Curățenia casei in varianta hightech

Curatenia casei in varianta hightech

Curățenia casei in varianta hightech

Menținerea curată a casei este importantă pentru fiecare membru al familiei. 


Evident, este nevoie de mult efort pentru a vă întreține și a vă menține casa curată, dar are propriile avantaje. Dacă curățați în mod regulat și eficient, casa va părea întotdeauna ca nouă, și să nu uităm că o casă curată este întotdeauna primitoare.


Curățarea regulată a casei elimină germenii și îmbunătățește calitatea aerului din interior, deci veți locui într-un mediu mai sănătos și fără alergii. Toate acestea pot fi obținute cu ajutorul noului Mop cu aburi Rovus Nano!

Tehnologia curățării cu aburi a apărut la sfârșitul anilor '90 și nu mai este de mult o noutate. Progresele tehnologice au permis însă perfecționarea acestei metode de curățare, în măsura în care aceasta este în prezent, cea mai avansată și eficientă metodă de igienizare.

Spre deosebire de varianta convențională de curățare cu aburi, ROVUS utilizează tehnologia curățării cu abur uscat Nano, care folosește particule de abur foarte mici și ioni negativi. Datorită dimensiunilor foarte mici (nano), aceste particule pătrund cu ușurință în toate tipurile de suprafețe.

100% sigur și ecologic

Având în vedere eficiența dovedită a aburului uscat, este ușor de observat de ce a devenit metoda aleasă de salubrizare în zonele cu risc ridicat, cum ar fi producția și zonele de preparare a alimentelor, precum și în alte medii care necesită cel mai înalt standard de curățenie și eficacitate antibacterială, inclusiv (fără a se limita însă) în spitale, unități de învățământ și unități turistice. Combinând puterea de sterilizare a aburului cu puterea de absorție a lavetei din microfibră, asigură o curățenie cu adevărat eficientă!

Aburul uscat folosit de Rovus Nano acționează instant pentru a îndepărta murdăria, agenții patogeni și biofilmul lor, inclusiv E.coli, Candida albicans și salmonella aertrycke. Suprafețele sunt curățate în profunzime, sunt imediat pregătite pentru reutilizare și libere de agenți patogeni. Această metodă de curățare are avantajul suplimentar de a nu necesita alt tip de contact.

Curăță eficient, într-un timp scurt, fără efort, doar cu puterea apei

Mopul cu aburi Rovus Nano este gata de utilizare în mai puțin de 40 de secunde. Rapiditatea cu care acest produs este gata de utilizare vă ușurează și eficientizează întregul proces de curățenie, dar vă ajută și să economisiți timp prețios.

Un alt avantaj notabil al produselor ROVUS este economia de timp. Prin utilizarea aburului la temperatură ridicată, aparatul de curățat cu abur uscat ROVUS scurtează considerabil timpul alocat curățeniei, reușind să elimine germenii și bacteriile în cel mai eficient mod posibil, să îndepărteze ușor și simplu grăsimile și să curețe igienic suprafețele dure. Folosirea oricărui alt produs de curățare nu mai este așadar necesară. Curățarea cu ROVUS se face doar cu ajutorul unui abur foarte puternic, aproape uscat. Nu aveți nevoie de substanțe chimice sau alte produse de curățare și curățați într-un mod sănătos, ecologic și ieftin!

Unul dintre cele mai mari avantaje ale aparatelor ROVUS Nano în comparație cu alte aparate de curățat cu abur: aburul produs la temperatură ridicată este foarte uscat și reușește să ajungă în profunzimea suprafețelor curățând și igienizând, fără să deterioreaze suprafețele.

Elimină până la 99.9% germenii și bacteriile

Indiferent dacă tu sau un membru al familiei suferă tot timpul anului sau sezonier de alergii sau astm, există modalități prin care poți reduce mizeria prin curățarea corectă pentru a elimina alergenii.

Curățarea săptămânală regulată a casei este o parte importantă a unui plan de gestionare a alergiei sau astmului. Chiar și acțiunea de curățare - mai ales dacă nu a fost făcută destul de mult - poate declanșa simptome de alergie, deoarece praful și alți alergeni sunt agitați. Dacă curățarea a fost neglijată de câteva săptămâni, purtarea unei măști de protecție este un obicei bun. Folosind instrumentele de curățare adecvate, treaba este mult mai ușoară!

Mopul cu aburi Rovus Nano, poate curăța cu succes inclusiv suprafețe precum mochete, covoare și mobilier tapițat. Curățarea este profundă, reduce sau elimină, de asemenea, acarienii, lucru foarte benefic mai ales pentru persoanele care suferă de alergii. Mopul Rovus este benefic, de asemenea, pentru mediile în care trăiesc copii mici sau persoane cu probleme respiratorii sau alergii, eliminând 99.9% din germeni și bacterii.

Mopul cu aburi Rovus Nano este atât de eficient încât elimină chiar și bacterii precum E. coli, Candida albicans și salmonella aertrycke. Fără aceste bacterii, casa ta va fi mult mai curată și mai sigură, mai ales dacă ai un copil sau animale de companie!

Rovus® vă face viața mai ușoară!

Este special conceput astfel încât să poată ajunge cu ușurință și în cele mai înguste spații, cum ar fi sub mobilier sau în colțurile camerelor, iar mânerul telescopic sporește confortul în timpul utilizării.

Este orientat spre scop, puternic, flexibil și rapid, este expert în îngrijirea casei și foarte ușor de folosit!

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII