De Craciun, si tu si copilul tau trageti la tinta pentru distractie!

De Craciun, si tu si copilul tau trageti la tinta pentru distractie!

De Craciun, si tu si copilul tau trageti la tinta pentru distractie!

 

Pentru el este vacanță de iarnă, pentru tine este una dintre cele mai încărcate perioade a anului. Astăzi îți propunem câteva moduri prin care poți să te relaxezi, în timp ce te joci și faci mișcare cu micuțul tău.

Ajutoarele voastre: obiectele din casă și blasterele NERF.

Reguli: vă puteți ajuta de orice obiecte de mobilier din casă, însă trebuie să evitați zona bradului de Crăciun. Sunt permise râsetele însoțite de zâmbete până la urechi și voie bună.

Cum vă jucați: vă alegeți blasterul NERF preferat și încercați să vă elaborați planuri de luptă și strategii pentru ca celălalt să nu vă vadă și să îl puteți nimeri.

Iar dacă nu știti foarte multe despre blasterele NERF, iată care sunt beneficiile acestora pentru copii:

Îi provoacă să facă mișcare

O bătălie NERF este câștigată de cel care aleargă și se mișcă rapid pentru a-și surprinde adversarul. Blasterele îi ajută pe cei mici să facă mișcare într-un mod plăcut, provocându-i să fie cei mai buni din orice confruntare.

Îi ajută să elaboreze planuri și strategii

Cu ajutorul blasterelor NERF, cei mici învață cum să profite de fiecare ajutor din mediul înconjurător, își cunosc adversarul și descoperă modalități prin care îl pot înfrânge. Astfel, încă de când sunt mici, copiii învață să elaboreze planuri și strategii pentru a-și atinge scopurile.

Îi stimulează să câștige orice competiție

Poate cel mai important lucru pe care-l oferă blasterele NERF copiilor este ocazia de a participa în competiții alături de prieteni. Acest lucru îi va pregăti pentru viitor, demonstrându-le că orice competiție este pe jumătate câștigată dacă te distrezi alături de prieteni.
 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII