Cum evitam astenia de primavara? Sfaturile tale conteaza: CONCURS

Cum evitam astenia de primavara? Sfaturile tale conteaza: CONCURS

Cum evitam astenia de primavara? Sfaturile tale conteaza: CONCURS

 • Este posibil ca astenia de primavara sa fi pus stapanire pe tine. Alimentatia din timpul iernii, lipsa luminii naturale, sedentarismul, schimbarile de temperatura au obosit organismul, iar acesta incearca acum sa isi reintre in ritm.

  Tu cum faci fata asteniei de primavara? Da-ne cateva sfaturi si poti castiga premii frumoase! Afla mai multe in continuare:

in acest articol veti citi mai multe despre:
Cum particip la concurs?
Ce pot castiga?
Cum se aleg castigatorii?
Care este perioada de desfasurare a concursului?

Cum particip la concurs?

Pentru a participa la concurs, trebuie sa raspunzi pe forum, la topicul de concurs si pe Facebook in comentarii la urmatoarea intrebare: Ce sfaturi aveti pentru evitarea asteniei de primavara?

Mai multe despre astenia de primavara puteti citi: Un plus de energie la inceput de primavara

Ce pot castiga?

Participand la concurs, aveti sansa sa castigati unul din cele 5 premii, fiecare constand in: 1 pachet format din Bien Dormir Rapid, Bien Plus Energie si Happy Ferro capsule.

Cum se aleg castigatorii?

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Daca in termen de 7 zile nu primim datele castigatorilor, se va axtrage un alt participant, tot prin tragere la sorti!

Care este perioada de desfasurare a concursului?

Concursul incepe la data de 11 aprilie 2018 si inscrierile se opresc la data de 30 aprilie 2018. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de concurs (aici) pe 1 mai 2018.

REGULAMENT OFICIAL 

1.ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). 1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru, va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul incepe la data de 11 aprilie 2018 si inscrierile se opresc la data de 30 aprilie 2018. Castigatorii vor fi anuntati pe topicul de concurs pe 1 mai 2018.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a participa la concurs, trebuie sa raspunzi pe forum, la topicul de concurs si pe Facebook Desprecopii in comentarii la urmatoarea intrebare: Ce sfaturi aveti pentru evitarea asteniei de primavara?

Mai multe despre astenia de primavara puteti citi si aici.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti dintre participantii care raspund pe forum, la topicul de concurs -  dar si in comentarii la postarea Facebook.

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Predarea premiilor se face in maxim 20 de zile lucratoare de la primirea datelor tuturor castigatorilor.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii desemnati vor primi confirmarea prin e-mail, la adresa de e-mail cu care sunt inregistrati ca membru in comunitate sau prin mesaj privat forum sau facebook. Premiile nu vor fi inlocuite cu numerar sau cu alte premii.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

Succes!

Desprecopii.com - © 2018

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Hai alaturi de noi!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o alta intrebare? Intreaba AICI specialistii Desprecopii.com si mii de mamici ce te pot ajuta!

intrebari

Hai pe Facebook aici

Grupuri de mamici si CONCURSURI exclusive

Forumuri Recomandate

PARENTING - sau despre meseria de parinte

PARENTING - sau despre meseria de parinte

Despre MESERIA DE PARINTE. Experiente, intrebari si milioane de nelinisti. Asta inseamna sa fii parinte.

Discutii generale

Discutii generale

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.

Discutii generale

Discutii generale

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.

Familia Verde

Familia Verde

Vrem sa ne aparam familia de asediul poluarii, si chimicalelor. Iubim natura si vrem sa traim cat mai natural putem. Pentru mai mult verde.

Desprecopii.com pe Youtube

Desprecopii YouTube

Desprecopii pe YouTube

Aboneaza-te la canalul nostru sau vizioneaza emisiunile desprecopii.com

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ultimile 9 comentarii

 1. bogdan daniela
  bogdan danielatrimis la 13/4/2018

  incerc sa ma odihnesc mai mult, fac miscare si consum mai multe fructe si legume si iau si un complex de vitamine sin minerale.

  Raspunde la acest comentariu
 2. MUSTAFA ERYN
  MUSTAFA ERYNtrimis la 13/4/2018

  Fac multă mișcare, consum fructe și legume.

  Raspunde la acest comentariu
 3. Harabagiu Elena
  Harabagiu Elenatrimis la 12/4/2018

  Fac sport, mă hidratez și iau suplimente de vitamine și minerale

  Raspunde la acest comentariu
 4. MUSTAFA FILIZ
  MUSTAFA FILIZtrimis la 12/4/2018

  Fac multă mișcare, consum fructe și legume și încerc să mă odihnesc cât mai mult.

  Raspunde la acest comentariu
 5. pop raluca
  pop ralucatrimis la 11/4/2018

  Sfaturi pe care le practic eu, pentru evitarea asteniei de primavara: consumul de cruditati in cantitati cat mai mari (ridichi de luna, ceapa verde, castraveti, spanac, salata verde, etc.), petrecerea timpului in aerul liber practicand sportul, evitarea alimentelor grase, prajeli.

  Raspunde la acest comentariu
 6. Alinah
  Alinahtrimis la 11/4/2018

  Mișcare, consumam fructe și legume proaspete,odihnă

  Raspunde la acest comentariu
 7. Georgescu Mirela
  Georgescu Mirelatrimis la 11/4/2018

  Mananc multe legume si fructe.multe plimbari in aer liber dar suplimentez si cu vitamine.

  Raspunde la acest comentariu
 8. SIMONA SICA
  SIMONA SICAtrimis la 11/4/2018

  In primul rand prin alimentatie cat mai multe legume bogate in vitamine,corpul are nevoie de vitamine si proteine pentru a face fata schimbari de temperatura,sa facem miscare in aer liber sa stam la soare pentru ca avem nevoie de vitamina D care este importanta pentru imunitatea noastra,consum multe lichide..si iau suplimente de vitamine...

  Raspunde la acest comentariu
 9. ILIE TRICA
  ILIE TRICAtrimis la 11/4/2018

  Deoarece pe parcursul iernii consumam mai putine fructe si legume si facem mai putina miscare,ne confruntam cu astenia de primavara. Mananca fructe si legume proaspete pentru intarirea imunitatii Este foarte important sa profiti de bogatia verdeturilor de primavara. Ele au un rol esential in combaterea asteniei si ajuta la intarirea sistemului imunitar. Pot fi consumate cu succes urzici, leurda, spanac, loboda, stevie, salata verde, ceapa si usturoi verde, patrunjel, marar, leustean, in stare proaspata (salate sau sucuri), singure sau in combinatie.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII