CONCURS: Ce activitate este preferata de familia ta

CONCURS: Ce activitate este preferata de familia ta

CONCURS: Ce activitate este preferata de familia ta

Dragi mamici si tatici, va invitam la un concurs care va poate aduce cadou un cosulet cu produse super-gustoase Almette!

 

Mai multe detalii despre durata concursului, participare, premiu si regulament, cititi in continuare:

 

in acest articol veti citi mai multe despre:
Cum particip la concurs?
Ce pot castiga?
Care este perioada de desfasurare a concursului?
REGULAMENT OFICIAL

Ce activitate este preferata de familia ta?

Daca miscarea face parte deja din programul zilnic al familiei tale sau din planurile pentru perioada urmatoare, lasa-ne, la mesajul de pe Facebook Desprecopii, intr-un comentariu raspunsul la intrebarea “Ce activitate este preferata de familia ta? “ impreuna cu un gif animat.

Cum particip la concurs?

Daca miscarea face parte deja din programul zilnic al familiei tale sau din planurile pentru perioada urmatoare, lasa-ne, la mesajul de pe Facebook Desprecopii, intr-un comentariu raspunsul la intrebarea “Ce activitate este preferata de familia ta? “ impreuna cu un gif animat.

Poti sa castigi un premiu special - un cos cu produse Almette (8 bucati, 6 sortimente) si un cutit Almette.
Pentru inspiratie intra pe almette.ro

Ce pot castiga?

Participand la concurs, aveti sansa sa castigati un cos cu produse Almette (8 bucati, 6 sortimente) si un cutit Almette 

Cum se alege castigatorul?

Castigatorul va fi alesi prin random.org

Daca in termen de 7 zile nu primim datele solicitate, se va axtrage un alt participant, tot prin tragere la sorti!

Care este perioada de desfasurare a concursului?

Concursul incepe la data de 4 Octombrie 2017 si inscrierile se opresc la data de 24 octombrie 2017. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina Facebook Desprecopii, pe data de 25 octombrie 2017.

REGULAMENT OFICIAL 

1.ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). 1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru, va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul incepe la data de 4 Octombrie 2017 si inscrierile se opresc la data de 24 octombrie 2017. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Desprecopii pe data de 25 octombrie 2017.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a participa la concurs, trebuie sa raspunzi la urmatoarea intrebare: Care este sportul preferat al copilul tau? Raspunsul la intrebare il asteptam la postarea de pe Facebook. Este imperios necesar ca adresa de mail specificata sa fie una valida!

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Premiile se vor acorda prin random.org

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Predarea premiilor se face in maxim 20 de zile lucratoare de la data anuntarii ultimului premiu pe site.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorul desemnat va primi confirmarea prin mesaj privat la user-ul folosit pe facebook sau e-mail, la adresa de e-mail cu care sunt inregistrati ca membru in comunitate sau prin mesaj privat. Premiile nu vor fi inlocuite cu numerar sau cu alte premii.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

Succes!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII