I love Desprecopii (concurs)

I love Desprecopii (concurs)

I love Desprecopii (concurs)

 • I love Desprecopii - un concurs special cu premii super marca Sony: laptop, aparat video si aparat foto digitale.

NOU: Albumul de concurs aici // Clasamentul in acest moment 

Regulament concurs I love Desprecopii, desfasurat pe forumul Desprecopii.com

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul campaniei este Desprecopii.com .
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.desprecopii.com

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com si care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru - va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 29 aprilie 2010 si se va incheia la data 15 august 2010. Inscrierile in concurs se vor opri la data 15 iunie 2010. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 15 august 2010.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Cum se participa la concurs:

La concursul I love Desprecopii poate participa orice membru sau membra inregistrata a site-ului www.desprecopii.com 

Faza 1. Pentru a intra in concurs, participantii trebuie sa trimita una sau maxim 2 fotografii la adresa de mail concurs@desprecopii.com cu tema: Desprecopii in viata mea - I Love DC incercand sa demonstreze ca acest site face parte din viata lor. Pozele acceptate in concurs se vor publica in galeria de concursuri foto aici. Fiecare poza trebuie sa contina un semn distinctiv cu I love Desprecopii.

atentie: incercati sa trimiteti fotografii originale si haioase. Nu trimiteti doar poza unui copilas - desi suntem convinsi ca el/ea este adorabil/a, aceasta nu este tema concursului nostru. Un copilas insa care poarta in mana un print al hartiei I love DC - pe care o puteti gasi aici. ) este totusi o poza care va intra in concursul nostru. Evident, exista multe alte variante pe aceasta tema prin care va puteti demonstra creativitatea, ingeniozitatea dar si simpatia fata de acest site.

Sugestii de fotografii care au sanse mari de a fi premiate:
- poze de la servici cu desenul I love DC, poze din parc cu desenul I love DC,  desenul I love DC lipit in diverse locuri  -  pe geamul de la masina, pe intrarea de la bloc, pe un autobuz, pe masina de spalat, cu desenul I love DC in mana sub Turnul Eiffel sau orice alt loc special, si alte locuri si ocazii care vi se par haioase + desenul I love DC. Folositi o varianta grafica pe care o puteti gasi aici SAU, ORICE ALTA VARIANTA PROPRIE CARE VA PLACE, DAR CONTINE ACEST CONTEXT.  

Faza 2. Dupa ce pozele vor intra in albumul de concurs - participantii isi vor putea mari sansele explicand pe forum de ce au intrat in concurs cu acea poza si ce semnificatie are. 

atentie: Fiecare utilizator care vrea sa intre in concurs trebuie sa precizeze si ce nume de nick de membru inregistrat are. Daca acest lucru nu se precizeaza, pozele nu vor intra in concurs. Moderatorii care vor sa participe la acest concurs - nu vor face parte din juriul final.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi desemnati prin vot in 2 faze - o faza publica si o faza finala.

Mod de votare:

Votarea se desfasoara in doua etape.
Etapa 1: Se voteaza public. Poate vota orice membru inregistrat al Comunitatii Desprecopii (forumul Desprecopii). Votul va fi public si permis numai utilizatorilor cu peste un anume numar de mesaje. Pentru a descuraja utilizatorii (falsi) - nu vom spune care este acel numar de mesaje.

Etapa 2: Voteaza un juriu format din moderatori si membri de baza Desprecopii.com. Votul etapei 2 are o pondere de 60% din clasamentul final.

6. PREMII

a. Premiile constau in:

 • Premiul 1: Un laptop Sony Vaio
 • Premiul 2: Un aparat aparat de filmat video digital SONY
 • Premiul 3: Un aparat digital SONY

Premiile nu se acorda in bani. Premiile sunt oferite de SONY Romania iar modele oferite premiu pot diferi de imaginea din banerul care popularizeaza concursul.

7. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorul (user: desprecopii) in termen de 7 zile. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul.

8. ANUNTAREA CASTIGATOARELOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 15 august 2010 pe forumul Desprecopii.com 

ATENTIE! Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prim mesaj privat, administratorul (user: desprecopii) in termen de 7 zile. Daca acest lucru nu se intampla in timp sau daca datele trecute in contul Desprecopii.com sunt gresite si administratorul nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare prim mesaj privat aceasta isi pierde premiul.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

12. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul
www.desprecopii.com . Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

13. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

14. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 5 comentarii

 1. florentina
  florentinatrimis la 3/2/2012

  COPIIi sunt cele mai scumpe fiinte de pe pamant,eu am un baietel pe care il iubesc din tot sufletul nu este nimic frumos fara copilul meu,este un sentiment unic chiar de ai 10 copii,dar eu cum am numai unul il pretuiesc si il iubesc la anii care ii are de 10 anisori eu il alint tot BEBITA ESTE copiul meu cel drag,si cum nu am castigat nimic pana acum niciodata ar fi frumos sa castg macar odata.

  Raspunde la acest comentariu
 2. Rubinstein-Ilisie Maria-Cristina
  Rubinstein-Ilisie Maria-Cristinatrimis la 26/5/2010

  Concurs binevenit si binemeritat pentru forumiste, bravo DC!

  Raspunde la acest comentariu
 3. alina
  alinatrimis la 26/5/2010

  nu st mamicadar iubesc enorm copii si acest site este foarte frumosfolositor pt viitoarele mamicisi distractiv:x

  Raspunde la acest comentariu
 4. Roxana Dumitrascuta
  Roxana Dumitrascutatrimis la 10/5/2010

  Super concurs!Bafta tuturor!

  Raspunde la acest comentariu
 5. adriana
  adrianatrimis la 10/5/2010

  Eu nu am copii,dar imi doresc sa am in viitor.De ce?Pentru ca un copil mi-ar aduce pur si simplu bucuria de mama .As simtii ca traiesc,exist si respir!O parte din trupul si sufletul meu

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII