6 motive pentru care LEGO® este cea mai buna jucarie

6 motive pentru care LEGO®  este cea mai buna jucarie

6 motive pentru care LEGO® este cea mai buna jucarie

Recent am folosit piese LEGO® pentru un proiect la care lucrez si am realizat ca inca imi place foarte mult.


Iata cateva dintre motivele pentru care cred ca jucariile LEGO® reprezinta o forma minunata de divertisment.

In acest articol veti citi mai multe despre:
1. Universul LEGO® ii fascineaza atat pe cei mici cat si pe cei mari
2. Incurajeaza creativitatea
3. 1 set LEGO® cumparat = ani de distractie
4. Jucariile LEGO® au beneficii educationale
5. Jucariile LEGO® sunt accesibile tuturor
6. Constructia cu piese LEGO® aduce intreaga familie impreuna

1. Universul LEGO® ii fascineaza atat pe cei mici cat si pe cei mari

Dupa cum am mentionat mai sus, inca imi place sa construiesc cu piese LEGO®. Poate pentru ca sunt un pic mai tehnica, dar seturile LEGO® inca ma atrag. Exista ceva care ne face, pe toti iubitorii de piese LEGO®, sa strigam de bucurie atunci cand reusim sa asamblam sau sa replicam ceva! Aceeasi pasiune o putem insufla si copiilor foarte usor.

2. Incurajeaza creativitatea

Fiind o persoana foarte creativa, am petrecut multe ore de distractie impreuna cu copilul construind lucruri noi cu piese LEGO®. Nimic nu poate fi mai placut decat sa iti vezi copilul aducand la viata rodul imaginatiei sale.

3. 1 set LEGO® cumparat = ani de distractie

Constructiile LEGO® sunt extrem de versatile. Cumparati un singur set si veti putea construi si reconstrui o multime de modele diferite. Intr-o zi ridicati un castel, in ziua urmatoare puteti construi o statie spatiala si asa mai departe. Creativitatea nu are limite, copiii nu se vor plictisi niciodata!

Pe o nota similara, seturile LEGO® nu imbatranesc. Seturile primite pe cand eram mica sunt inca foarte bune si pot fi adaugate la seturi mai noi.

4. Jucariile LEGO® au beneficii educationale

Jucariile LEGO® sustin creativitatea si incurajeaza exercitiul imaginatiei, invatandu-i pe copii ca pot cu usurinta replica situatii reale, situatii in care salveaza orasul, se lupta impotriva celor mai iscusiti raufacatori, sau pur si simplu descopera atractiile citadelei. Daca aveti dubii, cautati mai multe informatii despre seturile gamei LEGO® City!

5. Jucariile LEGO® sunt accesibile tuturor

Constructia cu piese LEGO®o este accesibil tuturor, (de aici si indicatia de varsta de pe seturile LEGO(R) Classic: 4-99 ani), iar pasiunea pentru acest tip de constructie se instaleaza rapid, chiar din momentul in care incepi sa rasfoiesti primul ghid de instructiuni vezi cum prinde contur creatia ta.

6. Constructia cu piese LEGO® aduce intreaga familie impreuna

Sa construiesti un set LEGO® poate deveni o activitate recurenta a familiei - ca dovada, il veti vedea pe tati ca se joaca mult mai des cu cei mici. A construi impreuna este o mare distractie - imi amintesc ca am facut acest lucru cu tatal meu si urmez traditia cu al meu copilas.

Seturile LEGO®, prima alegere a copiilor, dar si parintilor acestora

Copiii adora constructia cu piese LEGO®. Desi, daca ma gandesc bine, parafrazarea corecta ar fi: Si copiilor dar si parintilor le place constructia cu piese LEGO®. Seturile LEGO® au ajuns sa fie astazi mai mult decat simple jocuri. Piesele LEGO® au devenit un concept educational, care face obiectul studiilor de cercetare comportamentala si de tehnici de invatare.

Cu ajutorul  seturilor  LEGO® se predau, in scoli si gadinite, materii diverse, de la geografie la educatie civica. Manualele de pedagogie din toata lumea includ tehnici de predare, folosind celebrul joc de constructie citeste mai departe aici >

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Jucarii