6 aplicatii mobile cu care putem să aflăm locația copilului - pentru siguranța întregii familii

6 aplicatii mobile cu care putem sa aflam locatia copilului - pentru siguranta intregii familii

6 aplicatii mobile cu care putem să aflăm locația copilului - pentru siguranța întregii familii

A ști unde se află copilul este important pentru orice părinte - și o putem face cu ajutorul tehnologiei mobile. Există mai multe modalități în care puteți utiliza o aplicație de localizare pentru a urmări copilul. Există aplicații de localizare pentru a urmări copilul în timp real: Puteți instala o aplicație de localizare pe dispozitivul copilului dvs. și să vă înregistrați ca utilizator în aplicație. Astfel, veți putea vedea poziția copilului în timp real pe o hartă digitală și veți primi notificări dacă copilul părăsește o anumită zonă sau dacă se apropie de o destinație.

Mulți părinți folosesc aplicații de localizare pentru a stabili limite geografice pentru copiii lor. Astfel, copilul poate să se miște liber în interiorul acestor limite, dar părinții sunt notificați dacă copilul părăsește această zonă. Iată care sunt aplicațiile de localizare a copilului cele mai cunoscute și ușor de folosit.

Cum putem sa monitorizam locatia copilul cu ajutorul aplicatiilor de pe telefonul sau?

O aplicație de localizare este un tip de aplicație software care utilizează tehnologia de localizare pentru a determina poziția geografică a unui dispozitiv mobil sau a unui utilizator de pe o hartă digitală. Aceste aplicații sunt folosite frecvent pentru a ajuta oamenii să găsească locații, să navigheze spre o destinație sau să urmărească mișcarea lor în timp real. Exemple de aplicații de localizare comune includ Google Maps, Apple Maps și Waze. Aceste aplicații pot fi utilizate pentru a afișa hărți interactive, pentru a oferi instrucțiuni de navigare și pentru a afișa informații despre trafic și puncte de interes din apropiere. De asemenea, unele aplicații de localizare pot oferi servicii de urmărire a mișcării, care permit utilizatorilor să își urmărească progresul în timp real pe o hartă digitală și să își împărtășească poziția cu alți utilizatori.

Există mai multe modalități în care puteți utiliza o aplicație de localizare pentru a urmări copilul dvs.

Utilizarea unei aplicații de localizare pentru a urmări copilul în timp real: Puteți instala o aplicație de localizare pe dispozitivul copilului dvs. și să vă înregistrați ca utilizator în aplicație. Astfel, veți putea vedea poziția copilului în timp real pe o hartă digitală și veți primi notificări dacă copilul părăsește o anumită zonă sau dacă se apropie de o destinație.

Utilizarea unei aplicații de localizare pentru a stabili limite geografice: Mulți părinți folosesc aplicații de localizare pentru a stabili limite geografice pentru copiii lor. Astfel, copilul poate să se miște liber în interiorul acestor limite, dar părinții sunt notificați dacă copilul părăsește această zonă.

Utilizarea unei aplicații de localizare pentru a împărtăși poziția copilului cu alți membri ai familiei: Puteți împărtăși poziția copilului cu alți membri ai familiei prin intermediul aplicației de localizare, astfel încât toată lumea să știe în orice moment unde se află copilul.

FInd my Friends - Găsește-mi prietenii

iPhone-ul a avut întotdeauna aplicația Găsește-mi prietenii în mod implicit. Aplicația arată unde sunt copiii dvs. La fel ca și în cazul Life360, trebuie să vă adăugați unul pe celălalt, amândoi trebuie să aveți aplicația instalată pe telefon.

Find My Friends este o aplicație de localizare disponibilă pentru dispozitivele Apple care permite utilizatorilor să își împărtășească poziția cu alți utilizatori și să stabilească limite geografice pentru copiii lor. Cu Find My Friends, puteți vedea poziția prietenilor dvs. pe o hartă digitală și puteți primi notificări atunci când aceștia părăsesc sau intră într-o anumită zonă.

De asemenea, puteți utiliza Find My Friends pentru a vă împărtăși poziția cu alți membri ai familiei sau pentru a stabili limite geografice pentru copiii dvs. Astfel, copilul poate să se miște liber în interiorul acestor limite, dar părinții sunt notificați dacă copilul părăsește această zonă. Find My Friends poate fi o aplicație valoroasă pentru părinți care vor să știe în orice moment unde se află copiii lor și să fie siguri că sunt în siguranță.

Life360

Life360 este o aplicație de localizare care permite utilizatorilor să își împărtășească poziția cu alți membri ai familiei și să stabilească limite geografice pentru copiii lor. Cu Life360, puteți vedea poziția altor membri ai familiei pe o hartă digitală și puteți primi notificări atunci când aceștia părăsesc sau intră într-o anumită zonă.

De asemenea, Life360 oferă o serie de caracteristici suplimentare, cum ar fi urmărirea activității de conducere, care vă permite să vedeți cât de repede a condus copilul dvs. și să primiți notificări în cazul în care depășește viteza. Life360 oferă, de asemenea, servicii de asistență pentru călătorie, care vă pot ajuta să găsiți un taxi sau să obțineți asistență medicală în caz de urgență.

Life360 poate fi o aplicație valoroasă pentru părinți care vor să știe în orice moment unde se află copiii lor și să fie siguri că sunt în siguranță

Glympse

Glympse este o aplicație de localizare care permite utilizatorilor să își împărtășească poziția lor în timp real cu alți utilizatori prin intermediul unei hărți digitale. Acest lucru poate fi util în diverse situații, cum ar fi pentru a împărtăși cu prietenii sau cu familia ta că te afli în drum spre o întâlnire sau pentru a permite partenerului de călătorie să știe când ați ajuns la destinație.

Cu Glympse, puteți crea o "glimpă" care este o hartă care împărtășește poziția dvs. pentru o perioadă de timp limitată. Această glimpă poate fi trimisă prin intermediul aplicației sau prin mesaj text, iar ceilalți utilizatori pot vedea harta dvs. în timp real și pot urmări progresul dvs. către destinație. Glympse poate fi util în diverse situații, cum ar fi atunci când călătoriți într-un grup mare de oameni sau atunci când trebuie să întâlniți pe cineva într-un loc mare.

Aplicația Glympse este ideală în special dacă doriți să vă asigurați că copilul dumneavoastră ajunge undeva în siguranță. Puteți partaja temporar locația dvs. cu cineva din aplicație. Unic pentru această aplicație este că destinatarul nu trebuie să aibă neapărat aplicația pe smartphone-ul său. Copilul dumneavoastră vă va împărtăși locația și destinația prin mesaj text. Apoi poți vedea unde este.

Sygic Family Locator

O aplicație de localizare care permite utilizatorilor să își împărtășească poziția cu alți membri ai familiei și să stabilească limite geografice pentru copiii lor.

KidControl:

O aplicație de localizare care permite utilizatorilor să își împărtășească poziția cu alți membri ai familiei și să stabilească limite geografice pentru copiii lor.

mSpy:

O aplicație de urmărire care permite părinților să urmărească activitatea copiilor lor pe dispozitivele mobile și să vadă poziția lor în timp real.

Este important să rețineți că utilizarea unei aplicații de localizare pentru a urmări copilul poate fi o experiență valoroasă pentru a vă proteja copilul și pentru a vă asigura că este în siguranță. Totuși, este important să discutați cu copilul dvs. despre modul în care va fi utilizată aplicația și să respectați drepturile la confidențialitate și intimitate ale copilului.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

 1. Ioana
  Ioanatrimis la 25/11/2016

  Este o apa minerala buna. A fost in TOP 3 si la un studiu realizat de APC in 2015: http://www.apc-romania.ro/ro/i-studiu-privind-calitatea-apei-pentru-bebelusi/MjkyLTE.html

  Raspunde la acest comentariu
  • Cris
   Cristrimis la 25/11/2016

   Ai fost mai rapida. Si eu doream sa scriu despre acel studiu dar nu gaseam linkul. Si eu prefer aceasta apa minerala pentru bebelusul meu. Cumpar alt brand numai daca este in oferta la supermarket, dintre brandurile in care am incredere.

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII