CONCURS - Devino un SuperErou cu La Roche Posay

CONCURS - Devino un SuperErou cu La Roche Posay

CONCURS - Devino un SuperErou cu La Roche Posay

Desprecopii si La Roche Posay te invita la un concurs de vara

Spune-ne ce stii despre gama Anthelios de la La Roche Posay si pot castiga un Anthelios Wet Skin pt cei mici.

 

in acest articol veti citi mai multe despre:
Cum particip la concurs?
Ce pot castiga?
Cum se aleg castigatorii?
Care este perioada de desfasurare a concursului?
Regulament oficial

Desprecopii si La Roche Posay te invita la un concurs de vara. Spune-ne la aceasta postare facebook ce stii despre gama Anthelios de la La Roche Posay si poti castiga un Anthelios Wet Skin pt cei mici.

Cum particip la concurs?

Pentru a participa la concurs, trebuie sa raspunzi la ACEST post de pe facebook Ce stii despre gama Anthelios de la La Roche Posay si poti castiga un Anthelios Wet Skin pt cei mici.

Apasa aici sa raspunzi

 

 

Ce pot castiga?

Puteti castiga unul din cele 5 premii oferite, constand intr-un Anthelios Wet Skin pentru copii.

In plus, daca veti reveni cu un testimonial aici si la adresa recatiei andraf@desprecopii.com cu poze ale celor mici folosind Anthelios (premiul deja castigat) la plaja sau strand, puteti castiga garantat inca un set, constand in 3 produse Lipikar: gel Lavant 200 ml + fluid 200 ml si Cicaplast Balsam 40 ml. (Una dintre poze primite de la tine o vom folosi intr-o postare pe pagina de facebook desprecopii.com, alaturi de ceilalti 4 castigatori ai concursului.)

 

Cum se aleg castigatorii?

Cei 5 castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Daca in termen de 3 zile nu primim datele castigatorului, se va axtrage un alt participant, tot prin tragere la sorti!

Care este perioada de desfasurare a concursului?

Concursul incepe la data de 26 Iulie 2017 si se incheie la data de 2 August 2017. Castigatorii vor fi anuntati la postarea de pe facebook pe 3 August 2017.

REGULAMENT OFICIAL 

1.ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). 1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru, va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul incepe la data de 26 Iulie 2017 si se incheie la data de 2 August 2017. Castigatorii vor fi anuntati la postarea de pe facebook pe 3 August 2017.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a participa la concurs, trebuie sa raspunzi la ACEST post de pe facebook Ce stii despre gama Anthelios de la La Roche Posay si poti castiga un Anthelios Wet Skin pt cei mici.Apasa aici sa raspunzi
 

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti.

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Predarea premiilor se face in maxim 20 de zile lucratoare de la data anuntarii ultimului premiu pe site.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii desemnati vor fi anuntati la postarea de pe facebook. Premiile nu vor fi inlocuite cu numerar sau cu alte premii.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

Succes!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Badoiu Madalina
    Badoiu Madalinatrimis la 31/7/2017

    Anthelios este gama de produse de protectie solara cea mai recomandata de dermatologii europeni care protejeaza pielea sensibila si pielea care sufera de alergii oferindu-i protectie UVA extrem de ridicata, are formula ultra-minimalista, doar cu ingredientele esentiale (fara parfum, fara parabeni, non-comedogenic, testat sub supraveghere dermatologica) cu texturi special formulate pentru a fi potrivite tuturor tipurilor de piele si expunere la soare.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII