Tabara NERF - cea mai tare vacanta pentru copilul tau!

Tabara NERF - cea mai tare vacanta pentru copilul tau!

Tabara NERF - cea mai tare vacanta pentru copilul tau!

Copilul tau asteapta vara cu nerabdare? Transforma-i vacanta intr-o experienta extraordinara!
Tabara NERF este prima tabara pentru copii organizata de NERF in lume si va avea loc in aceasta vara, in Romania!

in acest articol veti citi mai multe despre:
Sportul devine distracție curată!
Jocuri și jucării noi, în premieră
Când și unde va avea loc Tabăra NERF
Înscrie-te în Tabăra NERF!

Sportul devine distracție curată!

În Tabăra NERF, mișcarea în aer liber va fi o bucurie pentru cei mici. Ei vor participa la activități amuzante, dinamice, care îmbină joaca cu blastere NERF și probele sportive de echipă: ștafetă, cucerirea steagului, tras la țintă, jocuri de spionaj, baschet, dans și multe altele. Iar pentru că programul a fost conceput de specialiști - psihologi, animatori și antrenori sportivi - distracția vine cu multe beneficii pentru dezvoltarea personală a copilului: condiție fizică, precizie, coordonare, spirit de echipă, comunicare și socializare.

Jocuri și jucării noi, în premieră

În Tabăra NERF, copilul tău va avea șansa să testeze și să descopere noi jucării și jocuri de la Hasbro înainte ca acestea să ajungă pe rafturile magazinelor. Serile de tabără sunt dedicate relaxării alături de jocurile și eroii preferați - Monopoly, Jenga, Pie Face, Transformers, Star Wars, Marvel - și multă voie bună alături de camarazi.

Când și unde va avea loc Tabăra NERF

Tabăra se va desfășura în perioada 21-26 iulie 2016 și este destinată copiilor cu vârste între 8 si 12 ani. Camarazii se vor distra de minune la aer curat, într-un spațiu special amenajat pentru ei la 23 km de Brasov, în zona Bran.

Înscrie-te în Tabăra NERF!

Poți câștiga prin tragere la sorți două locuri în Tabăra NERF: unul pentru copilul tău și unul pentru cel mai bun camarad al său. Trebuie doar să intri pe www.tabaranerf.ro , să înscrii codurile de pe produsele NERF participante la campanie și să acumulezi minim 200 de puncte. Mai mult, fiecare cod înscris îți poate aduce unul dintre cele 500 de premii instant și îți crește șansele de a câștiga un loc dublu în Tabăra NERF!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️