Oboseala distruge viata sexuala a parintilor de bebe dar iata ce solutii exista

Oboseala distruge viata sexuala a parintilor de bebe dar iata ce solutii exista

Oboseala distruge viata sexuala a parintilor de bebe dar iata ce solutii exista

Dacă expresia „Nu în seara asta!” vă sună familiar atunci când vine vorba de viața sexuală, atunci trebuie să știți că vă numărați printre cuplurile „normale” ale secolului al XXI-lea. 😊

Iată de ce sexul pare să dispară din lista de priorități a unui cuplu de părinți și ce mai puteți face... 💑📜🤔

- veti citi:
Ce inseamna sa fii un cuplu normal ...
Sexul pare sa dispara din lista de prioritati a unui cuplu de parinti
Lipsa somnului este cauza oboselii
Draga Libido pierdut... Sfaturi pentru mamicile obosite
11 secrete despre sex pentru parinti

Ce inseamna sa fii un cuplu normal ...

Daca expresia „Nu in seara asta!” va suna familiar atunci cand vine vorba de viata sexuala, atunci trebuie sa stiti ca va numarati printre cuplurile „normale” ale secolului al XXI-lea. Chiar daca suna trist, un studiu recent arata ca stilul de viata adoptat de majoritatea populatiei in secolul in care traim influenteaza in mod negativ viata conjugala.

7 din 10 cupluri se plang ca sunt prea obosite pentru a mai face dragoste.

Recentul studiu a fost facut pe un esantion de 3000 de voluntari, iar concluziile sunt alarmante. 7 din 10 cupluri declara ca nu mai au suficienta energie pentru a avea relatii sexuale normale. Principalul factor negativ pare sa fie oboseala, generata de stilul de viata si de stresul zilnic. Statisticile arata ca majoritatea oamenilor din zilele noastre resimt o oboseala fizica sau psihica cel putin trei zile pe saptamana, iar 7% din populatie resimte aceasta oboseala zilnic.

Sexul pare sa dispara din lista de prioritati a unui cuplu de parinti

Incercarea de a stabili un echilibru intre timpul stresant petrecut la serviciu si cel petrecut cu familia si cu prietenii sau cel dedicat unei vieti sociale active, presupune un mare consum de energie. Mereu ne ramane cate ceva de facut, mereu traim sub presiunea timpului si a sarcinilor pe care le avem de indeplinit intr-un domeniu sau altul. Altfel spus, de multe ori nu ne mai ramane timp si pentru a face dragoste sau, daca ne ramane, suntem prea obositi ca sa mai simtim placerea unei vieti sexuale active. Sexul a disparut, se pare, de mult timp de pe lista de prioritati a omului secolului al XXI-lea. Multe cupluri prefera pur si simplu odihna sau somnul, in locul sexului.

Lipsa somnului este cauza oboselii

De altfel, lipsa somnului sau, mai exact, a unui somn de calitate, pare sa fie principala cauza a oboselii. Acest factor este urmat in statistici de orele de munca suplimentara. Tot statisticile arata ca doua treimi din populatie considera ca timpul cel mai potrivit pentru a face dragoste este in weekend, pentru ca nu exista stresul ca a doua zi trebuie sa ne trezim devreme.

Un alt motiv al oboselii, atunci cand vine vorba de a face dragoste, des invocat de catre participantii la studiu, a fost acela ca partenerii ajung in pat prea tarziu. Fie ca lucreaza pana tarziu, fie ca mai au de terminat anumite treburi casnice, peste 50% dintre cupluri considera ca dupa ora 22 este prea tarziu pentru a mai face dragoste, in timp ce 25% refuza ideea de a face sex dimineata, inainte de ora 9.

Toti acesti factori ne pun relatiile in pericol, de cele mai multe ori problemele ce tin de viata sexuala ducand la rupturi dureroase. De altfel, multe dintre cuplurile intervievate au mentionat faptul ca au depasit cu greu anumite situatii generate de lipsa de comunicare pe acest plan.

Solutia?

Specialistii sustin ca ca e simpla... Trebuie doar sa ne reorganizam putin prioritatile. Si sa ne amintim ca patul nu este facut doar pentru a dormi in el....

Draga Libido pierdut... Sfaturi pentru mamicile obosite

Despre viata sexuala a unei mamici obosite se vorbeste prea putin si nu prea se spune adevarul ... Deci care este legatura intre libido si o mamica obosita? EI bine ... afla  in continuare.

11 secrete despre sex pentru parinti

Sa gasesti timp pentru a face dragoste atunci cind ai un copil mic este dificil, si nimeni nu stie mai bine asta decit parintii cu vechime :) De aceea i-am intrebat pe cativa oarinti de la Desprecopii cum intretin focurile arzand...

Iata citeva dintre cele mai bune sfaturi si trucuri ale lor - pentru a putea gasi ceva timp si pentru amor.

Despre sex si intrebari la care poate nu ati gasit inca un raspuns, cititi discutiile urmatoare:

Sexul fara orgasm

Barbatii buni la pat (2)

Reapropierea fizica fata de sot...

Dragoste da- dar nu pasiune

Sex sau intimitate?

Ce rol principal are partenerul/a acum?

lipsa sexului in casnicie

 autor: Desprecopii.com - toate drepturile rezervate 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII