Protejeaza natural ficatul copilului tau

Protejeaza natural ficatul copilului tau

Protejeaza natural ficatul copilului tau

Toamna si iarna sunt perioadele din an cand noi, parintii, suntem intr-o continua alerta si cautam tot felul de solutii pentru a preveni problemele care le pot afecta organismul celor mici. De ce? Pentru ca atat pentru o banala raceala, cat si pentru afectiuni mai grave precum laringite, bronsiolite, pneumonii, trebuie sa le administram copiilor medicamente care le slabesc capacitatea de aparare a organismului si ii fac si mai vulnerabili in fata virusurilor si bacteriilor.

Alinan Stoptoxin sustine ficatul in tratamentul cu antibiotice, ibuprofen, paracetamol, antiparazitare, protejand celulele hepatice fata de efectul nociv al substantelor medicamentoase.

 

in acest articol veti citi mai multe despre:
Cum pot medicamentele afecta organismul copilului
Atentie la medicamentele pe care le dam copilului pentru ca ii pot afecta ficatul
Alinan Stoptoxin un hepatoprotector natural pentru copii
Alinan Stoptoxin se recomanda incepand cu varsta de 1 an

Cand copilul este bolnavior, noi parintii, suntem intr-o continua alerta si cautam tot felul de solutii pentru a preveni problemele care le pot afecta organismul celor mici. De ce? Pentru ca atat pentru o banala raceala, cat si pentru afectiuni mai grave precum laringite, bronsiolite, pneumonii, trebuie sa le administram copiilor medicamente care le slabesc capacitatea de aparare a organismului si ii fac si mai vulnerabili in fata virusurilor si bacteriilor.

Iar daca mai punem la socoteala ca raceala poate veni la pachet cu o infectie cu streptococul beta-hemolitic de grup A, care provoaca scarlatina, boala infectioasa, extrem de contagioasa si des intalnita in aceasta perioada in gradinite si scoli, atunci organismul celor mici va fi supus la grea incercare.

Cum pot medicamentele afecta organismul copilului

Paracetamol, ibuprofen, antibiotice, tratatamente antihelmitice pentru combaterea viermilor paraziti, toate acestea afecteaza organismul copiilor nostri mai ales daca se intampla ca cel mic sa se confrunte cu mai multe probleme de sanatate intr-o perioada scurta de timp.

O viroza in timpul careia copilul a primit paracetamol sau ibuprofen pentru scaderea febrei, urmata la putina vreme de un episod de scarlatina al carei tratament presupune administrarea de antibiotic timp de 10-14 zile si care uneori poate recidiva poate lasa urme asupra organismului copilului, organul cel mai afectat fiind ficatul.

Paracetamolul, de exemplu, una dintre cele mai folosite substante pentru combaterea febrei si a durerii, este metabolizat in mod normal de ficat, dar in doze mari devine hepatoxic. O cantitate prea mare de paracetamol va depasi capacitatea ficatului de a-l metaboliza in conditii de siguranta.

Atentie la medicamentele pe care le dam copilului pentru ca ii pot afecta ficatul

Tocmai de aceea trebuie sa fim extrem de precauti atunci cand administram medicamente copiilor chiar si pentru o simpla viroza si sa urmam intotdeauna indicatiile medicului pediatru.

Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda administrarea de antipiretice la copii numai daca temperatura corpului este mai mare de 38,5˚C. Febra este un mijloc de lupta a organismului impotriva infectiilor. Rolul medicamentelor antipiretice nu este acela de a normaliza temperatura, ci de a o scadea atat cat este necesar pentru ca micutul tau sa se simta un pic mai confortabil, iar organismul sa isi poata continua lupta impotriva agentilor patogeni.
Alinan Stoptoxin protejeaza ficatul celor mici

Atunci cand se intampla ca micutul tau sa urmeze un tratament cu paracetamol, ibuprofen, antibiotice sau medicamente antihelmitice este bine sa folosesti un hepatoprotector natural care sa ajute in acelasi timp la eliminarea toxinelor si sa protejeze ficatul de efectul hepatotoxic al medicamentelor.

Alinan Stoptoxin un hepatoprotector natural pentru copii

Alinan Stoptoxin este singurul hepatoprotector natural ce are in combinatie 2 extracte naturale standardizate: silimarina si colina.

Actiunea benefica a silimarinei din compozitia Alinan Stoptoxin se bazează pe doua mecanisme:

► mareşte capacitatea celulelor hepatice de a rezista impotriva actiunii toxinelor, impiedicand procesul de acumulare a toxinelor in ficat
►stimuleaza functia de sinteza a hepatocitelor, marind capacitatea de regenerare a acestora.

Actiunea benefica a colinei din compozitia Alinan Stoptoxin contribuie la eliminarea substantelor toxice si a metabolitilor inutili acumulati de organism.

Alinan Stoptoxin sustine ficatul in tratamentul cu antibiotice, ibuprofen, paracetamol, antiparazitare, protejand celulele hepatice fata de efectul nociv al substantelor medicamentoase.

alinan stoptoxin

Alinan Stoptoxin se recomanda incepand cu varsta de 1 an, astfel:

- 1-3 ani: 2,5 ml de 3 ori pe zi,
- 4-6 ani: 5 ml de 3 ori pe zi,
- peste 7 ani: 7,5 ml de 3 ori pe zi.

Alinan Stoptoxin aduce un aport de colina si flavonoide cu un puternic efect antioxidant si se recomanda pentru functionarea normala a ficatului si protejarea celulelor hepatice fata de efectul nociv al substantelor toxice (aditivi alimentari, substante medicamentoase, fum de tigara) si al microorganismelor.

Alinan Stoptoxin contine apa purificata, zahar, indulcitor (sorbitol), colina bitartrat, extract de armurariu, agent de ingrosare (guma xantan), conservant (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu), trans-anetol.

Valoarea energetica: 10,84 kcal/5ml sirop

- 62.5 mg/5ml - Extract uscat din seminte de armurariu (Silybum marianum) standardizat in silimarina
- 30 mg/5ml - Colina (15% AZR*)
*AZR = Aportul Zilnic Recomandat pentru intervalul de varsta 1-3 ani  mai multe informatii aici.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️