Bebelusul ZEN - bebelusul calm si relaxat poate fi al fiecarei mamici - cu aceasta conditie 😇

Bebelusul ZEN - bebelusul calm si relaxat poate fi al fiecarei mamici - cu aceasta conditie

Bebelusul ZEN - bebelusul calm si relaxat poate fi al fiecarei mamici - cu aceasta conditie 😇

Există bebeluși ZEN? Bebeluși calmi și relaxați? Există. 🧘‍♂️ La fel cum există și parenting ZEN. 🌿

Cine se poate gândi la stres când vezi acești îngerași jucăuși care aduc atât de multă fericire? 😇 Ei bine, asta însă nu înseamnă că anumite momente nu provoacă stres imens mămicilor, că somnul nu mai este ca altădată... și că, să recunoaștem, am uitat ce înseamnă ZEN... 🙈

- veti citi:
Bebelusul si starea ZEN...
Bebelusul si echillibrul tau de mamica
Bebelusul este de fapt oglinda mamicii
Bebelusul ZEN apartine mamicii ZEN
30 de lucruri pe care le afli dupa ce devii mamica
Tot despre ZEN
Aplicatia mobila Eu, Mamica: vezi cum se dezvolta bebelusul tau
Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?

Bebelusul si starea ZEN...

Bebelusii sunt dragalasi, superbi, angelici. Dar inca un mic amananut: pot fi o sursa de stres desi e greu de recunoscut acest lucru.

Cine se poate gandi la stres cand vezi acesti ingerasi jucausi care aduc atat de multa fericire? Ei bine, asta insa nu inseamna ca anumite momente nu provoaca stres imens mamicilor, ca somnul nu mai este ca alta data ... si ca, sa recunoastem am uitat ce inseamna ZEN ...

Bebelusul si echillibrul tau de mamica

Daca e sa fim sinceri, adevarul gol golut este ca bebelusului nu ii pasa daca tu, mamica lui a avut o noapte nedormita - cauzata de colicii lui sau ca te trezeste noapte de noapte de 5 ori. El vrea sa se exprime iar plansul este modul sau de comunicare. Atat poate, atata face.

Bebelusul este de fapt oglinda mamicii

Insa starile bebelusului sunt reflexia propriilor stari. Este ca o oglinda. Iata cum pot sa te convigi de acest lucru. Sa spunem ca duminica pe la ora 17 - cand nu ai nici o urgenta, nici ai  lucru de facut, cand esti calma si luminoasa, bebelusul e ZEN. Si zambeste ZEN. Ca un ingeras.

bebelusul zen

Insa daca ai ceva de rezolvant, daca te dor sanii de la o mastita care nu mai trece, daca ai de facut de mancare, de calcat si ai nevoie de un mic ajutor, bebelusul nu mai este ZEN - dimpotriva devine brusc insuportabil si de ne-consolat. De fapt, stresul tau mamico i se transmite perfect si bebelusului. Iar el simte asta din fiecare miscare sau zambet chinuit pe care i-l oferi peste carucoriosr sau patut. Din felul in care il pui in patut sau carucior, din melodia cuvintelor pe care i le adresezi ... Bebelusul tau esre buretele sufletului tau, mamico.

Bebelusul ZEN apartine mamicii ZEN

Asa ca cel mai bine e sa stii mamico -  ca pana pe la 4-5 ani, toate prioritatile sunt ale copilul tau asa ca trebuie sa iti aranzezi toata agenda in functie de el. Cu cat mai repede accepti acest lucru = si esti ZEN - atat de repede va si si bebelusul tau ZEN.
Meseria de mama are alte prioritati decat cele anterioare bebelusului. Probabil ca suna ciudat dar este foarte adevarat - o mamica lenesa este o mamica mai fericita.

Fii o mamica ZEN si vei avea un bebe ZEN.
 

30 de lucruri pe care le afli dupa ce devii mamica

Ideea ca un copil iti schimba total viata nu este deloc exagerata. Atunci cand devii mamica incepi sa ai alte prioritati, sa vezi altfel lumea din jur si sa intelegi lucruri pe care inainte nici macar nu le bagai in seama. Dar mai mult, vei afla multe lucruri de care nu aveai habar ... si multe din ele sunt foarte interesante. Iata 30 de lucruri pe care le afli dupa ce devii mamica ...

Tot despre ZEN

Nu mai tipa! Fii o mamica ZEN!
Zen in mintea ta: cateva ganduri care te pot insoti

 

Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?

 autor: Bianca T. - o mamica de la Desprecopii - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2024

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII