Anul scolar incepe cu fapte bune si rechizite personalizate, la Veranda Mall

Anul scolar incepe cu fapte bune si rechizite personalizate, la Veranda Mall

Anul scolar incepe cu fapte bune si rechizite personalizate, la Veranda Mall

Între 1 și 30 Septembrie, prietenii Veranda Mall sunt invitați să facă fapte bune și să “dea leapșa mai departe”, către cei mai mici din familia lor.

 

Încurajează-ți copilul să doneze rechizite, în spațiul special amenajat din cadrul mall-ului, pe care Veranda le va oferi copiilor de la Fundația Inocenți. Pentru fiecare donație făcută, părinții și cei mici vor primi câte un cadou simbolic, realizat de către copiii de la fundație, în semn de apreciere pentru fapta bună făcută.

Cadourile vor putea fi ridicate de la info desk, pe tot parcursul lunii, sau din spațiul special amenajat, între 8 și 9 Septembrie. Pe lângă fapta bună făcută, copii pot de asemenea să vină la Panoul Mânuțelor Darnice, să-și deseneze conturul mâinilor și să se semneze, pentru a-și arăta iubirea și dorința de a deveni prieteni cu cei pe care îi ajută.

Mai mult, în perioada 8- 9 Septembrie, în intervalul 14:00-20:00, toți copiii sunt așteptați la atelierele Veranda Mall, unde vor putea să își personalizeze propriile ghiozdane și rechizite. Noi venim cu distracția, voia bună și accesoriile simpatice.

“Conceptul donației a pornit de la câteva întrebări pe care fiecare dintre noi ar trebui să și le pună la un moment dat: >>Când a fost ultima dată când ai făcut o faptă bună? Dar ultima dată când ți-ai făcut un nou prieten?<<. Pentru că începutul anului școlar se apropie cu pași repezi, ne dorim să îi educăm pe cei mici să fie darnici, implicați activ în viața comunității, dar și să interacționeze mai mult cu alți copii și să lege noi prietenii. De asemenea, prioritatea noastră rămâne oferirea de activități cât mai interesante și mai variate pentru consumatorii din zona Obor, nu doar de natură comercială, ci și umană.

Pe de altă parte, atelierele de personalizare a rechizitelor reprezintă o modalitate prin care ne propunem să cultivăm creativitatea celor mici și, în plus, să le oferim ocazia de a fi unici si inovativi in noul an scolar”, a declarat Valentin Dobrescu, Director Veranda Mall.

“Inițiativa Veranda Mall de sprijinire a copiilor din cadrul Fundației Inocenți ne-a bucurat extrem de mult. Începutul anului școlar este un prilej bun pentru ca cei mici să învețe să ofere o mică parte din lucrurile lor altor copii de aceeași vârstă. Suntem siguri că o faptă bună făcută astăzi de către un copil este doar începutul unui obicei sănătos al adultului de mâine și al unui stil de viață care integrează principii umanitare. Rechizitele primite îi vor ajuta pe cei mici să se concentreze pe studii și să aibă un debut reușit în noul an școlar”, XX, Fundația Inocenți.

Schimbarea începe cu noi, iar faptele bune se întâmplă la Veranda Mall! Donând rechizite, prietenii Veranda Mall vor primi zâmbete și voioșie la început de an școlar, din partea copiilor aflați în contexte sociale mai dificile.

Accesul vizitatorilor este gratuit, iar programul detaliat poate fi consultat pe website-ul Veranda Mall: https://verandamall.ro/evenimente/

Despre Veranda Mall
Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din București, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), în zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafață totală de aproape 30.000 de metri pătrați închiriabili și o zonă verde de 15.000 mp. Printre chiriași se numără Carrefour, H&M, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Noriel, Pepco, Gerovital, Yves Rocher, Optiblu, Sensiblu, Metropolis, KFC, Starbucks, Pizza Colosseum, McDonald’s, Sultan, English Home, Orange, Arsis-Vodafone și IQ BOX – Telekom.

Clasele primare – frustrarile si nevoia de siguranta a copilului

Primii ani de scoala din viata copilului sunt un efort continuu de adaptare si jonglare intre frustrari si nevoia de siguranta pe care o are, acolo, intre zidurile scolii. Deci cum ii ajutam? Increderea in sine este unul dintre lucrurile esentiale pe care trebuie sa le insuflati copilului aflat in scoala primara.

Ea cuprinde patru forme: increderea in propria inteligenta, increderea in propriile cunostinte si competente, increderea in capacitatea de a lua o decizie si increderea in capacitatea de a indeplini la timp o sarcina. Iata, invatam impreuna la Desprecopii - sa ne motivam copiii pentru primii ani de scoala ...

Despre scoala si scolari - merita citit si:

Importanta familiei in procesul de invatare
10 metode de a creste un copil rasfatat - si cum va puteti schimba abordarea asupra disciplinei copilului
Cum sa construiesc un meniu sanatos pentru copilul meu?
 Copiii au nevoie de disciplina
Cum ne motivam copilul pentru scoala? 

 Comunitate si grupuri de suport ale parintilor

Cabinetul Psi - Psihologie
Forum specializat de psihologie. Intrebari si raspunsuri la intrebarile ce ne framanta.

 In floarea copilariei (4-12 ani)
Nici prea mici si nici mari de tot :-). Intrebari, dileme, raspunsuri, prietenie, sanatate

 autor: Desprecopii.com,  Toate drepturile rezervate, 2018

✔️ Dacă ti-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informatii pot fi utile altor mămici sau tătici. Iți mulțumim anticipat ❣️

Tema:La scoala