NeoBianacid - Un nou mod de a trata aciditatea si refluxul gastroesofagian

NeoBianacid - Un nou mod de a trata aciditatea si refluxul gastroesofagian

NeoBianacid - Un nou mod de a trata aciditatea si refluxul gastroesofagian

Arsurile, durerea si senzatia de aciditate sunt simptome foarte frecvente si atat de comune, incat aproape fiecare dintre noi le-am simtit cel putin o data.

In acelasi timp, arsurile la stomac (sau digestive) fac parte din neplacerile comune ale sarcinii. Multe gravidute se intreaba insa daca medicamentele antiacide sunt sigure sau prezinta riscuri in timpul sarcinii. Insa pe langa gravidute, stiati ca si copiii se pot confrunta cu aceste arsuri stomacale odata cu alimentatia pe care o consuma la scoala?


NeoBianacid Aciditate si Reflux este un produs inovator, care abordeaza problemele legate de aciditate intr-un mod complet diferit, intarind mecanismele cu rol de bariera ale stomacului si esofagului, si poate fi administrat in timpul sarcinii, al alaptarii si copiilor peste 6 ani.

in acest articol veti citi mai multe despre:
Care sunt cauzele aparitiei arsurilor stomacale la gravidute?
Chiar si copiii pot suferi de arsuri stomacale
NeoBianacid - Un nou mod de tratare a aciditatii si refluxului gastroesofagian
NeoBianacid este indicat pentru tratamentul urmatoarelor afectiuni
NeoBianacid are un mod de actiune inovator
Beneficiile care fac din NeoBianacid solutia ideala in tratarea afectiunilor corelate cu aciditatea

Care sunt cauzele aparitiei arsurilor stomacale la gravidute?

Sarcina este o perioada frumoasa din viata fiecarei femei, insa poate insemna si mici disconforturi si anxietate. Un astfel de disconfort, o parte integranta a sarcinii, este reprezentat de arsurile stomacale.

Arsurile stomacale sunt senzatii puternice de arsura in piept. In general, sunt cauzate de acidul care trece din stomac in esofag, care reprezinta tubul ce transporta mancarea de la gura catre stomac.

Exista diferite moduri de calmare a durerii arsurilor stomacale si prin care poti face schimbari in stilul tau de viata, iar dieta este doar una dintre modalitati. In cazul in care esti in cautarea unei modalitati de a scapa de aceasta neplacere, dieta este primul pas de urmat, iar tratamentul pentru reducerea arsurilor stomacale vine in completarea dietei atunci cand rezultatele intarzie sa apara.

In general, arsurile stomacale sunt provocate de mesele prea grase sau copioase. Pentru a digera bine alimentele, stomacul trebuie sa secrete mai mult acid gastric, mesele copioase ingreunand functionarea normala a acestuia.

In acest caz in stomac exista o aciditate ridicata si aceasta agreseaza mucoasa. In plus, daca sfincterul esofagului nu se inchide la momentul potrivit, secretiile acide pot urca de-a lungul esofagului si pot ajunge chiar pana in cavitatea bucala. In acest caz, se poate vorbi de refluxul gastro-esofagian.

Este cunoscut faptul ca peste 90% dintre persoane au arsuri la stomac macar o data in viata. În unele cazuri, aceste arsuri apar foarte frecvent, constituind o adevarata problema. Chiar si femeile insarcinate, mai ales in primul trimestru de sarcina, sufera de astfel de simptome neplacute.

Chiar si copiii pot suferi de arsuri stomacale

Arsurile si durerea sunt simptome care se manifesta atunci cand mucoasele esofagului si ale stomacului sunt atacate de aciditatea sucului gastric.

Ei bine da, chiar si copiii pot suferi de arsuri stomacale. Iar marea majoritate dezvolta simptomele dupa inceperea scolii cand mesele nu mai sunt mese ca acasa. Sandwich-urile si semipreparatele nesanatoase in acest caz nu ajuta deloc. Printre cele mai cunoscute cauza ale arsurilor pot fi si: consumul unei cantitati mari de ciocolata, ceapa sau citrice, o dieta prea condimentata sau un aport de hrana neadecvat varstei, ori alimentatia imediat inainte de culcare.

Principalele tratamente prescrise de medici pentru controlarea tulburarilor asociate cu arsurile gastrice blocheaza productia de acid gastric, esential pentru buna functionare a stomacului, fara sa protejeze mucoasa, ducand astfel la reaparitia simptomelor odata cu incetarea administrarii tratamentului.

NeoBianacid - Un nou mod de tratare a aciditatii si refluxului gastroesofagian

NeoBianacid Aciditate si Reflux este un produs inovator, care abordeaza problemele legate de aciditate intr-un mod complet diferit, intarind mecanismele cu rol de bariera ale stomacului si esofagului si restabilind astfel functiile fiziologice ale acestora. Astfel este restabilit echilibrul intre secretia de acid, necesara pentru functionarea corecta a organismului nostru, si capacitatea de protectie a mucusului care inveleste mucoasa.

NeoBianacid este indicat pentru tratamentul urmatoarelor afectiuni:

• Reflux
• Gastrita
• Digestie dificila

De asemenea, este util pentru preventie, in situatii care pot produce iritatia mucoasei: administrarea de medicamente antiinflamatoare/analgezice nesteroidiene, in perioadele de stres fizic-psihic, schimbari de anotimp, alimentatie si stil nesanatos de viata.

NeoBianacid are un mod de actiune inovator, datorita formulei exclusive pe baza de Poliprotect, un complex molecular vegetal din polizaharide si minerale:

1 – actiune protectoare, similara cu cea a mucusului produs de organismul nostru, esentiala pentru mentinerea integritatii mucoasei gastrice si esofagiene
2 – actiune antiinflamatoare, care combate iritatia cauzata de radicalii liberi sau alti agenti iritanti

neoBianacid

NeoBianacid combate aciditatea si refluxul, protejand mucoasa - mai multe informatii aici.

Beneficiile care fac din NeoBianacid solutia ideala in tratarea afectiunilor corelate cu aciditatea, atat la femeile insarcinate cat si la copii:

• Are actiune rapida asupra simptomelor
• Nu are efecte secundare
• Poate fi administrat in sarcina, alaptare si copiilor peste 6 ani
• Are actiune locala, mecanica, cu un grad ridicat de siguranta
• Formula BIO, 100% naturala, fara gluten
• Poate fi administrat timp indelungat - inclusiv femeilor insarcinate si copiilor

Forme de prezentare: flacoane de 14 si 45 tablete. Mai multe detalii puteti gasi aici.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII