Cosmar de mamica: ce facem cand copilul are febra? - concurs

Cosmar de mamica - ce facem cand copilul are febra? - concurs

Cosmar de mamica: ce facem cand copilul are febra? - concurs

Dragi mamici si tatici, stim cat de stresant este sa vedem ca micutul nostru are febra si este bolnavior. Asa ca va invitam la un concurs super rapid care va poate aduce un premiu util pentru copilasi, mai ales ca iarna nu pare a se fi terminat: CONCURS -  Cosmar de mamica: ce facem cand copilul are febra?

Mai multe detalii despre durata concursului, participare, premiu si regulament, cititi in continuare:

 

in acest articol veti citi mai multe despre:
Cum particip la concurs?
Ce pot castiga?
Cum se aleg castigatorii?
Care este perioada de desfasurare a concursului?
Intrebarea suplimentara

Cum particip la concurs?

Pentru a participa la concurs, trebuie sa raspunzi pe forum, la topicul de concurs -pe forum - la acest topic -  la urmatoarea intrebare: Ce facem cand copilul are febra?

PS: Intrebarea suplimentara (care confera bonus)

Febra copilul este unul din motivele de ingrijorare maxima pentru parinti. Si de multe ori parintii au reactii de panica grabind adminisitrarea unor medicamente inutile copilului. Cum vi se pare ideea de plasturi antifebra?

Ce pot castiga?

Participand la concurs, aveti sansa sa castigati unul din cele 10 premii, fiecare constand in: 1 pachet plasturi Profever, 1 pachet de plasturi Respiran, 1 Propolis C Echinaceea, 1 pachet Akadika, 1 Pro Immunity sirop.

Cum se aleg castigatorii?

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Daca in termen de 7 zile nu primim datele castigatorului, se va axtrage un alt participant, tot prin tragere la sorti!

Care este perioada de desfasurare a concursului?

Concursul incepe la data de 15 februarie 2017 si inscrierile se opresc la data de 12 martie 2017. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de concurs (aici) pe 13 martie 2017.

REGULAMENT OFICIAL 

1.ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). 1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru, va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul incepe la data de 15 februarie 2017 si inscrierile se opresc la data de 12 martie 2017. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de concurs (aici) pe 13 martie 2017.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a participa la concurs, trebuie sa raspunzi pe forum, - la acest topic  -  la topicul de concurs, la urmatoarea intrebare: Ce facem cand copilul are febra? plus intrebarea bonus: Cum vi se pare ideea de plasturi antifebra?

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti dintre participantii care raspund pe forum dar si pe sectiunea Facebook Desprecopii la mesajul de concurs.

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Predarea premiilor se face in maxim 20 de zile lucratoare de la data anuntarii ultimului premiu pe site.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii desemnati vor primi confirmarea prin e-mail, la adresa de e-mail cu care sunt inregistrati ca membru in comunitate sau prin mesaj privat. Premiile nu vor fi inlocuite cu numerar sau cu alte premii.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

Succes!

Desprecopii.com - © 2017

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 7 comentarii

 1. Camelia Covaci
  Camelia Covacitrimis la 13/3/2017

  O adevarata provocare problema febrei. Am trecut si noi prin cateva situatii cu baietelul nostru. Am apelat intotdeauna la sirop cu Ibuprofen, celebra seringa cu 5 ml, doar asa ii scadea febra. Sunt extrem de curioasa de acesti plasturi, pentru prima data aud de asa ceva.

  Raspunde la acest comentariu
 2. acatrinei veorica
  acatrinei veoricatrimis la 23/2/2017

  multe nopti nedormite am avut din cauza febrei..dar intotdeauna eram pregatita..ii dadeam fetitei un sirop pt febra si ii faceam impachetari in apa calduta intr-un prosop. Iar a doua zi, intotdeauna mergeam la doctor.Nu am auzit de plasturii impotriva febrei, dar cred ca sunt foarte utili..

  Raspunde la acest comentariu
 3. Comanescu Angela Cristina
  Comanescu Angela Cristina trimis la 15/2/2017

  Combat febra copilului cu anti termine si comprese cu apa la temperatura camerei...ideea unor plasturi impotriva febrei mi se pare super buna

  Raspunde la acest comentariu
  • Girteaja Ionela
   Girteaja Ionelatrimis la 13/3/2017

   Combat febra cu antitermice in prima faza pana ajungem la medic... as incerca plasturi impotriva febrei - bineinteles daca sunt si recomandati de medic.

 4. nicolae claudia
  nicolae claudiatrimis la 15/2/2017

  atunci cand fetita are febra, ii dau un sirop pentru febra, o dezbrac de hainute si o las imbracata cat mai subtire si cateodata ii pun sosete cu otet la calcaie. Nu am auzit de plasturi impotriva febrei, dar cu siguranta i-as incerca..mai ales ca in ultimele saptamani ne-am cam confruntat cu febra din cauza racelii

  Raspunde la acest comentariu
 5. adrian
  adriantrimis la 15/2/2017

  atunci cand copil are febra, ii administram un sirop pt febra si mergem la un consult la doctor pentru a afla cauza. II mai putem face impachetari intr-un prosop umed si caldut. Plasturi impotriva febrei? nu stiam de ei, dar cu siguranta i-as incerca

  Raspunde la acest comentariu
 6. maria sofia
  maria sofiatrimis la 15/2/2017

  cand avem febra..e panica rau. II dau repede 5ml de sirop pt febra, o las cat mai sumar imbracata si incerc sa fac o temperatura mai mica in camera. cateodata mai apelam si la sosete cu otet sau la impachtari in prosop cu apa calduta..apoi neaparatmergem la doctor. Am auzit de plasturi impotriva febrei, dar nu i-am incercat pana acum..chiar as fi curioasa sa-i incerc.

  Raspunde la acest comentariu
 7. Ramona
  Ramonatrimis la 15/2/2017

  febra o combat intotdeauna cu sirop pentru febra si cateodata impachetari in prosop cu apa calduta. Mi-ar placea sa incerc si plasturii impotriva febrei, nu am auzit de ei pana acum. Daca se dovedesc eficienti imi vor fi de mare ajutor.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII