Alerta de alergie la crema solară pentru bebeluși de la Nivea Sun - atenție la acest produse pentru bebeluși și copii

Alerta de alergie la crema solara pentru bebelusi de la Nivea Sun - atentie la aceste produse pentru bebelusi si copii

Alerta de alergie la crema solară pentru bebeluși de la Nivea Sun - atenție la acest produse pentru bebeluși și copii

In Marea Britanie si in Olanda - a fost emisa o alerta de alergie pentru cremele solare de la Nivea Sun care contin ulei de migdale. Uleiul de migdale poate fi riscant pentru persoanele care au alergie la nuci.

Alerta de alergii - crema solara pentru bebelusi de la Nivea Sun

In Marea Britanie si in Olanda - asociatiile de crese si gradinite au emis o alerta de alergie pentru cremele solare de la Nivea Sun - din gama KIDS - care contin ulei de migdale si au interzis folosirea acestor produse. 

crema Nivea alergie

Informatia a circulat pe retelele sociale - si a transmis un avertisment că o gamă de creme solare pentru „Copii” de la Nivea conține acum ulei de migdale, sfătuind părinții să NU foloseasca aceste produse din cauza riscului la care pot pune pe unii copii și personal care suferă de alergii la nuci.

Postările de pe rețelele de socializare, inclusiv Facebook, sugerează că în mod specific, crema solară Nivea Sun Kids „Protect & Care 5 în 1”, 50 + conține acum „Uleiul de prunus Amygdalus Dulcis”, altfel cunoscut sub numele de ulei de migdale.

Într-o declarație pentru Nursery World din Marea Britanie, Nivea confirmă că a adăugat ulei de migdale în gama Sun Kids protect & Care anul acesta. Cu toate acestea, se spune că uleiul folosit este „rafinat într-un mod în care nu există un potențial alergic alimentar cunoscut”.

Informațiile postate pe unele dintre paginile de Facebook ale Tops Day Nurseries afirmă: „Ne-a fost adus la cunoștință că această cremă de soare Nivea conține ulei de migdale, ceea ce face nesigură utilizarea în creșă.

„Vă rugăm să vă rugăm să nu trimiteți această marcă de cremă solară la creșă, deoarece avem copii cu alergii la nuci și trebuie să ne asigurăm că sunt în siguranță.

„Putem, de asemenea, să vă rugăm să verificați ingredientele de pe toată crema de soare înainte de a le pune la întărire. Până acum, Nivea a fost întotdeauna în siguranță, totuși, o schimbare bruscă a ingredientelor îl face nesigur pentru mediul de cresa si gradinita.”

Ce a trasmis Nivea in Marea Britanie

Un purtător de cuvânt al Nivea a declarat: „Ca marca mondială de protecție solară ne uităm mereu la modul în care ne putem îmbunătăți formulele pentru a oferi cele mai bune produse consumatorilor noștri. Anul acesta am îmbunătățit gama NIVEA SUN Kids Protect & Care adăugând ulei de migdale. Uleiul de migdale este folosit într-o gamă largă de formule pentru bebeluși și copii, deoarece face pielea moale la atingere și o protejează de pierderea umidității.

„Cele mai înalte standarde în ceea ce privește testele toxicologice și calitatea ingredientelor și produselor noastre sunt esențiale pentru Beiersdorf. Vă asigurăm că toate ingredientele utilizate în produsele noastre au fost evaluate temeinic în ceea ce privește siguranța și compatibilitatea cu pielea, în conformitate cu legislația UE în vigoare pentru produse cosmetice. În plus, uleiul de migdale folosit în produsele noastre, inclusiv NIVEA SUN Kids Protect & Care, este rafinat într-un mod în care nu există un potențial alergic alimentar cunoscut.

Cere sfatul medicului de familie înainte de a utiliza orice produs care conține ulei de migdale

„Cei care au îngrijorări cu privire la alergiile legate de alimente și/sau piele la migdale ar trebui să ceară sfatul medicului de familie înainte de a utiliza orice produs care conține ulei de migdale. Dacă aveți îndoieli, gama noastră NIVEA SUN Babies & Kids Sensitive Protect poate fi o alternativă mai potrivită, deoarece nu conține ulei de migdale.”

Speram sa primim si noi informatii explicative de la Beiersdorf Romania.

CIteste in continuare Alergiile la copil, cum le depistam si cum le tinem in frau

Despre cremele solare pentru copii citeste si

Ce trebuie sa stii despre tipul de piele, radiatii si cum sa iti protejezi copilul

De ce este important să alegem factor de protecție solară de 30 sau mai mult

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII