Daria, fetita care mereu SPUNE DA cartilor - interviu video

Daria, fetita care mereu SPUNE DA cartilor - interviu video

Daria, fetita care mereu SPUNE DA cartilor - interviu video

Pe scurt

  • Daria este un copil minunat. Pe langa faptul ca iubeste cartile parca dintotdeauna, citeste si promoveaza aceasta activitate tuturor copiilor din jurul ei, Daria iese in evidenta prin felul matur in care vorbeste, prin gandirea pozitiva si frumosul de care are parte intr-o lume a cititului.


    Am avut ocazia sa stau de vorba cu Daria in cadrul campaniei Danonino „Spune DA”.

     

Are 12 ani și deja deține de ceva vreme un canal de youtube în care face booktubing. O să mă întrebați ce e aia, dar eu aș vrea să vă las singuri să descoperiți. Pe scurt are legătură cu citit, filmat și făcut recenzii video pentru ceilalți copii pasionați de lectură.

Pe Daria o puteți găsi aici, pe canalul ei de inspirație cu cărți.

Daria este prietena cărților și pasiunea ei vine de la o copilărie plină de povești citite de bunica ei. Dragostea pentru cuvinte este trăsătură de familie, așa că atât fratele ei cât și părinții trăiesc într-o lume a cititului. Cât de tare îmi place ideea asta, că cei mici preiau din comportamentele frumoase ale adulților, se lasă inspirați de aceștia și ajung în final să pornească spre propriul drum, independenți, autonomi.

Daria, prietena cărților

Fetița cititoare are planuri mari de viitor. Visează la o lume plină de cărți, unde să urmeze o carieră artistică care să îi ofere ocazia să fie creativă. Povestește cu drag cum simte că cititul o relaxează, o eliberează, o poartă pe tărâmuri încă nedescoperite.

De ce citim cărți, care este valoarea lor, cum putem îndemna tinerii spre lectură și care este viitorul cărților sunt câteva dintre întrebările comunității desprecopii.com la care micuța booktuberiță mi-a răspuns în interviul de mai jos. Deasemenea, am aflat de unde se inspiră Daria și care îi sunt adevăratele modele în viață și cel mai important, am aflat care este Puterea unui simplu DA.

Aici povestea Dariei despre Puterea unui simplu DA

autor: Magdalena Aldea

Mamica redactor la Desprecopii.com

Toate drepturile rezervate (c) 2018

 

 

  Vezi si alte pareri aici

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII