Ascunselea cu mingea

Ascunselea cu mingea

Ascunselea cu mingea


Cati copii pot participa: minim 4 copii

Materiale necesare: o minge

Cum se joaca?

Copii se aseaza in sir indian, in fata primului copil este o minge. Acesta zice un numar (din cati copii sunt) iar copilul din sir cu numarul respectiv va trage un sut la minge, cat mai departe. Primul din sir fuge dupa minge, intre timp ceilalti copii se ascund.

Mingea sta intr-un loc fix, cand cel care cauta gaseste un copil atinge mingea si spune numele acestuia, daca cel care numara nu e atent, un copil poate iesi din ascunzatoare sa dea un sut la minge; in acest caz copiii deja gasiti se pot ascunde din nou pana cel care numara prinde mingea si o aduce la locul fix. Jocul se termina cand sunt "scuipati" toti copii care s-au ascuns.

Asteptam impresiile si ideile voastre, sau scenarii de noi joculete de aer liber la topicul special de pe forum: Scoateti copiii afara !

Sursa: parintii de pe forumul www.desprecopii.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: Diverse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII