De ce nevasta-mea e Wonder Woman

De ce nevasta-mea e Wonder Woman

De ce nevasta-mea e Wonder Woman

Sotia mea este o wonder woman cu sange de zeita. Va pot explica de ce.

Iar dupa ce a crezut ea ca m-a salvat de deruta emotionala constanta din capul meu si ca, gata, ma prezint ca un adevarat barbat deplin dezvoltat, s-a gandit ca-s numai bun sa ma faca tata. A pregatit la cuptoras timp de 35 de saptamani cea mai dulce prajitura pe care o poate crea omul. O Emma. Copchilul asta fericit intregeste viata de femeie moderna si complexa a nevestei mele.
 
Asa ca, trebuie sa inchid descrierea omului senzational din viata mea si sa-mi iau talpasita pana la cea mai apropiata florareasa. La Multi Ani!

in acest articol veti citi mai multe despre:
Nevasta mea e o wonder-woman...cu sange de zeita
S-a nascut in Olimpului
S-a incalzit la soba cu foc cu miros de brad
A impartit frateste cu surorile ei de suflet o Tanita delicioasa
A rascolit biblioteca din Alexandria
A fost colega de facultate cu Hercule
Si-a luat inima-n dinti si a fugit
S-a gandit ca-s numai bun sa ma faca tata
Luat de valul metaforelor mele aproape ca am uitat sa merg sa-i cumpar flori
Te iubesc mai mult in fiecare zi!

Nevasta mea e o wonder-woman...cu sange de zeita

Si iata cate dovezi am pentru a-mi sustine argumentatia:

S-a nascut in Olimpului...

Nevasta mea s-a nascut in Olimpul din Liliacului 19, acolo unde Zeus poarta mustata mandra si ochelari de vedere, conduce cu mana de fier imparatia si arunca traznete prin ochi daca cumva ii strici ordinea minutios stabilita. Mai ales daca nu asezi ciocanul la locul lui in rastel. Sau intri incaltat in casa.

A crescut sanatos cu oua de casa si ciorba grasa de pui sacrificat in acareturile gospodariei pastorita de Mama Hera Cosac.

S-a incalzit la soba cu foc cu miros de brad

Nevasta mea s-a incalzit la soba cu foc cu miros de brad si a citit povesti la lumina stelelor precum nebunii frumosi si idealisti calatori prin viata visand la excel-urile si powerpoint- urile pe care le va prezenta in sedinte la job ul ei corporatist.

A fost pedepsita ca a fost prinsa cu iarba dracului pe buze, pacalita de ticalosul ei frate mai mare, Hades Adrian.

A impartit frateste cu surorile ei de suflet o Tanita delicioasa

A impartit frateste cu surorile ei de suflet o Tanita delicioasa. Si acum soseaua gatului ii multumeste pentru tratatie. Au plecat de capul lor sa se lupte cu marea. Amazoane vs Poseidon!  Bietul batran barbos! N-a avut nici o sansa. Tridentul lui s-a transformat in surcele. Cu care fetele noastre s-au scobit intre dinti dupa ce au terminat cu el.

A rascolit biblioteca din Alexandria

A rascolit pergamentele bibliotecii din Alexandria in cautare de cunoastere si intelepciune. O aventura a intelectului uman inca in desfasurare.

A fost colega de facultate cu Hercule pe care l-a provocat la skandemberg

De-acolo durerea de umar si reumatismul. Nu de la cele 12 porunci indeplinite. Nici vorba.

Partea financiara a expeditiei educationale fost asigurata aproape integral prin stradanii proprii. Wonder Woman asta a noastra are resurse incredibile.

Si fiindca pergamentele invatate in scoala de viitori birocrati ai tarii nu i-au fost de ajuns, s-a gandit sa pluseze cu inca un an. Acum cica e un fel de Master Jedi sau ceva de genul asta al administratiei publice.

Si-a luat inima-n dinti si a fugit

Ca orice om normal la capul lui, la un moment s-a hotarat sa fuga de sub fusta ma-sii si sa-si caute norocul in lumea larga. Si-a luat inima-n dintii ei un pic strambi si a fugit la Bucuresti sa-si gaseasca calea langa cel care va insira aceste randuri.

Dupa ce l-a invatat sa porneasca claculatorul pe Perisor Prunisor Merisor, nu-mi mai amitesc exact cum il chema pe seful directiei din Primaria Generala unde a aterizat Ansica, i-a pus absente unei colege care intarzia regulat si a aparut in background ul unei filmari ProTV pe treptele institutiei, si-a spus ca viata de unealta a statului nu-i de ea. Avea prezentari de facut, va amintiti, da? Cand visa la stele.

Si-a gasit locul in corporatie, a escaladat scara ierarhica, face excel uri si power point uri si enerveza lumea cu tipicariile ei.

S-a gandit ca-s numai bun sa ma faca tata

Si dupa ce a crezut ea ca m-a salvat de deruta emotionala constanta din capul meu si ca, gata, ma prezint ca un adevarat barbat deplin dezvoltat, s-a gandit ca-s numai bun sa ma faca tata. A pregatit la cuptoras timp de 35 de saptamani cea mai dulce prajitura pe care o poate crea omul. O Emma. Copchilul asta fericit intregeste viata de femeie moderna si complexa a nevestei mele.
 
S-a inhamat la raliul asta teribil cu mine si cu Emma atarnati de gatul ei. Se razboieste cu sabia ei de printesa razboinica, cateodata nesabuit de sincera si excesiv de emotiva, cu tot ce-i sta in cale. Deviaza cu scutul ei vrajit toate gloantele veninoase care ar putea sa ne faca rau. Alearga cu viteza lui Bolt la maratonul vietii si pare sa castige.

Luat de valul metaforelor mele aproape ca am uitat sa merg sa-i cumpar flori

Asa ca, trebuie sa inchid descrierea omului senzational din viata mea si sa-mi iau talpasita pana la cea mai apropiata florareasa.

O sa-i fac cel mai frumos buchet pe care l-a vazut Olimpul si o sa i-l dau diseara presarat cu vorbe dulci. Poate primesc si eu ceva in schimb. 
 
La multi ani fata din vis! La multi ani mama a Emmei! La multi ani sotia mea!

Te iubesc mai mult in fiecare zi!

autor: Oli Strimbei, un tatic de la Desprecopii. Oli scrie si despre meseria de tatic aici: Tatic cu lipici

Daca ai avut vreodata sentimentul de trezire la realitate ce alunga orice urma de posibila nostalgie ...

Ti s-a intamplat vreodata sa ai revelatia dureros de concreta a trecerii timpului, care altereaza amintirile si senzatiile ce-ti dadeau, odata, senzatia de delicioasa imponderabilitate? Ai avut vreodata sentimentul de trezire la realitate ce alunga orice urma de posibila nostalgie? ... mai departe

Pagina tatilor - actuali si viitori

Ganduri si ... sa spunem ... sfaturi, pentru taticii de azi. Vorbim cu seriozitate despre cea mai frumoasa meserie din viata unui barbat: aceea de tata.

Si nu numai cea mai frumoasa - dar si cea mai plina de suprize, emotie, sensibilitate si impliniri. Deci, aici e locul taticilor care vor sa conteze in viata copilului lor.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII