Au invins coronavirusul Covid-19: Iata ce putem invata de la acesti batrani de peste 100 de ani

Au invins coronavirusul Covid-19: Iata ce putem invata de la acesti batrani de peste 100 de ani

Au invins coronavirusul Covid-19: Iata ce putem invata de la acesti batrani de peste 100 de ani

Pandemia de coronavirus ne-a dus pe toti in mijlocul unei situatii de criza. Au murit si mor inca foarte multe persoane, sunt si multi tineri care au pierdut lupta cu pneumonia Covid-19. Insa, in mijlocul unui ocean de victime, exista si cazuri impresionate de batrani, care la peste 100 de ani, au reusit sa invinga virusul. Iata ce putem invata de la ei...

Lupta cu pneumonia Covid-19

Au murit si mor inca foarte multe persoane, sunt si multi tineri care au pierdut lupta cu pneumonia Covid-19. Insa, in mijlocul unui ocean de victime, exista si cazuri impresionante de batrani, care la peste 100 de ani, au reusit sa invinga virusul. Iata ce putem invata de la ei...

Centenarii care au invins coronavirusul -  ce putem învăța de la ei

O străbunică în vârstă de 106 de ani, considerată a fi cea mai veche pacientă din Marea Britanie care s-a vindecat de coronavirus, a fost externată din spital. 

Connie Titchen a fost aplaudată de personal când a părăsit marți spitalul din Birmingham, după trei săptămâni de internare. Doamna Titchen, din oraș, a fost internat la mijlocul lunii martie cu suspiciune de pneumonie.

Ea a spus: „Mă simt foarte norocoasa că am combătut acest virus”. Dr. Ahmed Abu-Shanab care a grijă de doamna Titchen în timp ce se afla internata, pune secretul vindecării lui Connie pe „dispoziția ei pozitivă”.

„Avea întotdeauna un zâmbet pe față și are o forță reală din interior. Acesta este un factor cu adevărat important. In plus, nu avea alte boli dar firea ei pozitiva a ajutat-o major in recuperarea bolii -  spune el.

Nepoata doamnei, spune că bunica ei a avut o determinare de fier de a se vindeca si de a merge acasă, astfel încât să poată vedea nepoții și strănepoții.  "Este aptă fizic și rezonabil de sănătoasă - este cu adevărat o luptatoare dura", spune el. „În timpul tratamentului, a avut contacte cu familia prin apel video si asa am reușit să le trimitem și mesaje de la cei dragi.

Nepoata doamnei spune ca a bunica ei are o abordare pozitivă asupra vieții: „Iubeste dansul, plimbarile, inca merge pe bicicleta si ii place jocul de golf

„Cred că secretul fiecarei povesti pozitive cu batrani care au invins coronavirisul sta in faptul ca sunt inca activi fizic și foarte independenti. Si-a gătit mereu pentru ea însăși, chiar dacă îi place din când în când un hamburger de la McDonalds. "

Citeste si Boala Covid-19 are o rata de deces de 10 ori mai mare decat gripa sezoniera - spun expertii

Este fantastic pentru vârsta lui

Un alt centenar extraordinar care a invins coronavirusul este Keith Watson. La 101 ani, a fost internat la Spitalul Alexandra din Redditch, Marea Britanie -  pentru o intervenție chirurgicală când a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

El a ajuns in spital după ce a cazut si s-a accindentat in azilul in care locuieste și a avut nevoie de intervenție chirurgicală, iar acesta a fost un test destul de mare la varsta de 101, dar a trecut de asta.  „A participa la operație este un lucru și atunci când am aflat că a fost pozitiv, ne-am gândit la cel mai rău ... dar este fantastic pentru vârsta sa."  - spunne medicul care l-a ingrijit.

Într-un interviu , fiul său Paul Watson a comparat lupta împotriva virusului cu trauma celui de-al doilea război mondial. „Tata este un fost soldat. El are o putere incredibilă, are determinare de soldat ”, a spus el. "A avut o mulțime de experiențe traumatice, dar nu cred că a avut așa ceva - niciunul dintre noi nu a avut."

Coronavirus: Imunitatea fiecaruia din noi va fi extrem de importanta in anii care vin

Credeti ca acest virus va sta cu noi doar cateva luni ? Sau vom avea noi focare de Covid-19 inca 5 ani? Desi suna descurajant, există acest risc - spun oamenii de știință din revista Science. De asemenea, studiul concluzionează că, probabil, o blocare de câteva luni nu este suficientă pentru a depăși pandemia de coronavirs. Pot fi necesare măsuri de ani de zile pentru a stopa răspândirea virusului - citeste in continuare aici

Despre imunitate mai citeste

Importanta sistemului imunitar pentru supravietuire in timpul epidemiilor

De ce se imbolnavesc copiii mai des dupa ce incep gradinita - iata sfatul medicului pediatru

Intareste imunitatea copiilor tinand cont de aceste sfaturi

De ce prea multa curatenie poate afecta sistemul imunitar al copilului

Re-intoarcerea la gradinita: tot ce trebuie sa stii despre microbii de la gradinita si bolile copilariei

Lipsa microbilor poate duce la cancer in copilarie

Imunitatea bebelusului: cum incepe dezvoltarea sistemului imunitar

→  autor: redactor Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2020

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII