Horoscop 2011 - Gemeni

Horoscop 2011 - Gemeni

Horoscop 2011 - Gemeni

  • Va fi 2011 anul norocos pentru zodia Gemeni? Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul 2011.

Gemeni (Mai 22-Iunie 22)

Gemeni celebri: Nicole Kidman

Zile in care sa fi atenta: Ianuarie 6, Mai 22, Noiembrie 12

Horoscopul 2011 prevede ca, aparitia lui Uranus va facilita anumite probleme legate de domeniul profesional. In ciuda faptului ca sunteti putin confuz si dezorientat, veti reusi sa luati decizia corecta si sa ii uimiti pe cei din jur. Acest lucru se datoreaza si lui Venus si Saturn, care vor avea o influenta pozitiva asupra domeniului profesional. Desi este posibil sa intampinati anumite probleme in decursul celei de a doua jumatati a anului, este important sa dati dovada de diplomatie.

In viata de familie, Jupiter si Uranus va vor usura de anumite probleme personale. Veti reusi sa va relaxati si sa va bucurati de timpul petrecut cu cei dragi. Cu toate acestea, incercati sa aveti mai multa grija de sanatatea dvs., care da semne ca mancarea picanta si prea condimentata nu imbunatateste lucrurile. Nu strica sa va ganditi la o dieta de detoxifiere, tinuta cu precizie. Va veti simti si arata mult mai bine.

In ceea ce priveste dragostea, pasiunea si dragostea intensa va prelua controlul. Incercati totusi sa fiti putin mai intelagator si rabdator cu persoana iubita. Uneori este important sa stim cand sa oferim putin spatiu. Datorita influentei lui Venus lunile aprilie si august vor fi pline de surprize placute.

In privinta banilor, horoscopul prezice ca in prima jumatate a anului lucrurile vor decurge bine, si veti reusi sa faceti anumite investitii importante.

Conturile, intreprinderile în curs de desfasurare si alte planuri importante vor avea de beneficiat in primele luni din 2011.  Veti intalni situatii care va vor permite sa cresteti si sa va extindeti, mai ales la locul de munca, iar rezultatele vor fi surprinzatoare. Incepand din octombrie insa, va trebui sa va dublati doza de vigilenta si sa fiti mai alert. Chiar si o clipa de neatentie va poate afecta.

Horoscop 2011

 


Berbec
Martie 21 - Aprilie 19


Taur
Aprilie 20 - Mai 20


Gemeni
Mai 21 - Iunie 21


Rac
Iunie 22 - Iulie 22


Leu
Iulie 23 - August 22


Fecioara
August 23 - Septembrie 22


Balanta
Septembri 23 - Octombrie 22


Scorpion
Octombrie 23 - Noiembrie 21


Sagetator
Noiembrie 22 - Decembrie 21


Capricorn
Decembrie 22 - Ianuarie 19


Varsator
Ianuarie 20 - Februarie 18


Pesti
Februarie 19 - Martie 20

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Horoscop

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII