Microbiomul uman: rolul său pentru sănătate și cum ii păstram echilibrul

Microbiomul uman -  rolul sau pentru sanatate si cum ii pastram echilibrul

Microbiomul uman: rolul său pentru sănătate și cum ii păstram echilibrul

Relația dintre microbiom si organism este simbiotică, cu alte cuvinte ambele părți au de castigat. Ceea ce cercetatorii stiu cu exactitate este faptul că microbiomul este responsabil de felul in care se face digestia din intestin si de felul in care are loc absorbția viaminelor care intră in sânge.

In ultimii ani, diverse studii au descoperit ca microbiomul este corelat de o multime de boli si afectiuni - incepand de la diabet la autism, anxietate sau obezitate.

Cultivarea microbiomului nu este grea. Bonflor capsule este sinbioticul care iti ajută familia să evite toate problemele pe care le poate cauza un intestin nesănătos și să aibă o viata sănătoasa și linistită.

veti citi:
Microbiomul este responsabil de felul in care se face digestia din intestin si de felul in care are loc absobtia viaminelor care intra in sange
Toate alegerile noastre alimentare afecteaza microbiomul uman
Bonflor® capsule este sinbioticul care iti ajută familia să evite problemele pe care le poate cauza un intenstin nesănatos
Ce efect are Bonflor®  la echilibrul florei intestinale

Microbiomul este responsabil de felul in care se face digestia din intestin si de felul in care are loc absobtia viaminelor care intra in sange

Intestinul uman este zona din organism unde se afla cea mai mare concentratie de microbi (bacterii, virusuri)  care compun un univers special numit microbiom

Relatia dintre microbiom si organism este simbiotica, cu alte cuvinte ambele parti au de castigat. Ceea ce cercetatorii stiu cu exactitate este faptul ca microbiomul este responsabil de felul in care se face digestia din intestin si de felul in care are loc absobtia viaminelor care intra in sange.

In ultimii ani, diverse studii au descoperit ca microbiomul este corelat de o multime de boli si afectiuni - incepand de la diabet la autism, anxietate sau obezitate.

Microbiomul din intestin este in legatura directa cu felul in care corpul uman raspunde la anuminte medicamente si de asemeni, de modul in care ne este afectat somnul. Bacteriile microbiomului ajuta la controlul sistemului imunitar, determinand lucruri cum ar fi daca copilul tau are o reactie alergica la arahide si cat de eficient lupta impotriva unui virus al racelii. I

In plus, microbiomul este implicat in reglarea metabolismului si cresterea in greutate - in plus poate fi conectat la nivelul creierului - ceea ce inseamna ca ar putea influenta starea de spirit si poate proteja copilul de tulburari de sanatate mintala, cum ar fi autismul sau depresia.

Toate alegerile noastre alimentare afecteaza microbiomul uman

Cand auzim de flora intestinala ramanem pasivi, nu schitam nicio reactie. Nu e ca atunci cand auzim de inima, creier, ficat, rinichi sau plamani. Gresim de multe ori ca nu acordam importanta cuvenita intestinului nostru.

Pe langa problemele digestive care pot aparea, te poti simti abatut, poti avea dureri de cap, insomnii, incapacitate de concentrare si poti fi lipsit de energie. Lipsa bacteriilor prietenoase din organism devine inamicul starii tale de bine. 

In tractul intestinal, exista o serie de bacterii esentiale care asigura un echilibru de care depinde imunitatea si sanatatea noastra. Toate alegerile noastre alimentare, utilizarea antibioticelor sau a altor medicamente cat si stilul de viata, pot afecta microbiomul .uman (un termen stiintific pentru trilioanele de bacterii care locuiesc in tractul gastro-intestinal uman).

Bonflor® capsule este sinbioticul care iti ajută familia să evite problemele pe care le poate cauza un intestin nesănatos

Avem o veste buna insa: Bonflor capsule este sinbioticul care iti ajuta familia sa evite toate problemele pe care le poate cauza un intensin nesanatos si sa aiba o viata sanatoasa si linistita.

De ce i se spune sinbiotic? Pentru ca are in componenta atat PROBIOTICE, cat si PREBIOTICE. Cele din urma reprezinta hrana fara de care primele nu ar putea sa supravietuiasca si ar muri.

In plus, complexul sinbitotic iti poate fi de ajutor si daca suferi de sindromul colonului iritabil, colita ulcerativa, in bolile metabolice, dermatita atopica, precum si in perioada de sarcina si alaptare (creste proprietatile  imunoprotectoare ale laptelui matern).
O familie fericita e fara indoiala o familie sanatoasa. Bonflor e alaturi de tine si familia ta in toate momentele importante din viata.

Citeste si Bacteriiile esentiale pentru sanatate: 5 sfaturi pentru intarirea imunitatii copilului

Ce efect are Bonflor®  la echilibrul florei intestinale

« Bonflor® capsule este un supliment alimentar cu actiune de echilibrare a florei intestinale ce are la baza un complex format din probiotice (bacterii lactice benefice) si prebiotice.

Complexul probiotic din Bonflor® capsule este reprezentat de 2 dintre cele mai studiate tulpini probiotice din lume, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus izolate chiar de la nivelul tractului digestiv. Aceste tulpini au fost selectate datorita capacitatii crescute de a adera la mucoasa intestinala si de a secreta substante benefice organismului uman.

Complexul prebiotic din compozitia Bonflor® capsule, reprezentat de fructooligozaharide, este substratul hranitor al bacteriilor lactice. Cantitatea optima de fructooligozaharide din Bonflor® capsule furnizeaza nutrientii specifici dezvoltarii Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus. Astfel, colonizarea si reechilibrarea florei intestinale se vor realiza intr-o perioada mai scurta de timp. Despre Bonflor - cititi mai multe detalii aici. 

Compozitie: 1,5 miliarde UFC: Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus, 45 mg fructooligozaharide, vitamina C, antiaglomerant (stearat de magneziu), amidon, capsula (hipromeloza, guma gellan, dioxid de titan).
Valoare energetica: 0,97 kcal/ capsula

Despre Bonflor - cititi mai multe detalii aici.


« Bonflor® plicuri

Aport de bacterii lactice benefice dezvoltarii florei intestinale sanatoase. Sustine dezvoltarea si buna functionare a sistemului imunitar. Reechilibreaza flora intestinala in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice.

Bonflor® plicuri este un supliment alimentar cu actiune de echilibrare a florei intestinale ce are la baza un complex format din probiotice (bacterii lactice benefice), prebiotice si vitamina C.
Complexul probiotic din Bonflor® plicuri este reprezentat de 3 dintre cele mai studiate tulpini probiotice din lume, Bifidobacterium animalis lactis, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus izolate chiar de la nivelul tractului digestiv. Aceste tulpini au fost selectate datorita capacitatii crescute de a adera la mucoasa intestinala si de a secreta substante benefice organismului uman.
Complexul prebiotic din compozitia Bonflor® plicuri, reprezentat de fructooligozaharide, este substratul hranitor al bacteriilor lactice. Cantitatea optima de fructooligozaharide din Bonflor® plicuri furnizeaza nutrientii specifici dezvoltarii Bifidobacterium animalis lactis, Bifidobacterium longum si Lactobacillus rhamnosus. Astfel, colonizarea si reechilibrarea florei intestinale se vor realiza intr-o perioada mai scurta de timp.
Vitamina C este o vitamina esentiala in dezvoltarea si buna functionare a sistemului imunitar al copiilor, fiind implicata, de asemenea, si in cresterea rezistentei organismului la infectii si buna functionare a pielii - detalii despre Bonflor® plicuri aici.

autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate © 2019

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️