Confesiunile unei mamici: 6 trucuri pentru viata sexuala dupa ce ai copii

Confesiunile unei mamici: 6 trucuri pentru viata sexuala dupa ce ai copii

Confesiunile unei mamici: 6 trucuri pentru viata sexuala dupa ce ai copii

Activitatea sexuala este una dintre acele lucruri care tind să dispară de pe lista de priorități atunci când apare un copil.

Cu un copil mic si un pre-adolescent nu este întotdeauna ușor să faci timp iubirii. Pentru început, în ultimele șase luni, soțul meu și cu mine abia am reușit să dormim...

- vei citi:
Setează un memento
Lucrați la asta împreună
Nu neglija preludiul
Încearcă sexul la hotel
Condimentează lucrurile
Jocuri pentru cupluri

Fac parte din categoria mamicilor care nu reusesc sa inteleaga de ce sunt asa de obosite seara. Am doi copii care necesita atentie, de varste diferite. La finalul serii, patul nu reprezinta pentru mine decat locul in care ma pot odihni...

Deci, activitatile sexuale sunt la minim. Pentru ca sexul nu se întâmplă pur și simplu. Este nevoie de efort și creativitate pentru a reusi sa ai si niste relatii sexuale. Iata niste sfaturi care te pot ajuta sa incepi de undeva ....

Setează un reminder

Nu te poți baza întotdeauna pe acea dorință spontană. În schimb, poți planifica. Asta ajută la creșterea anticipării pe tot parcursul zilei și chiar crește senzația de excitare. La urma urmei, contactul piele cu piele este atât de important. Promovează producerea de hormoni cum ar fi oxitocina, reduce anxietatea și stimulează intimitatea. Acesta este motivul pentru care nu sunt timidă în ceea ce privește planificarea sexului. Cel puțin o dată pe săptămână, îi trimit soțului meu o mică "invitație" de întâlnire cu doar un emoji, fie o inimă roșie, fie acel diavol mic care zâmbește. Acesta este codul nostru :)

Citeste si Cum distruge oboseala viata sexuala a unui cuplu

Lucrați la asta împreună

Am aflat de la primul meu copil că nu mă voi simți în pielea mea după naștere. Așa că mi-am rugat partenerul să fie propriul meu antrenor personal de pozitivitate corporală după ce a sosit copilul #2. Asta însemna să-mi spună că sunt frumoasă chiar și atunci când pântecele meu atârna și sânii mi se scurgeau.

De asemenea, a fost nevoie de onestitate completă din partea mea. Reține că dorința ta sexuală post-partum va fi în mod natural scăzută din cauza modificărilor hormonale intense și a lipsei de somn. Fii deschisă cu partenerul.

Nu neglija preludiul

Știu la ce te gândești: „Cine are timp de preludiu??” Dar, doamnelor, preludiul face diferența. Femeile au nevoie de aproximativ 20 de minute de preludiu. Și nu vă fie frică să folosiți lubrifianți sau uleiuri speciale pentru a spori intimitatea.

Încearcă sexul la hotel

Cercetările arată că, atunci când cuplurile ies din casa lor, se pot bucura mai mult de sex, deoarece nu se gândesc să reorganizeze hainele din dulap sau alte milioane de lucruri mici de pe lista lor de activități. Într-o sâmbătă, o dată pe lună, găsim o bonă peste noapte - de obicei membru al familiei - și rezervăm o cameră la un hotel într-un oraș din apropiere. Petrecem ziua împreună și mergem la cină, îmbrăcați elegant. Apoi, noaptea, voi pune ceva pe mine care mă face să mă simt sexy ...

Condimentează lucrurile

Partidele rapide de sex pot fi, de asemenea, amuzante, fie că te-ai strecurat din camera copilului noaptea sau încerci un loc neobișnuit - mașina, baia, chiar și spălătoria.

Jocuri pentru cupluri

Pentru a ne asigura că viața noastră amoroasă nu va deveni plictisitoare, soțul meu și cu mine jucăm jocuri sexy („Adevăr sau provocare?”), care sunt siropoase, dar ridicol de amuzante. La fiecare șase luni, facem fiecare o listă „Da, Nu, Poate”. În coloana „Da”: lucruri pe care vrem să le facem (ce au legătură cu sexul - evident). În coloana „Nu”: ceea ce nu vom face. În coloana „Poate”: lucruri la care suntem deschiși - poate le încercăm.

autor - o mamica de pe forumul Desprecopii - 2022

►► De citit in continuare Draga Libido pierdut... Sfaturi pentru mamicile obosite

Despre viata sexuala a cuplului merita citit si:

10 Secrete de-ale vietii sexuale pe care trebuie sa le stii
Cat timp este necesar pentru a ramane insarcinata?
Ce este Libido-ul si de ce variaza?
20 de legi ciudate privind sexul
Dependenta de pornografie a barbatilor si distrugerea relatiei de cuplu
10 intrebari curajoase despre Dragoste si Sex si 10 raspunsuri date de barbati celebri 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII