3 motive pentru care alegi APTAMIL (concurs)

5 motive pentru care alegi APTAMIL (concurs)

5 motive pentru care alegi APTAMIL (concurs)

 • Enumara 3 motive pentru care tu, ca mamica de bebelus, alegi APTAMIL, si poti castiga premii frumoase ! Intra chiar acum in concurs.

Update castigatori / la 10 septembrie 2010

Premiul 1. radu.diana

Premiul 2
:
- andreea1608
- red froggie
- tandrete
- MishuB
- Lumi_Richard
- T-Ioana
- Dyanny
- Crixia
- AdrianaO
- SSABrya

Regulament concurs 3 Motive pentru care aleg APTAMIL , desfasurat pe forumul Desprecopii.com

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul campaniei este Desprecopii.com .
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul www.desprecopii.com

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru - va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 6 august 2010 si se va incheia la data 6 septembrie 2010. Inscrierile in concurs se vor opri la data 5 septembrie 2010. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 6 septembrie  2010.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Cum se participa la concurs:

La concursul 3 Motive pentru care aleg APTAMIL poate participa orice membru sau membra inregistrata a site-ului www.desprecopii.com 

Participantii sunt invitati sa raspunda pe forum, in cadrul unui topic special de concurs - prin enumerarea a 3 din cele 5 motive pentru care aleg APTAMIL pentru hrana bebelusului lor. (tip: gasiti informatii aici )

Deci, raspundeti la concurs pe acest topic: 3 Motive pentru care aleg APTAMIL

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, dintre participantii care raspund corect, pe topicul special de concurs.

6. PREMII

a. Premiile constau in:

 • Premiul 1. Un premiu 1. Un aparat foto FUJI (modelul aici
 • Premiul 2. 10 premii 2 fiecare constand in cate 2 cutii de lapte Aptamil 800g (produsele disponibile vor fi Aptamil 2, Aptamil Junior 1+ si Aptamil 2+).

Premiile nu se acorda in bani. Premiile sunt oferite de Danone Romania.

7. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorul (user: desprecopii) in termen de 7 zile. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul.

8. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 6 septembrie 2010 pe forumul Desprecopii.com 

ATENTIE! Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prim mesaj privat, administratorul (user: desprecopii) in termen de 7 zile. Daca acest lucru nu se intampla in timp sau daca datele trecute in contul Desprecopii.com sunt gresite si administratorul nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare prim mesaj privat aceasta isi pierde premiul.

10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

12. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul
www.desprecopii.com . Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

13. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

14. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

15 comentarii din totalul de 35:

 1. rosinasil
  rosinasiltrimis la 2/2/2012

  Am ales Aptamil la sfatul medicului ., ne-a crescut imunitatea nu mai racim asa des , am crescut in greutate ., si suntem mult mai vioi . Multumim Aptamil !

  Raspunde la acest comentariu
 2. gianina iftime
  gianina iftimetrimis la 12/9/2010

  buna! unde putem gasi castigatorii concursului aptamil

  Raspunde la acest comentariu
 3. Paula M.
  Paula M.trimis la 8/9/2010

  Bun gasitUnde, pe site, gasim castigatorii acestui concurs?MultumescO seara bunaP.M.

  Raspunde la acest comentariu
 4. SELARU LILIANA
  SELARU LILIANAtrimis la 6/9/2010

  -contine un complex de vitamine si minerale necesare pentru o dezvoltare si nutritie sanatoasa si echilibrata a copilului tau-este creat special pentru imunitatea celor mici-inspirat din laptele matern,bebelusul meu il savureaza cu placere

  Raspunde la acest comentariu
 5. mirela croitoru
  mirela croitorutrimis la 6/9/2010

  -Inspirat de laptele matern,-Aptamil contine IMMUNOFORTIS - complex de GOS/FOS patentat si testat clinic.-Combinatia de 90% GOS (galactooligozaharide) si 10% FOS (fructooligozaharide) are beneficii similare laptelui matern.Multa bafta tuturor[flo]

  Raspunde la acest comentariu
 6. dan
  dantrimis la 6/9/2010

  cele 3 motive: - copilarie - amintiri - viata

  Raspunde la acest comentariu
 7. mirela croitoru
  mirela croitorutrimis la 2/9/2010

  -Inspirat de laptele matern,-Aptamil contine IMMUNOFORTIS - complex de GOS/FOS patentat si testat clinic.-Combinatia de 90% GOS (galactooligozaharide) si 10% FOS (fructooligozaharide) are beneficii similare laptelui matern.Multa bafta tuturor[flo]

  Raspunde la acest comentariu
 8. Liliana C
  Liliana Ctrimis la 30/8/2010

  Iata cele 3 motive pentru care aleg Aptamil:1. Laptele Aptamil contine Immunofortis.2. Laptele Aptamil este inspirat de laptele matern.3. Laptele Aptamil contine o combinatie unica de GOS/FOS

  Raspunde la acest comentariu
 9. serbani
  serbanitrimis la 30/8/2010

  Sistemul imunitar al copilului are nevoie de aproape trei ani pentru a se dezvolta complet.1. Aptamil este expert în crearea formulelor de lapte care sprijină dezvoltarea copilului şi este inspirat de laptele matern.2. O cantitate de cca 500 ml Aptamil Junior administrată zilnic copilului până la vârsta de trei ani îi asigură acestuia necesarulde vitamine, fier, calciu şi acizi graşi esenţiali pentru o dezvoltare sănătoasă.3. IMMUNOFORTIS® pentru a susţine în mod natural sistemul imunitar al copiluluiCu nutrienţi speciali, vitamine şi minerale pentru o dezvoltare sănătoasă Îmbogăţit cu fier pentru a asigura necesarul zilnic al copiilor cu vârste între 1 şi 3 ani.Fără gluten, fără zahăr cristalizat.Recomand cu incredere Aptamil.

  Raspunde la acest comentariu
 10. Rusu Mariana
  Rusu Marianatrimis la 30/8/2010

  1.este creat special pentru a fi cat mai apropiat de laptele matern; 2.contine toti nutrientii de care sugarul are nevoie pentru a creste si a se dezvolta sanatos; 3. ofera siguranta si incredere in corectitudinea prepararii hranei copilului, datorita ambalajului unic si inovator.

  Raspunde la acest comentariu
 11. iftime gianina
  iftime gianinatrimis la 30/8/2010

  sunt mamica unei fetite de 1 an si 9 luni si recomand tuturor mamicilor sa foloseasca laptele aptamil .noi am ales aptamil pentru ca este -inspirat din lapte matern, -reduce riscul infectiilor gastro-intestinale si a aparatuli respirator,-contine o combinatie unica de GOS/FOS.

  Raspunde la acest comentariu
 12. vadan
  vadantrimis la 26/8/2010

  1. este inspirat de laptele matern 2. are un ambalaj inovator dotat cu 3 sisteme de siguranta a pudrei 3. contine immunofortis

  Raspunde la acest comentariu
 13. mysulika
  mysulikatrimis la 16/8/2010

  1.contine immunofortis2.e inspirat din laptele matern3.contine o combinatie unica de GOS\FOS4.mixul GOS\FOS e patentat si testat clinic5.are un ambalaj inovator dotat cu 3 sisteme de siguranta a pudrei

  Raspunde la acest comentariu
 14. Stefan Danut Cristian
  Stefan Danut Cristiantrimis la 16/8/2010

  Iata cele 5 motive pentru care am ales Aptamil:1. reduce riscul infectiilor gastro-intestinale cu pana la 50%;2. reduce riscul infectiilor aparatului respirator superior cu pana la 46%;3. reduce riscul reactiilor alergice cu pana la 58%.4. asigura protecta imunitara a sugarului;5. Combinatia de 90% GOS (galactooligozaharide) si 10% FOS (fructooligozaharide) are beneficii similare laptelui matern

  Raspunde la acest comentariu
 15. loredana
  loredanatrimis la 16/8/2010

  noi am ales APTAMIL pentru ca: - este inspirat din laptele matern - contine Immunofortis - are un ambalaj inovator dotat cu 3 sisteme de siguranta a pudrei

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII