in magazinele Sephora. Setul cuprinde ceara pigmentata folosita pentru a da forma sprancenelor, o pudra in nuante naturale pentru a le fixa, o penseta speciala pentru a le da forma dorita.

Sfat de la Supereva: Pentru o epilare perfecta, cititi cu atentie sfaturile de utilizare pe care le contine setul.


 

Produsele bio ale lui Marion Cotillard

Celebra mai ales pentru Oscarul obtinut cu rolul lui Edith Piaf din La Mome, Marion Cotillard este una dintre frumusetile europene actuale. Actrita este indragostita de natura si este o adepta convinsa a produselor bio, pe care nu ezita sa le foloseasca atat in viata de zi cu zi, cat si in pregatirea aparitiilor sale pe covorul rosu. Produsul sau preferat este uleiul pentru corp si pentru par de la Melvita, care are atat un efect regenerant, cat si unul protector, acoperind pielea cu un luciu satinat.

Sfat de la Supereva: Pentru un efect maxim, uleiul trebuie folosit zilnic, atat pentru ingrijirea corpului, cat si a parului. Textura lui usoara il face sa fie un produs foarte practic, pentru ca se usca foarte repede.


Surasul lui Gwen Stefani

Inca de la debutul trupei No Doubt, Gwen Stefani a atras atentia prin aparitiile sale originale: tinute extravagante, coafuri bizare, machiaj puternic. Starleta este, fara indoiala, o adepta a lookului Fifties. Pentru ca este fumatoare, Gwen este foarte grijulie in ceea ce priveste albirea dintilor. Secretul zambetului ei consta in folosirea unei picaturi de gloss transparent aplicat peste ruj pentru a face dantura sa para mai alba. Glossul sau preferat este Eclat Intense Galactic de la Chanel, care are o intesitate mai mare datorita reflexelor albastrui. Rujul preferat al starletei este Allure Lover, tot de la Chanel.

Sfat de la Supereva: Folositi glossul mai ales in combinatie cu nuante de ruj intense si aplicati-l mai mult pe buza inferioara.


 Gomajul Jessicai Biel

Un corp de invidiat, un suras stralucitor, o privire suava, Jessica Biel are toate atuurile frumusetii de partea sa. Iubita lui Justin Timberlake va fi, in 2010, imaginea celebrei firme de cosmetice Revlon. Jessica este adepta gomajului. Secretul frumuseti sale consta in folosirea zilnica a unui gel de dus cu efect de gomaj, pentru a avea o piele lucioasa si luminoasa. Produsul sau preferat este gelul de dus Gommage de Reve de la Bourgeois.

Sfat de la Supereva: Pentru a obtine efectul dorit, gelul cu efect de gomaj trebuie utilizat odata la trei zile, in alternanta cu un gel de dus normal, pentru a nu agresa pielea. Si nu uitati sa va hidratati corpul cu o lotiune dupa fiecare dus.

Gura Monicai Belucci

Senzuala si misterioasa, Monica Belucci este un simbol al frumusetii italiene prin excelenta. Pentru a-si pune in valoare buzele sale senzuale, Monica foloseste Serum Rouge de la Dior, produs al carei imagine este ea insasi.

Sfat de la Supereva: Pentru o aplicare perfecta, folositi o pensula. Aplicarea directa, cu batonul poate fi prea intensa.

Regimul secret al Madonnei

Adevarat simbol al modei, Madonna nu conteneste sa ne uimeasca prin transformarile sale miraculoase. Cea mai socanta este forma in care se mentine la varsta pe care o are. Secretul frumusetii eterne a Madonnei este unul de natura spirituala. Artista este una dintre femeile care au inteles ca frumusetea vine in primul rand din interior. Madonna are anumite obiceiuri care tin mai ales de o igiena alimentara si mentala perfectă. Un secret al regimului sau il constituie adaugarea unei linguri de supa din boabe de in la fiecare masa. Boabele de in brun produse de Naturalia sunt foarte apreciate pentru aportul de fibre.

Sfat de la Supereva: Imprastiati una, doua linguri de supa peste mancarea consumata la cele trei mese.

Bautura lui Jennifer Aniston

La cei 40 de ani ai sai, Jennifer are acelasi zambet de adolescenta, care o face perfecta pentru rolurile din comediile romantice in care joaca adesea. In afara practicarii yoga si a lungilor plimbari cu cainele, pe plaja, Jennifer marturiseste ca unul dintre secretele frumusetii ei il constituie consumul de apa naturala. Jennifer consuma mai ales Smartwater, recunoscuta drept o apa minerala energizanta de lux, cu virtuti de infrumusetare.

Sfat de la Supereva: Pentru a beneficia la maxim de calitatile apei, este recomandat sa consumati aproximativ un litru si jumatate pe zi.

Parul Jessicai Alba

Frumoasa Jessica Alba este una dintre divele incontestabile ale momentului. Unul dintre secretele frumusetii sale este felul in care reuseste sa isi puna in valoare coafura, cu atat mai mult cu cat parul Jessicai este foarte rebel. Pentru a evita efectele dezastruoase ale unei zile ploioase, diva foloseste ser Frizz -Ease, marca John Frieda.

Sfat de la Supereva: Puneti in palma doua picaturi de ser, frecati-va palmele una de alta, apoi intindeti serul de la varfuri doar pana la jumatatea firului, pentru a evita ingrasarea prea rapida a parului.

Buzele lui Sarah Jessica Parker

Pentru multe supereve, Sarah Jessica Parker este incarnarea perfectiunii feminine. Pasionata de moda si de frumusete, actrita nu ezita sa isi puna in valoare toate atuurile - podoaba capilara exploziva, tenul foarte fin, talia de viespe, surasul stralucitor. Pentru mentinerea acestuia din urma, Sarah foloseste celebra crema Huit Heures, marca Elizabeth Arden.

Sfat de la Supereva: Crema este indicata mai ales pentru buzele uscate sau sensibile. Pentru o hidratare completa, aplicati-o inainte de machiaj.

Tenul Catherinei Zeta - Jones

Catehrine Zeta - Jones radiaza la fiecare aparitie, facandu-le pe supereve sa se intrebe cum reuseste sa faca fata trecerii anilor fara sa isi altereze frumusetea. Actrita recunoaste ca este innebunita dupa produsele cosmetice si ca nu iese niciodata din casa fara a se machia foarte atent. Unul dintre produsele ei preferate este pudra de la BareMineral.

Sfat de la Supereva: Varsati in palma o cantitate mica de pudra si apoi impregnati pensula. Aplicati pe obraji cu miscari ample.

Va recomandam sa mai cititi:

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Laura
    Lauratrimis la 8/10/2012

    Imi place foarte mult pagina :), e foarte folositore , bravo.:)

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII