Castiga si testeaza pentru bebelusul tau produse Nivea Baby

Castiga si testeaza pentru bebelusul tau produse Nivea Baby

Castiga si testeaza pentru bebelusul tau produse Nivea Baby

Desprecopii.com testeaza in mod regulat produse pentru bebelusi, copii si parinti. Testarile Desprecopii.com sunt obiective si se bazeaza pe parerea sincera a mamicilor invitate sa participe la testare. Astfel ca, va invitam cu drag la un nou concurs NIVEA Baby desfasurat pe pagina noastra de Facebook. Intrati, lasati un comentariu cu raspunsul la intrebarea adresata si aveti sansa sa castigati si sa testati unul din cele 5 premii NIVEA Baby. Aflati mai multe detalii despre concurs citind regulamentul oficial in continuare ....

Studiile aratata ca terapia prin atingere, inclusiv masajul bebelusului, au un efect benefic pentru bebelus, precum: contribuirea la un somn mai bun, o crestere mai buna in greutate, cresterea si dezvoltarea abilitatilor sociale.

Concursul s-a incheiat iar castigatorii premiilor Nivea Baby pentru recenzii sunt:

Niculae Maria Georgiana  at 10:00pm
Geany Geanina  at 5:14pm
Ana Maria Ivancea  at 6:00pm
Mirela Mandreanu  at 8:35am
Magdalena Aldea  at 12:42pm

Asteptam datele personale: nume, adresa, cod postal, nr telefon, adresa de mail valida, user facebook, la adresa de mail andraf@desprecopii.com. In continuare aveti obligatia de a lasa un review al produselor primite, pe site-ul NIVEA Baby urmand acesti pasi: Castigatorii trebuie sa trimita recenziile la adresa de mail andraf@desprecopii.com apoi sa le posteze pe site-ul Nivea <<AICI>> (Pentru a pune recenzia trebuie sa intrati in pagina, sa dati click pe produs si sub poza produsului sa dati click pe “recenziile voastre” si apoi “scrie o recenzie”).

Fiecare recenzie trebuie sa include:

- Descrierea experientei de folosire a produsului, cu evidentierea proprietatilor de ingrijire (hidratare, protectie) dar si a celor emotionale (miros, textura, atingere);
- Opinii despre gradul de calitate al produsului (ce va place la el, ce v-ati fi dorit altfel);
- Sa spuneti daca ati recomanda acest produs si altor mamici si daca il vor cumpara in viitor;
- Nivelul de incredere in produsele NIVEA Baby pe baza experientei de testare a produsului.

Daca nu primim datele in decursul a 3 zile, se vor allege prin random alti castigatori.

Pentru a intra in concurs, trebuie sa:

  raspundeti la intrebarea postata pe pagina noastra de Facebook AICI: "Care credeti ca este importanta atingerii in primii anisori de viata si ce ritual de masaj aveti pentru micul bebe?"
  sa dati un SHARE postarii concursului
  si ulterior sa lasati un review al produselor primite, pe site-ul NIVEA Baby urmand acesti pasi: Castigatorii trebuie sa trimita recenziile la adresa de mail andraf@desprecopii.com apoi sa le posteze pe site-ul Nivea <<AICI>> (Pentru a pune recenzia trebuie sa intrati in pagina, sa dati click pe produs si sub poza produsului sa dati click pe “recenziile voastre” si apoi “scrie o recenzie”). Afla ce trebuie sa contina recenzia <<aici>>

Ce puteti castiga?

Gama NIVEA Baby ofera toata ingrijirea de care au nevoie micutii in primii ani de viata: de la baita pana la hidratarea si protectia pielii. Intrand in concurs, aveti sansa sa castigati unul din cele 5 seturi formate din 4 produse: Sampon si spuma de baie Nivea Baby 500 ml + Crema Nivea Baby Soft 200 ml + Crema pentru fundulet Nivea Baby 100 ml + Lotiune hidratanta Nivea Baby 500 ml

Sampon si spuma de baie NIVEA Baby 200ml

- Produs 2 in 1: curata delicat si protejeaza parul si pielea sensibila a bebelusului. Formula imbogatita cu extract de musetel curata delicat pielea bebelusului, lasand-o curata si catifelata.
- Dezvoltata in colaborare cu medici pediatri si dermatologi.
- Compatibilitate la nivelul pielii testata clinic si dermatologic.

Crema NIVEA Baby Soft 200ml

- Hidrateaza pentru 24h si calmeaza pielea iritata a bebelusului. Formula hidratanta cu galbenele protejeaza pielea si sustine bariera naturala de protectie. Poate fi folosita zilnic, ideala pentru fata si corp, se absoarbe usor in piele si nu lasa o senzatie grasa.
- Dezvoltata in colaborare cu medici pediatri si dermatologi.
- Compatibilitate la nivelul pielii testata clinic si dermatologic.

Sampon NIVEA Baby 200ml

- Samponul extra-delicat NIVEA Baby curata delicat pielea sensibila a capului si parul fin al bebelusilor. Formula sa unica cu extract de musetel pastreaza echilibrul pH-ului pieli si este special creata pentru ochi foarte sensibili.
- Dezvoltata in colaborare cu medici dermatologi si pediatri.
- PH compatibil cu pielea.

Lotiune hidratanta NIVEA Baby 500ml

- Lotiunea delicata ingrijeste pentru 24h pentru o piele catifelata si sanatoasa.
- Se absoarbe usor in piele si restabileste nivelul de hidratare a pielii.
- Sustine bariera naturala de protectie.
- Dezvoltata in colaborare cu medici pediatri si dermatologi.
- Compatibilitate la nivelul pielii testata clinic si dermatologic.

Cum se aleg cei 5 castigatori care vor testa produsele NIVEA Baby?

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti cu ajutorul random.org

Care este durata concursului?

Concursul incepe la data de 03 Mai 2017 si se incheie pe 10 Mai 2017. Castigatorii vor fi anuntati in urmatoare zi la post-ul concursului de pe Facebook, pe 11 Mai 2017.

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru, va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul incepe la data de 03 Mai 2017 si se incheie pe 10 Mai 2017. Castigatorii vor fi anuntati in urmatoare zi la post-ul concursului de pe Facebook, pe 11 Mai 2017. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Cum se participa la concurs: Pentru a intra in concurs, dragi mamici si tatici, trebuie sa:
- raspundeti la intrebarea postata pe pagina noastra de Facebook: "Care credeti ca este importanta atingerii in primii anisori de viata si ce ritual de masaj aveti pentru micul bebe?"

- sa dati un SHARE postarii concursului
- si ulterior sa fiti de acord sa lasati un review al produselor primite pe site-ul NIVEA Baby urmand acesti pasi: Castigatorii trebuie sa trimita recenziile la adresa de mail andraf@desprecopii.com apoi sa le posteze pe site-ul Nivea aici:  https://www.nivea.ro/nou-de-la-nivea/pielea-delicata-a-bebelusului (Pentru a pune recenzia trebuie sa intrati in pagina, sa dati click pe produs si sub poza produsului sa dati click pe “recenziile voastre” si apoi “scrie o recenzie”)

Fiecare recenzie trebuie sa includa:

- Descrierea experientei de folosire a produsului, cu evidentierea proprietatilor de ingrijire (hidratare, protectie) dar si a celor emotionale (miros, textura, atingere);
- Opinii despre gradul de calitate al produsului (ce va place la el, ce v-ati fi dorit altfel);
- Sa spuneti daca ati recomanda acest produs si altor mamici si daca il vor cumpara in viitor;
- Nivelul de incredere in produsele NIVEA Baby pe baza experientei de testare a produsului.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Cei 5 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti cu ajutorul random.org apoi vor fi anuntati pe adresa de mail cu informatii despre postarea recenziilor. Premiile nu se acorda in bani.

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa ne contacteze prin mail la andraf@desprecopii.com in termen de maxim 3 zile. Din pacate, castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 3 zile, vor pierde premiul iar acesta va fi acordat unui alt castigator ales prin tragere la sorti.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 11 Mai 2017 la post-ul de pe pagina de Facebook Desprecopii

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa (si fotografia daca este cazul) sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️