iPotty, olita cu tableta incorporata

iPotty, olita cu tableta incorporata

iPotty, olita cu tableta incorporata

  • Am trait s-o vad si pe asta, vorba unei reclame... E drept ca industria produselor pentru copii a cam luat-o razna in ultimii ani, produse care mai de care mai bizare, a caror utilitate ramane indoielnica au invadat pur si simplu piata din domeniu, insa, in fond, fiecare parinte este liber sa decida ce este mai bun pentru propriul copil.

iPotty - olita cu tableta incorporata sau mersul la toaleta in pas cu tehnologia

Am trait s-o vad si pe asta, vorba unei reclame... E drept ca industria produselor pentru copii a cam luat-o razna in ultimii ani, produse care mai de care mai bizare, a caror utilitate ramane indoielnica au invadat pur si simplu piata din domeniu, insa, in fond, fiecare parinte este liber sa decida ce este mai bun pentru propriul copil.

 Despre operatiunea olita mai cititi si:

Totusi, ca si cum n-ar fi fost de ajuns faptul ca tabletele s-au transformat in acest an in cel mai solicitat cadou de Craciun, ca si cum n-ar fi fost suficient faptul ca in curand, probabil, cititul si mai ales scrisul, vor deveni niste preocupari total depasite chiar si pentru copiii de clasa I, iata ca niste domni inteligenti, care doresc cu siguranta binele parintilor si al copiilor, s-au gandit sa inventeze, ce altceva, decat... o olita dotata cu tableta. Da, ati citit bine - ultima inventie in materie de gadgeturi care sa usureze cresterea copiilor pare sa fie iPotty , olita ce poate fi dotata cu iPad, care, spun producatorii, a fost gandita pentru a usura obisnuirea copilului cu olita, tableta tinandu-l ocupat cat timp este pus sa stea pe olita. In plus, olita este dotata cu capac, asa incat micutii o pot folosi pe post de scaunel cand vor sa se joace cu tableta fara sa vrea neaparat sa-si faca nevoile. De asemenea, tableta este detasabila, deci copilul nu va fi nevoit sa asocieze in permanenta iPadul cu mersul la toaleta. Ar fi fost culmea tehnologiei! Cu toate ca... daca stam sa ne gandim bine, cati adulti nu merg cu tableta, cu laptopul, cu telefonul la toaleta? Recunosc, ma depaseste fenomenul, insa se pare ca pentru multa lumea, e ceva absolut firesc, asa ca, la urma urmei, de ce ne-ar mira o olita cu iPad daca ni se pare normal un adult care sta pe toaleta cu laptopul pe brate?

Revenind la olita minune, aceasta va fi pusa in vanzare de luna viitoare si va costa 40 de dolari . Un chilipir, nu-i asa? Desigur, in acest pret nu intra si tableta. Pe asta, daca nu a adus-o deja Mos Craciun, n-aveti decat sa i-o comandati Iepurasului. Dincolo de controversele medicale ale gadgetului, avand in vedere ca specialistii ne sfatuiesc sa nu expunem copiii sub 2 ani la niciun fel de ecran si dincolo de faptul ca multi parinti vor ceda tentatiei, avand in vedere ca obisnuirea copiilor cu olita cere multa rabdare si nu este intotdeauna ceva foarte usor de invatat, ramane totusi o dilemma - oare iPotty stimuleaza si procesul biologic pentru care copiii sunt asezati pe olita? Dupa aparente, nu prea cred ca minunea sa mearga pana acolo, insa cine stie... nu m-ar mira ca varianta updatata a olitei high-tech sa contina si o aplicatie care face ca tableta sa porneasca numai daca bebe face pipi. Zau ca ar fi cool, nu-i asa?

autor: redactor Desprecopii.com Anamaria Ghiban - Toate drepturile rezervate (c) 2013

Cititi din experientele mamicilor de la Desprecopii.com din timpul operatiunii Olita:

 Comunitate, Forumuri recomandate

Parintii intreaba, parintii raspund!
In aceasta lista de discutii puteti pune intrebari la obiect altor parinti (Exemplu: Este normal ca baiatul meu cere noaptea lapte?)

 Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani

 Bolile copilului

Toate bolile aici>

Mai multe despre psihologia copilului aici >

Sanatatea familiei (lucruri care ne privesc pe toti)

Cititi despre largirea familiei :) 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 3 comentarii

  1. Elena popa
    Elena popatrimis la 4/12/2020

    Buna seara cat costa oliţa cu tableta si unde o pot gasi sau un nr de tel

    Raspunde la acest comentariu
  2. dan
    dantrimis la 8/5/2018

    buna ziua ! cat costa olita cu tableta si de unde se poate cumpara ? .multumesc

    Raspunde la acest comentariu
  3. Ana Jianu
    Ana Jianutrimis la 26/5/2017

    Buna ziua.Cum a-si putea comanda olita cu tableta incorporata si sa ajunga in SUA? Multumesc, cu respect

    Raspunde la acest comentariu
    • Elena popa
      Elena popatrimis la 4/12/2020

      Buna seara cat costa olita cu tableta si unde o pot gasi sau un nr de tel

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII