10 ani alături de Gymboland - vino și tu pentru a sărbători impreună

10 ani alaturi de Gymboland - vino si tu pentru a sarbatori impreuna

10 ani alături de Gymboland - vino și tu pentru a sărbători impreună

Există ceva care să sune mai vesel decât sunetul copiilor la joacă?


De e frig sau soare, Gymboland te așteaptă cu porțile larg deschise, gata să-ți dezvăluie o lume a fanteziilor copilăriei devenite realitate. Momentele speciale aduc fascinația și entuziasmul jocului și provoacă de fiecare dată creativitatea micilor participanți. Dezvoltarea celor mici este un ingredient principal în rețeta experienței Gymboland, care va fi de fiecare dată adăugat din plin. Iar acum, în aceste zile, sărbătorim - pentru că Gymboland vă ajută copiii să se distreze de 10 ani!


Joacă îi face pe copii fericiți iar la Gymboland copiii învață să își dezvolte abilități motorii și de conducere

Vrei să fii pirat? Un pilot de avion? Poate un explorator sau un astronaut? Joaca le permite copiilor să-și folosească imaginațiile pentru a crea toate acele lumi unde pot fi orice vor să fie. Locurile de joacă ajută copiii să dezvolte abilități de gândire critică, sporirea atenției, abilități motorii și de conducere/leadership.

Încurajând copiii să se joace, îi vei ajuta să învețe abilitățile de care vor avea nevoie ca adulți. Îi ajuți să învețe să gândească mai critic și cum să dezvolte relații cu alte persoane, să rezolve probleme, să înțeleagă normele de societate și să dezvolte abilități de conducere și independență.

Cu alte cuvinte, îl ajuți să crească pentru a fi persoana care ai sperat întotdeauna că va fi. Am menționat doar câteva dintre avantajele încurajării copiilor să se joace, dar există multe altele. Și poate cel pe care nu l-am menționat mai devreme poate fi printre cele mai importante: joaca este distractivă.

Bucuria de pe fețele lor și sunetul de fericire din vocile lor arată cât de mult le place copiilor să se poată juca și să se angajeze cu prietenii din comunitatea lor. Locurile de joacă sunt adesea fundamentul prieteniilor care durează timp de ani. Nu numai că jocul ajută copiii să-și dezvolte abilitățile sociale și să-și construiască prietenii, dar oferă și numeroase alte beneficii.

Gymboland vă ajută copiii să se distreze de 10 ani!

Gymboland este mai mult decât un spațiu, este o poveste în sine, în care copiii sunt prinți și prințese, aventurieri desăvârșiți, eroi curajoși sau orice poate născoci imaginația fără hotare.

Surprize la tot pasul, voie bună și culoare, distracție cât cuprinde. Toate acestea se îmbină armonios cu atenția la detalii, o echipă mereu gata să întrețină magia și un mediu făcut pentru a răspunde dorințelor celor mici.

De e frig sau soare, Gymboland te așteaptă cu porțile larg deschise

De e frig sau soare, Gymboland te așteaptă cu porțile larg deschise, gata să-ți dezvăluie o lume a fanteziilor copilăriei devenite realitate. Momentele speciale aduc fascinația și entuziasmul jocului și provoacă de fiecare dată creativitatea micilor participanți. Dezvoltarea celor mici este un ingredient principal în rețeta experienței Gymboland, care va fi de fiecare dată adăugat din plin.

Ne gasiti aici GYMBOLANDFacebook Gymboland

 

Pășește cu mintea deschisă într-o lume inspirată din fantastica imaginație a copilăriei, în care zâmbetele sunt mereu prezente, dorințele sunt mereu îndeplinite și toți copiii sunt fericiți.

Pogo implineste 10 ani!

Între 21 și 30 Octombrie îl sărbătorim pe Pogo și toți copiii care ne sunt alături de 10 ani de zile! Vă așteaptăm cu mare drag cu ateliere creative și petreceri de neuitat în toate locațiile Gymboland, și anume: Afi Cotroceni, Afi Ploiești, Băneasa, City Park, Mega Mall, Promenada, Shopping City, Sun Plaza, Veranda și Vivo!

De ziua lui Pogo, toată luna Octombrie cu fiecare intrare achitată primești o ramă foto la jumătate de preț pentru a păstra aceste amintiri alături de Pogo și echipa Gymboland (prețurile diferă între locațiile din București și cele din Constanța, Ploiești)! Dar să nu uităm de Happy hour! Unde intrarea are prețul redus între 10:00-12:00 (prețurile diferă între locațiile din București și cele din Constanța, Ploiești)

De asemenea, toți clienții noștri fideli primesc un suc gratuit cu fiecare intrare achitată la locul de joacă Gymboland! Oferta este valabilă în baza cardului de membru toată luna octombrie.

Ne gasiti aici GYMBOLANDFacebook Gymboland

Program:

Ateliere creative: de pe 21 până pe 30 Octombrie, între orele 16:00 - 19:00
Marile petreceri: vor avea loc pe 26-27 Octombrie între orele 11:00- 20:00

AFI Controceni se redeschide de ziua lui Pogo!

În AFI Controceni, Gymboland are program dublu, deci petrecerea de deschidere + petrecerea aniversării de 10 ani!

Se vor oferi, de asemenea, 100 de vouchere cu intrare gratuiă în fiecare locație, la copil, în perioada aceasta - voucherul este atașat de o diplomă cu o poezie drăguță sub care vom scrie numele copiilor.

Va așteptăm alături de animatori, mascote, dans, și alte forme de entertainment, ateliere creative, baloane exploder, muzică și nu numai. Pe lângă aceste activități, va axista un Pogo mare de 1 metru în fiecare locație pe care copiii îl vor colora împreună și care va fi afișat cu mândrie în locurile de joacă!

Vă așteptăm cu surprize, premii, promoții, muzică, personaje haioase și cu inima plină de bucurie. Vă mulțumim că ne-ați făcut visele o realitate.

  Ne gasiti aici Facebook Gymboland

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Jocuri