Cutia misterelor

Cutia misterelor

Cutia misterelor

  •  

Cati copii pot participa: minim 4 copii

Materiale necesare:

  • o varietate de obiecte
  • o cutie mare de carton
  • o fata de masa sau un prosop
  • o hartie si creion pentru fiecare jucator

Cum se joaca?

Alegeti un numar mare de obiecte si puneti-le intr-o cutie mare de carton. Acoperiti-o cu o fata de masa sau un prosop, astfel ca nimeni sa nu poata vedea in cutie. Fiecare participant trebuie sa aiba un creion si hartie pe care va scrie denumirea obiectelor.

Jucatorii trebuie sa bage mana in cutie si sa identifice obiectele. Cand toata lumea a trecut pe la cutie se vor compara obiectele scrise de ei si se va atribui un premiu persoanei care a identificat corect cele mai multe.

Sugestii:

In cutie puteti include un animal de plastic, o masina de jucarie, o papusa Barbie, o crema pentru bronzat, o pereche de ochelari de soare, un costum de baie, o carte, o scoica, pene, etc.

Asteptam impresiile si ideile voastre, sau scenarii de noi joculete de interior la topicul special de pe forum: Activitati si jocuri pentru zile ploioase/canicula    

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: Diverse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII