Treci usor peste iarna cu nebulizatorul Omron - concurs

Treci usor peste iarna cu nebulizatorul Omron - concurs

Treci usor peste iarna cu nebulizatorul Omron - concurs

Dragi parinti, stim cat de stresant este sa vedem ca micutul nostru este bolnavior in timp ce iarna este inca departe. Groaza si anxietatea produsa doar la gandul ca trebuie sa ia pastile, il poate face pe cel mic mult mai irascibil decat de obicei. Va venim insa in ajutor! Cum?

 

Intrati in concurs si aveti sansa sa castigati unul din cele 2 nebulizatoare Omron Duo Baby - destinat atat celor mici, cat si adultilor!

 

Mai multe detalii despre durata concursului, participare, premiu si regulament, cititi in continuare:

 

in acest articol veti citi mai multe despre:
Cum particip la concurs?
Ce pot castiga?
Cum se aleg castigatorii?
Care este perioada de desfasurare a concursului?

Cum particip la concurs?

Pentru a participa la concurs, trebuie sa raspunzi pe forum, la topicul de concurs sau pe postarea de pe FACEBOOK,  la urmatoarea intrebare: La ce poate fi de ajutor nebulizatorul?

Va intrebati probabil ce este un nebulizator si la ce va poate ajuta? Puteti citi mai multe informatii utile AICI

Ce pot castiga?

Participand la concurs, aveti sansa sa castigati unul din cele 2 nebulizatoare Omron Duo Baby - destinat atat celor mici, cat si adultilor

Cum se aleg castigatorii?

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Daca in termen de 7 zile nu primim datele castigatorilor, se va axtrage un alt participant, tot prin tragere la sorti!

Care este perioada de desfasurare a concursului?

Concursul incepe la data de 1 Octombrie 2017 si inscrierile se opresc la data de 20 Octombrie 2017. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de concurs (aici) si la postul facebook pe 21 Octombrie 2017.

REGULAMENT OFICIAL 

1.ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). 1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru, va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul incepe la data de 1 Octombrie 2017 si inscrierile se opresc la data de 20 Octombrie 2017. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de concurs (aici) si la postul facebook pe 21 Octombrie 2017.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a participa la concurs, trebuie sa raspunzi pe forum, la topicul de concurs sau pe postarea de pe FACEBOOK, la urmatoarea intrebare: La ce poate fi de ajutor nebulizatorul? Voi cum il folositi?? 

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti dintre participantii care raspund pe forum dar si pe sectiunea Facebook Desprecopii la mesajul de concurs.

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Predarea premiilor se face in maxim 20 de zile lucratoare de la data anuntarii ultimului premiu pe site.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii desemnati vor primi confirmarea prin e-mail, la adresa de e-mail cu care sunt inregistrati ca membru in comunitate sau prin mesaj privat. Premiile nu vor fi inlocuite cu numerar sau cu alte premii.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

Succes!

Desprecopii.com - © 2017

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 5 comentarii

 1. Anca
  Ancatrimis la 12/10/2017

  Tratează afecțiuni respiratorii și ușurează respirația. E bun și pentru alergi.

  Raspunde la acest comentariu
 2. enache adrian nicolae
  enache adrian nicolaetrimis la 11/10/2017

  trateaza astmul ,bronsita si te ajuta sa respiri mai bine atat ca adult cat si ca,copil

  Raspunde la acest comentariu
 3. Anca
  Ancatrimis la 11/10/2017

  Nebulizatomul ajuta la tratarea afecțiunilor respiratori și ușurează respirația.

  Raspunde la acest comentariu
 4. mihaela b
  mihaela btrimis la 10/10/2017

  nebulizatorul ajuta la usurarea respiratiei ,trateaza astmul si alte afectiuni ale aparatului respirator

  Raspunde la acest comentariu
 5. Marilena
  Marilena trimis la 1/10/2017

  Curata delicat nasul Nebulizatorul este de folos atunci cand cel mic are nasul infundat sau in cazul altor afectiuni mai grave cum ar fi astmul sau bronsita.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII