Cursurile pentru copii organizate la Grand Summer School: pentru copii creativi si inteligenti

Cursurile pentru copii organizate la Grand Summer School: pentru copii creativi si inteligenti

Cursurile pentru copii organizate la Grand Summer School: pentru copii creativi si inteligenti

  • Pentru un copil inteligent si activ, scolile de vara sunt solutia ideala. O scoala de vara combina invatatul relaxat, cu activitatile distractive, construirea relatiilor sociale si de-conectarea. Scolile de vara au clase mici - interacti speciale si personale cu profesorii, oferind sansa de a recupera ore pierdute in timpul anului si de contrui un avantaj de cunostinte fata de alti colegi.

    Cursurile pentru copii organizate la Grand Summer School sunt construite în jurul nevoilor și intereselor copiilor, în așa fel încât să îi învete să se descopere, să își folosească imaginatia și să își antreneze creativitatea.

     

-despre cursurile pentru copii organizate la Grand Summer School: pentru copii creativi si inteligenti, veti citi:
Cand scolile isi inchid oficial portile pentru vacanta de vara...
Prea mult televizor, jocuri electronice si timp petrecut pe telefon
Scoala de vara ajuta copilului sa progreseze academic
Dezvoltarea abilitatilor intr-un mediu educational unic
Prieteni noi si dezvoltarea abilitatilor sociale
Continuitate
Multa distractie
Te-ai gândit să îţi înscrii copilul la o şcoală de vară?
 

Cand scolile isi inchid oficial portile pentru vacanta de vara...

Cand scolile isi inchid oficial portile pentru vacanta de vara, copiii sunt mai intai incantati de senzatia de libertate care li se deschide. Dar, calatoriile de vara cu familia au si un final. Si ... dupa 2 saptamani, copiii sunt deja plictisiti de inactivitate.

Prea mult televizor, jocuri electronice si timp petrecut pe telefon

In afara de doza (prea mare si ne-educativa)  de televozor, de internet, jocuri electronice  - timpul devine prea lent. Chiar si pentru ei, copiii. Iar din punctul tau ca painte, cand ai un copil activ si inteligent, vrei sa ii dai ocazia de a fi in continuare stimulat si antrenat in activitati inteligente si active. Vrei sa ii oferi sansa de combina cunoasterea cu distractia si sportul.

Iar  - pentru un copil inteligent si activ, cursurile de vara sunt solutia ideala. O scoala de vara combina invatatul relaxat, cu activitatile distractive, construirea relatiilor sociale si de-conectarea. Scolile de vara au clase mici - interacti speciale si personale cu profesorii, oferind sansa de a recupera ore pierdute in timpul anului si de contrui un avantaj de cunostinte fata de alti colegi.


În perioada 18 iulie – 19 august, Grand Cinema & More și Grand Combo în colaborare cu Cool School desfășoară a doua editie a școlii de vară Grand Summer School. Aici, copiii cu vârste între 8 și 14 ani vor beneficia de cele mai bune instrumente educationale: traineri specializati și o programă de activităti, dinamică și modernă.- mai multe detalii aici


Scoala de vara ajuta copilului sa progreseze academic

Unul dintre principalele motive pentru care parintii aleg sa isi trimita copiii la scoli de vara este faptul ca acestea ajuta copiii sa progreseze. Copiii primesc instructiuni mai individualizate datorita numarului mic de copii din clasa, ceea ce poate spori potentialul de invatare. In plus, participarea la cursuri in timpul verii poate ajuta copiii sa isi ridice notele. In cele din urma, o experienta de succes la scoala de vara poate ajuta la stimularea stimei de sine a copilului si ridica propriile asteptari, personale si academice.

In cazul in care copilul are probleme in a tine pasul cu colegii sau este in pericol de a repeta un nivel de clasa, inscriindu-l la un program scolar de vara, acesta ii poate oferi copilului atentia de care are nevoie pentru a recupera. Scoala de vara ofera un mediu de invatare mai relaxat la care copiii reactioneaza adesea pozitiv, ceea ce poate imbunatati experienta de invatare in ansamblu.

Daca doriti ca copilul sa exceleze, ar trebui sa luati in considerare avantajele programelor scolare de vara. Acestea ofera nu numai posibilitatea copilului de a relua clasele de baza, dar, de asemenea, i se ofera o atentie individualizata.

Dezvoltarea abilitatilor intr-un mediu educational unic

Mediul scolar de vara, cu predare intensiva si grupuri mici de studiu, este orientata spre a ajuta pe elevii sa dezvolte abilitati academice valoroase, care sunt vitale pentru succesul universitar.

O scoala de vara ofera un mediu educational foarte special; unul care permite dezvoltarea laturilor academice ale elevilor. Intr-o scoala de vara, elevii se afla intr-un balon academic departe de termene scolare normale, inconjurati de alti copii care sunt la fel de interesati de invatare ca si ei. Multi gasesc aceste imprejurimi o schimbare racoritoare fata de viata scolara normala.

Prieteni noi si dezvoltarea abilitatilor sociale

Unul dintre beneficiile sociale primare de a merge la o scoala de vara este faptul crearea unor ni prieteni. Grupurile mici de studiu ale unei scoli de vara permit copiilor sa se cunoasca si sa interactioneze, atat in clasa cst si in afara acesteia, si multi dintre ei vor forma prietenii ferme.

Scoala de vara ofera de obicei predare in grupuri mici, o setare in care chiar si copiii mai timizi sunt capabili de a vorbi, de a oferi idei si opinii intr-o discutie de grup. Vor invata sa interactioneze cu oameni din medii diferite si isi vor dezvolta increderea in sine.

Continuitate

Dupa cateva luni de vacanta, multi elevi au tendinta de a uita o multime de lucruri din ceea ce au invatat. De aceea, scoala de vara mentine creierul "in functiune" si creste potentialul de a excela in anul scolar ce va urma.

Multa distractie

Nu exista nici o indoiala ca, copilul dumneavoastra cu siguranta se va distra in timpul scolii de vara. Iar distractia este una dintre cele mai importante aspecte pentur a studia.

Te-ai gândit să îţi înscrii copilul la o şcoală de vară?

O școală de vară reprezintă un program de studiu desfășurat pe perioada vacantei. Aceasta oferă mai mult decât cursuri academice, permitându-le copiilor să se implice în activităti ce nu se regăsesc de obicei în programele școlilor.

Cursurile pentru copii organizate la Grand Summer School sunt construite în jurul nevoilor și intereselor copiilor, în așa fel încât să îi învete să se descopere, să își folosească imaginatia și să își antreneze creativitatea.

Înscrierile se fac săptămânal.

Cursurile se desfășoară de luni până vineri între 10:00 și 16:00

1 grupă / săptămână

20 copii / grupă

Pretul unui curs este de 300 de lei.

Înscrie-te 

 

Despre EDUCATIA COPILULUI poti citi aici alte materiale foarte interesante

Gradinita: cand trebuie inceputa si de ce este importanta pentru educatia copilului 

Replici pe care nu ar trebui sa le spui niciodata copilului tau

Atunci cand le vorbim copiilor incercam sa o facem pe intelesul lor, insa sunt destule situatii in care replici spuse sub impulsul momentului pot darama tot ce am cladit pana in momentul acela prin comunicare. Cu totii rostim uneori cuvinte pe care apoi le regretam, iar pentru un copil, astfel de cuvinte inseamna durere, furie sau, de foarte multe ori, confuzie. De aceea, atunci cand ne adresam lor, celor mai dragi dintre fiintele care ne inconjoara, ar trebui sa gandim de doua ori inainte de a rosti anumite propozitii si sa incercam sa gasim calea cea mai putin bulversanta pentru ei de a le comunica ceea ce simtim noi, parintii adulti.

Iata cateva fraze pe care parintii nu ar trebui sa le spuna niciodata copiilor lor, dar pe care le rostesc adesea, fara a se gandi prea mult la consecintele dezastruoase pe care le pot avea citeste in continuare ce replici nu trebuie sa spui niciodata copilului tau.

Despre cum cladim increderea copilului nostru - trebuie citit:

Cand copilul nu are incredere in el
Despre copilul timid: semne si particularitati
Lucruri pe care as vrea sa le afle fiica mea...
Copiii materialisti: cauze, valori si de ce trebuie sa ii invatam ca fericirea este diferita 

Mai multe despre psihologia copilului aici > 

 Forum dedicat psihologiei copilului

 Cabinetul PSI: Arta cunoasterii umane. Intrebari si raspunsuri date de profesionisti si cunoscatori.

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Tema:La scoala

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII