Dragă fiule, vei fi intotdeauna băieţelul meu

Draga fiule, vei fi intotdeauna baietelul meu

Dragă fiule, vei fi intotdeauna băieţelul meu

Esti adolescent acum si mi-e tot mai greu sa te imbratisez ... Si am multe momente in care imi dau seama ca tot ce mi-as dori este sa ma pot întoarce în timp. Mi-aș dori să mă pot întoarce și să te țin in brate ca pe un prunc. Mi-aș dori să-ți pot mirosi pielea și să mă joc cu tine puţin mai mult. Mi-aș dori să pot fi liniștită și să simt acel moment macar încă o dată...

- veți citi:
Aș fi vrut sa fii bebeluș o vreme mai lungă...
Vei fi băiețelul meu pentru totdeauna
Habar n-aveam cât de mândră sau de îndrăgostită aș fi de tine
Ești copilul meu pentru totdeauna, dar bebelușul meu numai pentru un an
Numai mamele pot intelege: 6 Lucruri pe care nu vreau sa le uit niciodata

Aș fi vrut sa fii bebeluș o vreme mai lungă...

Esti adolescent acum si mi-e tot mai greu sa te imbrătisez. De fapt, aproape imposibil ...Intre timp am aflat ca adolescentilor nu le place sa fie sarutati si imbratisati de mame...
Si am multe momente in care imi dau seama ca tot ce mi-as dori este sa ma pot întoarce în timp. Mi-aș dori să mă pot întoarce și să te țin in brate ca pe un prunc. Mi-aș dori să-ți pot mirosi pielea și să mă joc cu tine puţin mai mult. Mi-aș dori să pot fi liniștită și să simt acel moment macar încă o dată.

Când mă uit la poze cu tine din anii tăi de pruncie, cu obrajii rosii, cu parul ciufulit, cu manutele acelea grasute ...zâmbesc. În cel mai adanc punct al inimii mele se frânge ceva pentru că aș vrea să te pot strânge în braţe în timp ce te-as lasa sa îmi pui un miliard de întrebări cu vocea ta soptita, doar încă o dată. Mami... dar de ce trec norii pe cer? Unde se duc?

Te asezi pe canapea langa mine si ai nelipsitul telefon in mana... Copilul meu drag...

Te așezi pe canapeaua de lângă mine, si nu imi pot stapani gandurile... Cum și unde a trecut acest timp, mă gândesc. Îmi amintesc de perioada în care erai doar un bebelus depedent de mine si acea amintire are o strălucire de vis. Și iată-te, acest băiat uriaș care este in curand barbat... in timp ce, eu voi mai clipi de câteva ori din ochi.

Ai devenit talentat în arta de a-ți da ochii peste cap când nu ești de acord spunând „mamă, doar ascultă-mă o secundă…”. Nu sunt întotdeauna bună la ascultat; Stiu asta. Nu suntem întotdeauna de acord și uneori nu gestionez foarte bine dezacordurile noastre; Lucrez la asta.

Dar nu contează, încă eşti băiețelul meu. Chiar dacă mâinile tale sunt mai mari decât ale mele; chiar dacă pot simți că preferi sa fii cu prietenii decat cu noi, parintii  - e OK. Incă eşti baieţelul meu.

Vei fi băiețelul meu pentru totdeauna

Când mă uit înapoi la acele zile în care erai doar un vis în inima mea sau un bebeluș de nouă kilograme în braţele mele ... nu aveam nici o idee ce va urma. Nu aveam nici o idee despre tânărul incredibil care vei deveni. Nu aveam nici o idee despre modul în care mi se va întinde inima și va crește odată cu fiecare zi în care îţi sunt mamă.

Habar n-aveam cât de mândră sau de îndrăgostită aș fi de tine

A fi mama ta a fost cu mult mai dezordonat decât am anticipat. Am făcut cu mult mai multe greșeli decât credeam că aș face, dar nu am fost niciodată mai mândră de nimic altceva ce am făcut în toată viața mea. M-ai învățat ce înseamnă să iubesc cu adevărat.

Tocmai te-ai ridicat de pe canapea si te pregatesti sa pleci din camera. Mi-aș dori să mă pot întoarce în timp, dar nu aș vrea să ratez o secundă din a te privi chiar acum. Creşterea ta s-a dovedit a fi cu mult mai solicitantă, dar şi cu mult mai frumoasă decât am crezut vreodată că va fi.

Indiferent cât de mare vei creşte, întotdeauna voi fi cu 28 de ani înaintea ta. Nu e mare lucru și, pe măsură ce vei creşte, ţi se va părea mai puțin, dar eu voi fi mereu mama ta și tu vei fi întotdeauna băiatul meu. Aceste brațe sunt aici pentru a te îmbrăţişa; aceste urechi sunt aici pentru a te asculta; și această inimă te va purta în ea pentru totdeauna și încă o zi.

Să te văd tânărul bărbat care ești este cel mai bun, cel mai de preț cadou pe care nu l-aș fi putut visa niciodată.

Uneori mi-aș dori să mă pot întoarce în timp; dar fiule, vei fi mereu băiețelul meu, azi și în fiecare zi.

Cu Dragoste,
Mama.


 

Ești copilul meu pentru totdeauna, dar bebelușul meu numai pentru un an

Când te-am ridicat in brate după ce ai început să te agiți, te-am ridicat exact așa cum trebuie să fi făcut de cel puțin cinci sute de ori înainte și te-am așezat la pieptul meu. Dar mi-am dat seama că ar trebui să vin lângă tine mai des, chiar dacă stai acolo adormit fără să știi ce am făcut sau nu am făcut pentru că nu contează pentru tine.


Pentru că ești copilul meu pentru totdeauna, dar bebelușul meu numai pentru un an...Citeste mai departe AICI


Numai mamele pot intelege: 6 Lucruri pe care nu vreau sa le uit niciodata

Se spune ca uitarea este binecuvantare. Si cred ca asa este, probabil mama natura a randuit uitarea in mintea oamenilor pentru a-i ajuta sa treaca peste experiente dureroase, pentru a le regenera spiritul si a le face loc pentru noi amintiri. Insa exista lucruri pe care nu vreau sa le uit, indiferent de anii pe care-i voi mai aduna...

Motivul pentru care amintirile acestea mi s-au lipit de cele mai intime structuri ale memoriei mele, de unde n-ar putea fi vreodată înlăturate fără daune ireversibile, ține de mai mulți factori. Pe de o parte, sunt amintiri pe care nu le pot uita la modul obiectiv, așa cum n-ai putea vreodată uita să te trezești dimineața. Sunt momente de viață care mi-au fundamentat noua identitate de mamă, care au format, într-o țesătură complicată și nebănuită, big-bangul care a dus la nașterea universului meu matern.

Dar poate ca numai mamele pot intelege asta. Citeste 6 Lucruri pe care nu vreau sa le uit niciodata...

Alte nostalgii de mama

Legatura dintre mama si copil - iata de ce este atat de speciala

Ceea ce nu am anticipat inainte de a deveni mama unui baiat 

 

Aplicatia mobila Eu, Mamica: vezi cum se dezvolta bebelusul tau

Ești o mămică modernă? Atunci trebuie să instalezi aplicatia Eu, Mămica pe telefonul tău sau tableta.
Prin intermediul aplicaţiei Eu, Mămica, beneficiezi de informaţii despre sănătate, îngrijirea şi dezvoltarea bebelușului și a copilului, relaţia părinte-copil, precum şi de o serie de sfaturi utile pentru mămici şi tătici, astfel încât să experimentezi din plin frumuseţea sentimentului parental. Pe lângă aceste informaţii atent alese, aplicaţia înglobează o serie de utilitare şi calculatoare, precum: Bebeluşul - primele 52 de săptămani, Grafice de Creştere, Calendar de Vaccinare, Activităţi pentru Copii, Album foto şi multe altele.

Aplicatia Eu, Mamica - se integrează în mod natural cu platforma Desprecopii.com, facilitând accesul la o serie de servicii menite să ofere suport pentru viitoarea mamica (Grupuri de mămici, Ştiri, Anunţuri, Întrebări, Forum, Jurnal, Album de poze, Director, Reţete Culinare etc.). Mămicile utilizatoare pot accesa cu uşurinţă diverse secţiuni ale site-ului, pot primi notificări pe telefon când li se răspunde la o întrebare sau notificări pe mesageria privată. Mai mult, prin intermediul butonului „Panică”, ele pot primi răspunsuri în situaţiile de criză de la miile de persoane aflate în comunitatea Desprecopii.com, dispuse să ofere o mână de ajutor. 

► Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru Iphone si Ipad aici.

► Descarca aplicatia EU MAMICA - pentru sistemul Android aici.

Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?

Te asteptam pe forumul mamicilor de bebelusi pentru sfaturi si incurajari: Bebelusul - primele 365 zile din viata unei comori  Primele 365 zile si nopti. Casa nou nascutilor DC. Alaptare, colici, ingrijire, baite, nopti nedormite si multa dragoste.

autor: o mamica de la Desprecopii - toate drepturile rezervate (c) 2019  

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII