Analgezicele pentru copii în tratarea durerilor de cap: când și cum

Analgezicele pentru copii în tratarea durerilor de cap: când și cum

Mulți părinți consideră că ameliorarea durerilor de cap ale copilului lor poate fi dificilă. Pot apărea diverse întrebări: Ce analgezice ar trebui să aleg și pentru ce fel de durere? Care este doza adecvată?

Când este de fapt justificat să dam un analgezic copilului?

Depinde de cât de intensă este durerea resimțită și descrisă de copil. Dacă durerea este ușoară, încercați să o ameliorați fără medicamente, prin metode naturale, în special prin relaxare. În cazul în care nu ajută, pot fi utilizate analgezice la sfatul medicului.

În general, momentul potrivit pentru a da un analgezic este când intensitatea durerii simțite de copil se transformă de la ușoară la moderată. Părinții nu trebuie să aștepte până când copilul nu mai poate suporta durerea.

Folosirea unei scale a durerii (de exemplu cea din jurnalul durerii) poate ajuta la înțelegerea mai bună a intensității durerii.

Un exemplu de scală de intensitate a durerii:

Analgezice pentru copii

Este important să știți că analgezicele pot fi utilizate în cazul durerilor acute. Durerile cronice necesită terapii foarte diferite. În consecință, cel mai bine este să consultați medicul care poate evalua acuzele și poate oferi un tratament adecvat.

Medicamente pentru migrene? Numai cu prescripție medicală!

În cazul unui atac intens de migrenă, contactați imediat medicul, deoarece acesta vă poate oferi informații adecvate despre medicamentele care se eliberează pe bază de prescripție medicală și care pot ajuta la ameliorarea atacului. Uneori greața poate însoți migrena; în acest caz se recomandă să utilizați antiemeticele recomandate de medic.

Tratament pentru durerea acută:

Uneori, un copil poate avea în continuare o durere de cap severă, chiar și după ce a urmat tratamentul prescris de medic. Sau poate că durerile sale de cap, de obicei, nu răspund la acești pași simpli. În aceste cazuri, medicul poate prescrie medicamente specifice împotriva migrenei. Acesta va discuta cu dumneavoastră si cu copilul dumneavoastră despre momentul potrivit pentru a le administra.

Durerea de cap Ameliorarea durerii Stil de viață Întrebări frecvente