Cele mai utilizate 10 teste de sarcină in Romania: cum functionează și cât sunt de precise

Cele mai utilizate 10 teste de sarcina in Romania -  cum functioneaza si cat sunt de precise

Cele mai utilizate 10 teste de sarcină in Romania: cum functionează și cât sunt de precise

Suspansul te preseaza: "Oare sunt insarcinata?!" Daca te gandesti sa cumperi un test de sarcina la domiciliu dar nu stii pe care sa il alegi, te ajutam noi.

Indiferent de testul de sarcina pe care il cumperi, este foarte important sa il faci la prima urina de dimineata si sa il lasi cateva minute sa lucreze. Daca este negativ, incearca din nou peste cateva zile. Iar daca este pozitiv, sunt sanse mari sa fii insarcinata. Continua sa citesti articolul si afla care sunt cele mai populare teste de sarcina de pe piață:

in acest articol veti citi mai multe despre:
Barza Banda Ultra Sensibil, Caseta sau Strip
Sure Check
Clearblue Compact sau Digital
First response
Hyllan Test de sarcina banda, stilou sau caseta
Baby Test sarcina caseta sau stilou
Viola, Care Diagnostica
Minut, tip Banda
Ferlidona, test de sarcina
Fildas, test sarcina
7 Teste de sarcina pe care le poti prepara singura in casa
Testele de sarcina, ce sunt si cum functioneaza
Daca tocmai ai aflat ca esti insarcinata...

Orice test de sarcina vine cu emotii ...

Indiferent de testul pe care il cumpareri, este foarte important sa il faci la prima urina de dimineata si sa il lasi cateva minute sa lucreze. Daca este negativ, incearca din nou peste cateva zile. Iar daca este pozitiv, sunt sanse mari sa fii insarcinata. Asteapta o zi sau doua si incearca din nou. Si daca ramane pozitiv - felicitari, mami!

Barza Ultrasensibil – stilou, caseta sau banda

Testul de sarcina Barza Ultrasensibil (stilou, caseta sau banda) este un test rapid care depisteaza prezenta hormonului hCG (GONADOTROPINA CORIONICA UMANA) in urina, inca din primele zile ale sarcinii. Testul poate fi utilizat cu 5 zile inainte de data probabila a urmatoarei menstuatii, in orice moment al zilei.

Testul are o acuratete de peste 99%, iar rezultatul este disponibil in 3 minute.

testul barza

Sure Check

Testul de sarcina inregistreaza HCG( Human Chorionic Gonadotropin), un hormon care este prezent in urina imediat dupa conceptie. in momentul in care 3-4 picaturi de urina intra in contact cu substanta activa pe care o contine caseta test, pe test apare o linie roz.

Scoateti testul din cutie si cu ajutorul unei pipete ( aflata in interiorul cutiei) picurati 3-4 picaturi de urina in orificiul rotund special destinat. Cititi rezultatl intr-un interval de 5 maxim 10 minute de la aplicare.

test sarcina

Clearblue Compact sau Digital

Clearblue Compact are o precizie de peste 99%c and este utilizat din ziua in care este asteptata menstruatia.

Mai multe femei obtin un rezultat corect cu testul digital Clearblue decat cu alte teste de sarcina atunci cand testarea este realizata inainte de ziua in care se asteapta menstruatia.

test clearblue

First response

First Response este cel mai sensibil test de sarcină. Iti spune mai devreme decat orice alt test de sarcina. Detecteaza prezenta hormonului de sarcina cu 6 zile inainte de ziua in care menstruatia intarzie (cu 5 zile inainte de ziua in care asteptati menstruatia). De exemplu, daca asteptati menstruatia pe 21 a lunii puteti sa faceti testul cu data de 16 a lunii.

Hyllan Test de sarcina banda, stilou sau caseta

Testul este doar pentru diagnosticare in vitro.Nu este pentru uz intern.

Baby Test sarcina caseta sau stilou

Durata necesara pentru confirmarea rezultatului negativ este de 5 minute. Nu cititi rezultatul dupa mai mult de 10 minute. Este preferabil sa luati o proba din urina de dimineata , deoarece aceasta contine de obicei cea mai mare concentratie de HCG; cu toate acestea , poate fi utilizata o proba de urina colectata in orice moment al zilei.

Viola, Care Diagnostica cu determinarea saptamanii si detectare din a 8-a zi.

Viola, Care Diagnostica cu determinarea saptamanii: Detectare devreme si determinarea saptamanii. Poate fi utilizat inainte de data la care ar fi trebuit sa inceapa menstruatia. Poate fi utilizat in orice moment al zilei.

Viola, Care Diagnostica detectare din a 8-a zi: Acest test este de doua ori mai sensibil decat testele de sarcina cu detectare devreme, oferind un rezultat la fel de sigur ca si testul efectuat la doctor, in doar 15 minute. Se utilizeaza cu urina de dimineata

Minut, tip Banda

Test de sarcina Minut tip banda 2.5 mm bulk. Testul poate fi facut in orice perioada a zilei. Acest test poate detecta in urina concentratii mici de numai 20mlU/ml. Rezultatul testului trebuie corelat cu un control la medicul de specialitate.

Ferlidona tip stilou

Test de sarcina tip stilou Ferlidona - Este un dispozitiv medical cu capac de protectie pentru depistarea precoce a sarcinii.

Testul de sarcina Ferlidona identifica valoarea HCG (hormonul specific sarcinii) cu exactitate de 99% dovedita in studii clinice, inca din prima zi a intarizerii menstruatiei. Usor de folosit si cu o sensibilitate mai mare decat a altor teste, nu necesita colectarea urinei, se poate utiliza in jetul urina.

Fildas, test sarcina tip caseta sau stilou

Testul de sarcina modern iti asigura un raspuns precis, oricand ai nevoie de certitudini. Afisarea rezultatului se face rapid, iar, in scurt timp, asteptarea ta va lua sfarsit si vei afla daca esti sau nu insarcinata?

7 Teste de sarcina pe care le poti prepara singura in casa

E suficient sa vezi cate intrebari sunt la Intrebarile pe Comunitatea Desprecopii despre testele de sarcina, sa realizezi ca suspansul este mare ...si ca sunt momente cand vrei neaparat sa afli cat mai repede raspunsul - esti sau nu insarcinata? Daca menstruatia a intarziat si esti foarte nerabdatoare sa afli daca esti insarcinata - si nu mai ai rabdare sa iti cumperi un test de sarcina, ei bine, poti sa iti faci un test de sarcina, in casa. Iata 7 idei pe care le-am gasit online.

Cu alte cuvinte, nu  mai e nevoie să cheltui bani pentru a cumpara acele teste de sarcina din magazin. Acest lucru se poate face prin utilizarea unor metode empirice de analiza ... iata despre ce este vorba si cum poti sa le faci si tu acasa. Iata ce teste de sarcina poti prepara tu acasa.

teste sarcina

Testele de sarcina, ce sunt si cum functioneaza

Testele de sarcina se bazeaza pe prezenta hormonului denumit Gonadotropina corionica umana (hCG), o glicoproteina secretata de placenta la scurt timp dupa fertilizare.

 La o femeie insarcinata, nivelul hCG-ului se dubleaza aproximativ la fiecare doua zile, deci testul este mult mai sigur la doua saptamani dupa conceptie decat dupa o saptamana. Placenta incepe sa se dezvolte dupa ce ovulul fertilizat se implanteaza in uterul femeii, ceea ce se intampla in circa sase zile dupa conceptie, deci testele de sarcina pot fi folosite la detectarea sarcinii la cel putin sase zile dupa conceptie. Citeste cum functioneaza testele de sarcina si pe ce sunt bazate ele aici.

 Daca tocmai ai aflat ca esti insarcinata...

Te-ai bucurat! Testul de sarcina a iesit pozitiv. Liniuta aceea magica iti va schimba viata. Urmeaza calatoria ta prin sarcina pe saptamani sau Odiseea Sarcinii. Dar, dupa primele momente de incantare, incepi sa te gandesti: oare cum iti va afecta aceastã stare job-ul? Ti-ai anuntat familia si prietenii, iar acum e momentul sã te gândesti o clipã si la efectele pe care sarcina le-ar putea avea asupra carierei tale profesionale. Legea protejeazã dreptul femeii gravide de a beneficia de un tratament corect, de salarii nediscriminatorii si de concediile de sarcinã, lãuzie si pentru îngrijirea copilului. Iata ce trebuie sa stii daca tocmai ai aflat ca esti insarcinata plus sfatul de la Desprecopii.com.

autor: Desprecopii.com 2021

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII